Αυτή είναι μια συζήτηση σχετικά Πρόβλημα με τα αρχεία cab εγκατάστασης μέσα Εφαρμογές των Windows Mobile φόρουμ, μέρος της κατηγορίας Windows Mobile? Modbreak Δεν είναι η πρόθεση αυτού του φόρουμ ότι οι λύσεις που έδωσε ταχυδρομείου ή τηλεφώνου. Αυτόν τον τρόπο ...
Διαφημίσεις από το Google (εξαφανίζονται μετά Εγγραφές)![]() |
|
|
Link Επιστροφή | Thread Tools | Προβολή |
|
Μια cabfile σας ματιά στην προβολή δέντρου, επιλέξτε, στη συνέχεια, αντίγραφο.
Τώρα μπορείτε να κάνετε δύο πράγματα, ανοίξτε το παράθυρο του ActiveSync, και κάντε κλικ στο κουμπί δέντρο, είτε κατά τη συνήθη δέντρο, μετακινηθείτε προς τα κάτω μέχρι να βρείτε κινητά aparat. Επικολλήστε το θάλαμο στο φάκελο. Ανοίξτε τον εξερευνητή στη συσκευή σας, βρείτε το θάλαμο για, κάντε κλικ σε αυτό μέχρι να αρχίσει να εγκαταστήσετε. Αυτό είναι αυτό, τουλάχιστον, για μένα, αφού είμαι απασχολημένος με WM ![]() |
|
Είμαι τώρα περισσότερο από 12 ώρες κάνουν και ελπίζω ότι τελικά κάποιος περισσότερο για μένα, όπως προκύπτει με σαφήνεια και να εξηγήσει πώς μπορώ να το κάνω θα πρέπει να έχουν.
Ευχαριστώ! |
|
Πώς να ξεκλειδώσετε app το HTC Windows Mobile - Βοήθεια απλή
Εδώ μπορείτε να βρείτε οτιδήποτε άλλο για να ρυθμίσετε τις πολιτικές σας. Στη συνέχεια, μπορείτε να εγκαταστήσετε. |
|
Προσπαθήστε να είναι ακριβώς, Gyrator τρέχει στο HD επαφή μου και αυτό είναι μόνο μια καθολική ρύθμιση μητρώου. Μπορείτε επίσης να αναζητήσετε ceregeditor, όπου έχετε την δυνατότητα να ξεκλειδώσετε αυτόματα (με τη δική μου).
Για να είναι ασφαλές, κάνει πάντα ένα αντίγραφο ασφαλείας. |
|
Γεια σου Μάρκο
CERegEditor Αυτό φαίνεται ενδιαφέρουσα. Εννοείς μερικές φορές μετά την επιλογή; Το opperating σύστημα ή συσκευή, να μπλοκάρει κάθε γράφει στο μητρώο. Για να απενεργοποιήσετε blocade, παρακαλούμε να χρησιμοποιήσετε το εργαλείο ενσωματώνεται στις CeRegEditor, Εργαλεία-> Ξεκλείδωμα μητρώου. Και εγώ δεν χρειάζεται περισσότερο να αλλάξει Touch HD μου και θα πρέπει στη συνέχεια να εργάζονται; |

![]() |
|
||||
| Συζήτηση | Συντάκτης | Φόρουμ | Σχόλια | Τελευταίο μήνυμα |
| CAB.files εγκατάσταση! | jspr | Εφαρμογές των Windows Mobile | 18 | 18 Απριλίου του 2009 22:33 |
| αρχεία cab | parahawk4000 | HTC | 1 | 5 Απριλίου 2008 11:56 |
| CAB files | hoogerhuis | Εφαρμογές των Windows Mobile | 9 | 9 Αυγούστου, 2007 23:02 |
| αρχεία cab | chevy-fan | HTC | 2 | 31ης Οκτωβρίου 2004 12:35 |
| Εγκατάσταση CAB αρχεία απευθείας από το PC στο PDA | speedme | Εφαρμογές των Windows Mobile | 1 | 7 Φεβρουαρίου του 2003 22:55 |
| Ετικέτες |
| ActiveSync, asus, cab, συμπαγές πλαίσιο 3,5, διαμάντι, λήψη, google, htc, HTC Touch HD, mail, Αποτυχία, Κινητό, MyPal, νέος, προοπτικές, PDA, μητρώου, οθόνη, smartphone, Λογισμικό, τηλέφωνο, μονάδα, vodafone, Website, Windows Mobile |
Υπάρχουν 1 ενεργοί χρήστες που βλέπουν σήμερα αυτή τη συζήτηση (0 μέλη και 1 επισκέπτες) |
|
| Thread Tools | |
| Προβολή | |
|
|