Λόγω αυτού, σύμφωνα με την HP Ολλανδία Ολλανδία τον Σεπτέμβριο το συντομότερο, τα μισά θα είναι διαθέσιμη μέσω του eBay που μου είχε αγοράσει και από περισσότερες από μία εβδομάδες σε χρήση.
Έχουν αγοράσει τα ακριβά εφαρμογή με 120 GB Hard Drive, 1.6 GHz επεξεργαστή, 2GB RAM και μπαταρία 6.
Έχετε 760, $ = καταβάλλεται + $ 85 ναυτιλία και το χειρισμό. Σύνολο 846, = $
Αναπαλαιωμένο περίπου 547, = ευρώ. Δυστυχώς, ακόμη = 115 ευρώ ΦΠΑ και εισφορά κατά την εισαγωγή. Σύνολο των 662, = Ευρώ.
Δεν φυστίκια για minilap αλλά τι ΠΟΣΤΟΛΗ OOOHHHH όμορφη.
Είναι πραγματικά πληκτρολόγιο πλήρους μεγέθους και η οθόνη είναι εξαιρετικά έντονη.
Η αποσπώμενη μπαταρία 6-cell μπαστούνια να ανακάμπτουν και, επομένως, δίνει μια μικρή κλίση στο πληκτρολόγιο που βρίσκομαι πολύ ευχάριστο στη χρήση. Το βάρος δεν είναι χαμηλή, αλλά αυτό δεν αποτελεί μειονέκτημα για μένα. Το μίνι είναι καλό με 1 χέρι για να πάρει και να προχωρήσουμε. Θεωρώ ότι το ιδανικό μέγεθος, ταιριάζει απόλυτα στο ντουλαπάκι του αυτοκινήτου, δεν είναι όλο το τραπέζι για να ολοκληρωθεί κατά τη διάρκεια συναντήσεων, καθώς και για το πλοίο δεν είναι STA-in-the-δρόμο.
Τα γράμματα είναι μικρές, πολύ μικρές, αλλά με κάποιες αλλαγές ρύθμιση για την προσαρμογή.
Μειονέκτημα: Είναι Vista ..............
Τώρα θα μπορούσαμε να πούμε ότι ένα πλεονέκτημα, αλλά νομίζω ότι Vista είναι το μεγαλύτερο μειονέκτημα της σημείωσης μίνι.
Τώρα δεν έχω καμία εμπειρία με Vista από τότε που αναβαθμίστηκε επιφάνεια εργασίας ελεύθερο χρόνο μου αποτυχία έχουν αφήσει όλα τα αρνητικά μηνύματα σχετικά με compatibilliteitsproblemen κτλ. Και οι εμπειρίες που είχα μίνι μου μου μέσα σε 2 ημέρες για να αποφασίσει κατά πόσο μακρινή θέα μακριά για να κατεδαφίσουν XP Pro και για να το θέσω.
Το πρόγραμμα είναι κατά τη γνώμη μου πάρα πολύ βαρύ για τον επεξεργαστή Via έτσι τα πάντα είναι πολύ αργή. Μια ιστοσελίδα που απαιτεί ικανότητα 100% της CPU! Ένα online παιχνίδι (τάβλι), προσφέρει με κάθε στροφή 2 a 3 δευτερόλεπτα καθυστέρηση.
Ακριβώς μια γρήγορη ανάκτηση αρχείων και η πρόσβαση δεν υπάρχει μια ταινία και το παιχνίδι είναι μια τραγωδία.
Αν νομίζετε ότι Vista είναι ένα καλό πρόγραμμα που αργός και δεν με πειράζει αφήστε να καθίσει κυρίως επειδή στραφούν σε XP είναι πολύ δουλειά. Σχετικά με το site είναι πλέον όλα τα προγράμματα οδήγησης HP για το μίνι σημείωμα εκεί επειδή δεν είμαι ο μόνος που βρίσκουν Vista μια καταστροφή. Downgrade σε XP Pro είναι επίσης δωρεάν, αν έχετε ένα δίσκο εγκατάστασης XP Pro (αντίγραφο) από την εγκατάσταση χρησιμοποιούνται ήδη με την ProductKey XP και στη συνέχεια συνδεθείτε στο τηλέφωνο και να ProductKey από Vista. θα πάρετε έναν κωδικό ενεργοποίησης για XP-pro σας.
XP Pro εγκατασταθεί με το σημείωμα είναι μια μίνι μαίνεται Roeland ό, τι μπορείτε να τον χειριστεί voorschoteld.
Στις xp pro-Έχω mozilla εγκαταστήσει και VLC media player για ευκολία χρήσης.