Παράθεση:
Originally posted by Gazpacho
/ Me θυμάται ατέλειωτες εναντίον WM. iPhone συζήτηση. 
|
Η ανησυχία μου δεν είναι ότι ο τρόπος για να το iPhone. Αντιθέτως, πιστεύω ότι είναι πολύ σημαντικό οθόνη σήμερα. Έχω ένα Touch Pro ως συσκευή επιχειρήσεων και μου λείπει πραγματικά η επισκόπηση του ρόλου μου. Μετά από αρκετές εβδομάδες iPhone ήμουν ευτυχής θα μπορούσα να τον στείλουν πίσω (πλεονέκτημα ενός προγράμματος δανεισμού).
Νομίζω ότι από το iPhone δεν είναι πραγματικά επαναστατική. Ειλικρινά, κάτι τρέχει με την HP Jornada το 2000. Μήπως δεν ματιά κηλίδας, αλλά σε πρώτη φάση τα ίδια. Τότε, επίσης, έχουν μια δυσάρεστη μίσους διαφορετικά. Θα μπορούσαμε τεχνικά καλύτερα.
Από την άλλη μεριά βλέπω ότι αν δεν ληφθούν μέτρα το ταχύτερο από τη Microsoft, HTC και Samsung κάνουμε, ώστε να ομοιομορφία της πλατφόρμας σας χαθεί εντελώς. Διασκέδαση για την ποικιλία, αλλά knudde Προγραμματιστής (Touch plugins ροής δεν υπάρχουν, και ότι το Omnia δεν είναι δυνατόν, και αν ήδη υπάρχουν θα είναι σίγουρα διαφορετική σε κάθε μία). Και σε μακροπρόθεσμη βάση που καταργεί την προστιθέμενη αξία από ένα λειτουργικό σύστημα για τον καταναλωτή / των επιχειρήσεων.
Η Microsoft θα μπορούσε επίσης καλύτερη από πολλές απόψεις. Κοιτάζω τη διεπαφή Zune θα δείτε ότι λειτουργεί πραγματικά κηλίδας, και την ομαλή (και είναι επίσης στο Media Center Xbox νομίζω). Αυτό θα ήταν πραγματικά όπως εγώ θέλω να πάω, εφόσον η επισκόπηση της τρέχουσας GUI παραμένει.
Πιστεύω ότι περισσότερο από μόνα τους την καλύτερη ενσωμάτωση και νοημοσύνη. Κοιτάζω το μέσο αυτοκίνητο-πλοήγησης και HTC οθόνες σήμερα, τότε υπάρχουν ελάχιστα πράγματα στην, όπως και άλλα λειτουργικά συμπεριφορά κατά τη διάρκεια κλήσεων, την πλοήγηση και ανάπαυσης. εργαλεία όπως
Xobni κάνουν για το Outlook και μια πολύ μεγάλη επιτυχία. Εργαλεία βλ. αν Xobni συχνότητα της επικοινωνίας και να οδηγήσει μακριά από εκεί που τα πράγματα είναι τόσο έξυπνη επιλογή (π.χ. από το 95% της επικοινωνίας σας, αλλά σε 10 συγκεκριμένες διευθύνσεις go). Αυτό είναι γραφικό περιβάλλον εργασίας σας εξυπνότερα και το σώζει. Αν υπήρχε κάτι που αγαπούσα περισσότερο χρόνο για το περιβάλλον μου. Αλλά αυτό θα είναι η έκδοση του 2100
Jaap