Πρόβλημα με τα αρχεία cab εγκατάστασης

Αυτή είναι μια συζήτηση σχετικά Πρόβλημα με τα αρχεία cab εγκατάστασης μέσα Εφαρμογές των Windows Mobile φόρουμ, μέρος της κατηγορίας Windows Mobile? Modbreak Δεν είναι η πρόθεση αυτού του φόρουμ ότι οι λύσεις που έδωσε ταχυδρομείου ή τηλεφώνου. Αυτόν τον τρόπο ...

Διαφημίσεις από το Google (εξαφανίζονται μετά Εγγραφές)
Reageren

Link Επιστροφή Thread Tools Προβολή
Μέλος από: 22 Μαρτίου 2004
Bulls-eye1 is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersBulls-eye1 is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersBulls-eye1 is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersBulls-eye1 is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersBulls-eye1 is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersBulls-eye1 is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersBulls-eye1 is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersBulls-eye1 is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersBulls-eye1 is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersBulls-eye1 is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersBulls-eye1 is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekers
Συντονιστής
2 Ιανουαρίου του 2009
ModbreakΔεν είναι η πρόθεση αυτού του φόρουμ ότι οι λύσεις που έδωσε ταχυδρομείου ή τηλεφώνου. Αυτό τον τρόπο έχει επίσης ένα άλλο πρόβλημα που αναδύεται από τίποτα δεν σε αυτό.
Met citaat reageren
Μέλος από: 16 Μαΐου 2004
tankliner is een vraagbaak voor Mobilyz.com bezoekerstankliner is een vraagbaak voor Mobilyz.com bezoekerstankliner is een vraagbaak voor Mobilyz.com bezoekerstankliner is een vraagbaak voor Mobilyz.com bezoekerstankliner is een vraagbaak voor Mobilyz.com bezoekerstankliner is een vraagbaak voor Mobilyz.com bezoekers
Γκουρού
2 Ιανουαρίου του 2009
Παράθεση:
Originally posted by postbus31 Bekijk bericht

Scheemder ότι η μίσθωση είναι η Σοφία.
Αυτή η αρχή wieshaid weezn motn.
Binst κακό mor από ενημερώνει.
Scheemde, σας αγαπώ τόσο; ραπτομηχανών σπίτι μου.
Dou στο groetn Henk Wijngaard.
Bie ζει σε χωριά
Πλωτός, απλά το καλύτερο.
Met citaat reageren
Μέλος από: 2 Ιανουαρίου 2009
GuevaraNL is op de goede weg
Τα νέα
2 Ιανουαρίου του 2009
Παράθεση:
Originally posted by tankliner Bekijk bericht
Του στείλω ένα e-mail εδώ.
Mail επιλογή είναι ανοικτή.
Ξαφνικά βλέπω ότι ζείτε κοντά.
Βάλε εδώ τον αριθμό σας σε αυτό, και θ CAL σας.
Στη συνέχεια έβαλα το τηλέφωνο που eev'n Tweel Oet φωτιά.
Ότι αυτό ομαλότερη βάδισμα.
Έγινε ακούω ;-)
Met citaat reageren
Τα νέα
2 Ιανουαρίου του 2009
Παράθεση:
Originally posted by Bulls-eye1 Bekijk bericht
ModbreakΔεν είναι η πρόθεση αυτού του φόρουμ ότι οι λύσεις που έδωσε ταχυδρομείου ή τηλεφώνου. Αυτό τον τρόπο έχει επίσης ένα άλλο πρόβλημα που αναδύεται από τίποτα δεν σε αυτό.
Ωχ, το είδε πάρα πολύ αργά. Αλλά έτσι κι αλλιώς, θα δημοσιεύσει η λύση εδώ, διότι υποθέτω ότι δεν είμαι ο μόνος με αυτό το ενοχλητικό πρόβλημα είμαι.

Έτσι, όλοι εξακολουθούν ευπρόσδεκτοι να συμβάλει λύσεις ακούω!
Met citaat reageren
Μέλος από: 28, Ιανουαρίου 2005
postbus31 is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekerspostbus31 is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekerspostbus31 is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekerspostbus31 is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekerspostbus31 is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekerspostbus31 is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekerspostbus31 is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekerspostbus31 is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekerspostbus31 is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekerspostbus31 is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekerspostbus31 is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekers
Κοινότητα Επικοινωνία
2 Ιανουαρίου του 2009
Μια cabfile σας ματιά στην προβολή δέντρου, επιλέξτε, στη συνέχεια, αντίγραφο.

