SMS μήνυμα δεν αποστέλλεται

Αυτή είναι μια συζήτηση σχετικά SMS μήνυμα δεν αποστέλλεται μέσα Windows Mobile φόρουμ, μέρος του λειτουργικού συστήματος κατηγορία, έχω ένα πρόβλημα, εάν ανιχνευθεί σε WM5 SMS δεν μπορεί να σταλεί, υπήρχε μια καλή ...

Διαφημίσεις από το Google (εξαφανίζονται μετά Εγγραφές)
Reageren

Link Επιστροφή Thread Tools Προβολή
Μέλος από: 18 Ιούλη 2009
paterke is op de goede weg
Τα νέα
22 Ιουλίου του 2009
Έχω ένα πρόβλημα ανακαλύφθηκε
Εάν ένα SMS σε WM5 δεν θα μπορούσε να σταλεί, υπήρχε μια καλή να το αναφέρετε. Τώρα με WM6 ακούσω τίποτα περισσότερο γι 'αυτό πάντα πως το SMS αποστέλλεται ενώ στην πραγματικότητα μεταφέρθηκε στο σχεδίων.

Κάποιος μια λύση;
Met citaat reageren
Μέλος από: 8 Νοεμβρίου, 2006
fjr1300k is een zeer behulpzaam persoonfjr1300k is een zeer behulpzaam persoonfjr1300k is een zeer behulpzaam persoonfjr1300k is een zeer behulpzaam persoon
Γράφει lekker mee
22 Ιουλίου του 2009
Θα κάνουμε κανονικά ένα αναδυόμενο παράθυρο με το μήνυμα που έστειλε το μήνυμα όταν πατάτε στείλετε;
Τουλάχιστον, στη συσκευή μου ότι ήταν η υπόθεση. Προσωπικά βρήκα ενοχλητικός και εγώ με ειδικές ανάγκες αυτό.

Μπορείτε να δείτε πράγματι στο φάκελο Απεσταλμένα. Αν το μήνυμα αποστέλλεται τόσο.

Μια άλλη λύση θα ήταν να την επιλογή επιβεβαίωση παράδοσης να αλλάξουν.
Παίρνετε ένα ωραίο μήνυμα όταν εκδόθηκε το SMS στην πραγματικότητα. Έτσι, αν ο δέκτης έχει την εξουσία, και το μήνυμα έχει παραδοθεί αργότερα, θα λάβετε το μήνυμα αργότερα. Το πλεονέκτημα είναι ότι γνωρίζετε ότι το μήνυμα έχει ληφθεί.

Είναι, ωστόσο, εξαρτάται από τον παροχέα σας. T-mobile υποστηρίζει σε κάθε περίπτωση, αλλά δεν KPN.
Mer float kuuln, μ 'wa Lös lop.
Met citaat reageren
Μέλος από: 12 Μάρτη 2005
chiman is op de goede weg
Βρίσκεται σε καλό δρόμο
22 Ιουλίου του 2009
Πιθανότατα να το απενεργοποιήσει το PDA σας.

Μέσω του μητρώου σας, μπορείτε να αλλάξετε την (επιπλέον).
Εδώ είναι ένα site με εξηγήσεις:
Ενεργοποίηση ή απενεργοποίηση του SMS (Text μήνυμα) κοινοποίησε Bubble »ψηφιακή ζωή μου

Υπάρχουν επίσης ορισμένα προγράμματα λογισμικού.

Καλή τύχη
MDA Compact I - SPV M700
Met citaat reageren
Reageren

Παρόμοιες συζητήσεις

Συζήτηση Συντάκτης Φόρουμ Σχόλια Τελευταίο μήνυμα
Zip προβλέπει συμπίεση για SMS μηνύματα κειμένου Gonny Εφαρμογές των Windows Mobile 3 27, Απριλίου 2007 11:54
Δωρεάν SMS Στείλτε δωρεάν SMS με 1,0 Gonny Εφαρμογές των Windows Mobile 5 18 Αυγούστου 2006 11:39
Σύνθετη SMS, να κάνουμε περισσότερα με SMS Wouter Εφαρμογές των Windows Mobile 4 6 Μαρτίου του 2006 11:48
Αποστολή SMS SMS με την BT στην εύκολη σύνδεση με τη συσκευή ... .. συντριβή nobacon Bluetooth 5 3 Φεβρουαρίου 2004 14:39

Ετικέτες
KPN, PDA, μητρώου, Λογισμικό, T-Mobile, μονάδα

Υπάρχουν 1 ενεργοί χρήστες που βλέπουν σήμερα αυτή τη συζήτηση (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Thread Tools
Προβολή

Κανόνες για τα μηνύματα
Σου δεν πρέπει Έναρξη νέας συζήτησης
Σου δεν πρέπει ανταποκρίνονται στα μηνύματα
Σου δεν πρέπει Αποστολή συνημμένων
Σου δεν πρέπει Επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας

vB Code είναι Κατά
Smileys είναι Κατά
[IMG]κωδικός Κατά
HTML κώδικας Έξω
Trackbacks είναι Κατά