Τώρα μπορείτε να κάνετε δύο πράγματα, ανοίξτε το παράθυρο του ActiveSync, και κάντε κλικ στο κουμπί δέντρο, είτε κατά τη συνήθη δέντρο, μετακινηθείτε προς τα κάτω μέχρι να βρείτε κινητά aparat.

Επικολλήστε το θάλαμο στο φάκελο. Ανοίξτε τον εξερευνητή στη συσκευή σας, βρείτε το θάλαμο για, κάντε κλικ σε αυτό μέχρι να αρχίσει η εγκατάσταση.

Αυτό είναι αυτό, τουλάχιστον, για μένα, αφού είμαι απασχολημένος με WM
Χρειάζεστε τη γνώμη της πλειοψηφίας δεν πρέπει να συγχέεται με την αλήθεια.
____________________Klik: Postbus31 TechBlog____________________

Συνέχεια μου για Twitter_______________
_______________Mobilyz Κανόνες
Met citaat reageren
Μέλος από: 16 Μαΐου 2004
tankliner is een vraagbaak voor Mobilyz.com bezoekerstankliner is een vraagbaak voor Mobilyz.com bezoekerstankliner is een vraagbaak voor Mobilyz.com bezoekerstankliner is een vraagbaak voor Mobilyz.com bezoekerstankliner is een vraagbaak voor Mobilyz.com bezoekerstankliner is een vraagbaak voor Mobilyz.com bezoekers
Γκουρού
2 Ιανουαρίου του 2009
Παράθεση:
Originally posted by postbus31 Bekijk bericht
Μια cabfile σας ματιά στην προβολή δέντρου, επιλέξτε, στη συνέχεια, αντίγραφο.
Τώρα μπορείτε να κάνετε δύο πράγματα, ανοίξτε το παράθυρο του ActiveSync, και κάντε κλικ στο κουμπί δέντρο, είτε κατά τη συνήθη δέντρο, μετακινηθείτε προς τα κάτω μέχρι να βρείτε κινητά aparat.
Επικολλήστε το θάλαμο στο φάκελο. Ανοίξτε τον εξερευνητή στη συσκευή σας, βρείτε το θάλαμο για, κάντε κλικ σε αυτό μέχρι να αρχίσει να εγκαταστήσετε.
Αυτό είναι αυτό, τουλάχιστον, για μένα, αφού είμαι απασχολημένος με WM
Εξήγηση δεν μου, εξήγηση σας δεν λειτουργεί (έχω ήδη αναφερθεί, αλλά σε διαφορετικές λέξεις), δεν υπάρχει τίποτα για εργασία.
Είναι τόσο περίεργο, έχω, όπως είχα επαφή με telefonsich, ότι progje ίδια την συσκευή μου, το Asus MyPal Α 632N με WM5 ως cabfile, στο δρόμο μου μόνο να έχουν θέσει SDcard.
Και απλά εγκατάσταση.
Starter Thread μπορεί να πει αμήν.
Αυτός που δεν παίρνει με δυνατότητα.
Αιτία; Υπάρχουν αναζήτηση.
Λατρεύω τη στιγμή σε WM6, το οποίο prbobleem παραδοθεί.
Programaa λέει ότι δεν είναι πιστοποιημένα, και στη συνέχεια τα σπασμένα
Επομένως να συνεχιστεί.

Αλλά σας ευχαριστώ για την εξήγηση, δυστυχώς, δεν το κάνει.

Χαιρετίσματα από το Woeste Hoeve.
Πλωτός, απλά το καλύτερο.
Met citaat reageren
Μέλος από: 25, Μαρτίου 2003
marco899 is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersmarco899 is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersmarco899 is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersmarco899 is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersmarco899 is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersmarco899 is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersmarco899 is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersmarco899 is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersmarco899 is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersmarco899 is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersmarco899 is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekers
Κράτη για τη ζωή
2 Ιανουαρίου του 2009
Παράθεση:
Originally posted by GuevaraNL Bekijk bericht
Είμαι τώρα περισσότερο από 12 ώρες κάνουν και ελπίζω ότι τελικά κάποιος περισσότερο για μένα, όπως προκύπτει με σαφήνεια και να εξηγήσει πώς μπορώ να το κάνω θα πρέπει να έχουν.

Ευχαριστώ!
Πώς να ξεκλειδώσετε app το HTC Windows Mobile - Βοήθεια απλή

Εδώ μπορείτε να βρείτε οτιδήποτε άλλο για να ρυθμίσετε τις πολιτικές σας. Στη συνέχεια, μπορείτε να εγκαταστήσετε.
Touch HD, Palm Treo 750v, i-mate SP5,Leadtek 95XX/SPV-C600.
Met citaat reageren
Τα νέα
3 Ιανουαρίου 2009
Παράθεση:
Originally posted by marco899 Bekijk bericht
Πώς να ξεκλειδώσετε app το HTC Windows Mobile - Βοήθεια απλή

Εδώ μπορείτε να βρείτε οτιδήποτε άλλο για να ρυθμίσετε τις πολιτικές σας. Στη συνέχεια, μπορείτε να εγκαταστήσετε.
Όπως ίσως θα έχετε διαβάσει, αυτό δεν είναι ένα συγκεκριμένο τερματικό και το Touch HD! Επίσης, να πάρετε γραπτώς ότι σίγουρα δεν είναι όλες οι συσκευές λειτουργούν (βλέπε απάντηση υπάρχει) και έτσι θεωρώ ότι είναι δύσκολο να ταχυδακτυλουργία με κάτι όταν το αποτέλεσμα δεν είναι σίγουρος και στη χειρότερη περίπτωση τα ωραία πράγματα σε εκατό του είναι.

Αυτό που αναρωτιέμαι τώρα είναι, ή μήπως είναι κάτι να κάνει με το γεγονός ότι εγώ συσκευή ICM έχουν λάβει συνδρομή στη Vodafone (που αγοράζεται σε 2Call) Μήπως είναι κλειδωμένο; Μπορείτε να ξεκλειδωθεί μέσω του λογισμικού, αλλά ότι παίρνει και πάλι τα απαραίτητα πεσέτες και την έκδοση του HD δεν μπορώ να βρω.

Εξακολουθώ να βρίσκω περίεργο. Πρέπει να υπάρχει κάτι περισσότερο οι άνθρωποι που ισχύουν για το Touch HD έχουν επιλέξει ICM και επίσης μια συνδρομή ή Gyrator andfere 3rdParty τρέχουν το λογισμικό;

Δίνω την ελπίδα ακόμα και ακόμα ένα διάλυμα εργασίας ...
Met citaat reageren
Μέλος από: 25, Μαρτίου 2003
marco899 is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersmarco899 is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersmarco899 is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersmarco899 is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersmarco899 is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersmarco899 is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersmarco899 is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersmarco899 is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersmarco899 is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersmarco899 is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersmarco899 is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekers
Κράτη για τη ζωή
3 Ιανουαρίου 2009
Προσπαθήστε να είναι ακριβώς, Gyrator τρέχει στο HD επαφή μου και αυτό είναι μόνο μια καθολική ρύθμιση μητρώου. Μπορείτε επίσης να αναζητήσετε ceregeditor, όπου έχετε την δυνατότητα να ξεκλειδώσετε αυτόματα (με τη δική μου).
Για να είναι ασφαλές, κάνει πάντα ένα αντίγραφο ασφαλείας.
Touch HD, Palm Treo 750v, i-mate SP5,Leadtek 95XX/SPV-C600.
Met citaat reageren
Τα νέα
3 Ιανουαρίου 2009
Παράθεση:
Originally posted by marco899 Bekijk bericht
Προσπαθήστε να είναι ακριβώς, Gyrator τρέχει στο HD επαφή μου και αυτό είναι μόνο μια καθολική ρύθμιση μητρώου. Μπορείτε επίσης να αναζητήσετε ceregeditor, όπου έχετε την δυνατότητα να ξεκλειδώσετε αυτόματα (με τη δική μου).
Για να είναι ασφαλές, κάνει πάντα ένα αντίγραφο ασφαλείας.
Γεια σου Μάρκο

CERegEditor Αυτό φαίνεται ενδιαφέρουσα. Εννοείς μερικές φορές μετά την επιλογή;

Το opperating σύστημα ή συσκευή, να μπλοκάρει κάθε γράφει στο μητρώο. Για να απενεργοποιήσετε blocade, παρακαλούμε να χρησιμοποιήσετε το εργαλείο ενσωματώνεται στις CeRegEditor, Εργαλεία-> Ξεκλείδωμα μητρώου.

Και εγώ δεν χρειάζεται περισσότερο να αλλάξει Touch HD μου και θα πρέπει στη συνέχεια να εργάζονται;
Met citaat reageren
Τα νέα
3 Ιανουαρίου 2009
Παράθεση:
Originally posted by GuevaraNL Bekijk bericht
Γεια σου Μάρκο

CERegEditor Αυτό φαίνεται ενδιαφέρουσα. Εννοείς μερικές φορές μετά την επιλογή;

Το opperating σύστημα ή συσκευή, να μπλοκάρει κάθε γράφει στο μητρώο. Για να απενεργοποιήσετε blocade, παρακαλούμε να χρησιμοποιήσετε το εργαλείο ενσωματώνεται στις CeRegEditor, Εργαλεία-> Ξεκλείδωμα μητρώου.

Και εγώ δεν χρειάζεται περισσότερο να αλλάξει Touch HD μου και θα πρέπει στη συνέχεια να εργάζονται;

Λοιπόν, επιτέλους διαχειριστεί αυτό! Είχε προσπαθήσει πρώτα CeRegEditor όπως περιγράφεται παραπάνω, αλλά και ότι δεν ήταν. Ξαφνικά είδα το φως και σκέφτηκα ποτέ ότι θα μπορούσε να βρίσκονται στο Staller θαλάμου! Εκείνο το βράδυ μου απεγκατασταθεί και αποφάσισε να εγκαταστήσει πάλι. Ποιο ήταν το επόμενο βήμα; Καμπίνα που χρησιμοποιείτε για να Staller cab, για την εγκατάσταση, αλλά εγώ πάντα πίστευα ότι κάνοντας κλικ σε ένα αρχείο cab ότι το πρόγραμμα εγκατάστασης θα αναλάβει αυτόματα. ΔΕΝ έτσι!

Πρέπει πρώτα θάλαμος Staller κλικ και από εκεί μπορείτε να επιλέξετε που θέλετε να εγκαταστήσετε το CAB και σε ποιον κατάλογο που θέλετε. Jeeminee, και εγώ τώρα περισσότερο από 24 ώρες Κάθισα και με διαπραγμάτευση για να σας κρατήσουν απασχολημένους εκεί ..

Σας ευχαριστώ όλους για τη σκέψη και την αναζήτηση λύσεων. Τώρα τελικά απολαμβάνουν όλα τα καλά τι η μονάδα αυτή μου δίνει!
Met citaat reageren
Reageren

Παρόμοιες συζητήσεις

Συζήτηση Συντάκτης Φόρουμ Σχόλια Τελευταίο μήνυμα
CAB.files εγκατάσταση! jspr Εφαρμογές των Windows Mobile 18 18 Απριλίου του 2009 22:33
αρχεία cab parahawk4000 HTC 1 5 Απριλίου 2008 11:56
CAB files hoogerhuis Εφαρμογές των Windows Mobile 9 9 Αυγούστου, 2007 23:02
αρχεία cab chevy-fan HTC 2 31ης Οκτωβρίου 2004 12:35
Εγκατάσταση CAB αρχεία απευθείας από το PC στο PDA speedme Εφαρμογές των Windows Mobile 1 7 Φεβρουαρίου του 2003 22:55

Ετικέτες
ActiveSync, asus, cab, συμπαγές πλαίσιο 3,5, διαμάντι, λήψη, google, htc, HTC Touch HD, mail, Αποτυχία, Κινητό, MyPal, νέος, προοπτικές, PDA, μητρώου, οθόνη, smartphone, Λογισμικό, τηλέφωνο, μονάδα, vodafone, Website, Windows Mobile

Υπάρχουν 1 ενεργοί χρήστες που βλέπουν σήμερα αυτή τη συζήτηση (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Thread Tools
Προβολή

Κανόνες για τα μηνύματα
Σου δεν πρέπει Έναρξη νέας συζήτησης
Σου δεν πρέπει ανταποκρίνονται στα μηνύματα
Σου δεν πρέπει Αποστολή συνημμένων
Σου δεν πρέπει Επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας

vB Code είναι Κατά
Smileys είναι Κατά
[IMG]κωδικός Κατά
HTML κώδικας Κατά
Trackbacks είναι Κατά