Το UMPC της Asus R2H
Αυτή είναι μια συζήτηση σχετικά Το UMPC της Asus R2H μέσα Asus φόρουμ, μέρος του Netbooks, ταμπλέτες, Μίνι κατηγορία υπολογιστών? Δεν ακούω Niles. Εν τω μεταξύ, αγόρασα ένα R2H και είμαι ευχαριστημένος με λίπος, το έχω ...
Διαφημίσεις από το Google (εξαφανίζονται μετά Εγγραφές)
 |
|
Μέλος από: 8 Οκτωβρίου 2004
Niles δίνει τίποτα δεν ακούω. Εν τω μεταξύ, αγόρασα ένα R2H και είμαι ευχαριστημένος με λίπος!
Μου χτισμένη στο αυτοκίνητο (με έναν τρόπο που εγώ θα ήθελα και πάλι αυτό μπορεί να αντιμετωπίσει). Πλοηγηθείτε και παίζουν μουσική μαζί δεν είναι πρόβλημα! Μέσω MDA Pro μου, θα ήθελα επίσης να έχουν internet. Ό, τι είναι δυνατόν πραγματικά!
Έχω 512MB των Σοσιαλιστών. Από μόνο του, νομίζω, αρκετά. Γιατί Asus θα έκαναν ότι μπορείτε να βάλετε σε 512MB max; Ακούω περισσότερες ιστορίες των ανθρώπων που είναι εκεί για να τεθούν 1GB που δεν αντιμετωπίζουν προβλήματα.
Μέλος από: 22 Δεκεμβρίου 2003
Ίσως γνωρίζετε ήδη, αλλά αν είστε μεταξύ 26 Οκτωβρίου του 2006 και 15 Μαρτίου του 2007 αγοράσατε R2H, που πληρούν τις προϋποθέσεις για μια αναβάθμιση Vista. Έχω Vista Business έκδοση ήδη μέσα.
Για περισσότερες πληροφορίες:
Windows Vista Upgrade Program
Μέλος από: 24 Ιανουαρίου 2005
Αγόρασα R2H μου για την ημέρα που βγήκε και έτσι έχασε μόνο το σκάφος. Πάω να σκεφτούμε μετάβαση σε Vista αλλά δεν είμαι σίγουρος ότι μου αξίζει € 90 (αν είμαι κάπου ένα USB DVD ROM, μπορούν να δανειστούν). Φαίνεται πολύ περισσότερο έργο που έχουν δοκιμάσει.
Μέλος από: 4 Μαΐου του 2007
Mers Φόρουμ Hallo!
Θέλω να κόσμο να αγοράσει ένα UMPC. Το R2H φαίνεται εκ πρώτης όψεως η πλέον ενδεδειγμένη, με το μισό Medion UMPC ως καλή.
Είναι περίεργο το γεγονός ότι το R2H ξαφνικά εμφανίζονται σε ηλεκτρονικά καταστήματα sold out και το Medion δεν είναι διαθέσιμη. Υπάρχει διάδοχος Asus για να πάρετε κάτι;
Το R2H σε σύνδεση καταστήματα για να αγοράσετε; Έχω μέχρι τώρα δεν ήταν σε θέση να βρει μαγαζί ...
Την εμπειρία μου, το R2H είναι σίγουρα μια καλή επιλογή!
Περιλαμβάνουν επίσης MyComm πώληση.
Σε beat-κάνοντας κλικ it.nl μετά από αυτό που φαίνεται ότι έχουν ακόμη ένα στο απόθεμα.
Αν έχετε ροκανίζω και το αναδιπλούμενο πληκτρολόγιο που κάθονται κάτω: Λατρεύω συνιστάται μου!
Ή υπάρχει διάδοχος; Δεν ξέρω ποιο είναι το καθεστώς της είναι, αλλά βρήκα πριν από λίγο:
νέα τραχιά UMPC από την ASUS έχει GPS - Navi Gadget
Παράθεση:
Originally posted by Rudi Hendrix
Αν έχετε ροκανίζω και το αναδιπλούμενο πληκτρολόγιο που κάθονται κάτω: Λατρεύω συνιστάται μου! 
|
Αυτό το πληκτρολόγιο είναι μόλις 1 των προτέρων για το ASUS
Ξέρω τα HEEEEEL πληκτρολόγια ωραία. Μόνο το δικό μου έχει ένα επιχείρημα με το πόσιμο κασσίτερο χαθεί.
Τώρα θα ήθελα μια νέα αγορά, αλλά είναι δύσκολο να βρεθούν. Targus ταχυδρομηθεί: που δεν παράγονται πλέον ...
Έτσι, αν κάποιος έχει αρχίσει να ...
@ Rudi
BTW ωραίο να τους κερδίσουμε, θα εξακολουθούν να έχουν 1, ζητάνε μόνο € 200, - περισσότερο από οπουδήποτε αλλού :-(
Γιατί 200 εκατομμύρια περισσότερα; Εξαρτάται από λίγο στην οποία έχετε εξετάσει και κοίταξε να έχετε.
Αυτή είναι η έκδοση με 60 GB HDD και bluetooth και κάμερα. Πολλοί φθηνότερες εκδόσεις μπορείτε να δείτε, δεν bluetooth και κάμερα. Είναι χαρακτηρίζεται συνήθως από μόνο 40GB HDD. Στο ίδιο, φυσικά, δεν κάνει μεγάλη διαφορά, αλλά για μένα, το Bluetooth είναι ένα απόλυτο must!
€ 892, - συμπεριλαμβανομένου του ΦΠΑ είναι ωραίο να είναι υψηλή, ναι ...
Δεν έχω μετοχές Beat-αυτό ή κάτι, αλλά ήταν μόνο μια άκρη
Μέλος από: 24 Ιανουαρίου 2005
Υπάρχει σίγουρα ένα διάδοχο για το R2H, αλλά ότι εξακολουθεί να είναι ένα, ενώ σε εξέλιξη. Η T83 είναι ακόμα το φθινόπωρο του τρέχοντος έτους.
T83 της ASUS UMPC κάνει την περιστρεφόμενη QWERTY - Engadget
Είναι, δυστυχώς, δεν αποτελεί μέρος της πλατφόρμας Intel McCaslin αλλά χρησιμοποιεί την πλατφόρμα VIA. Αυτή η ταχύτητα δεν θα κάνει και η μνήμη 512MB. Ωστόσο, αυτό το πολύ πιο προσιτό από το Q1 Ultra. Ο λόγος που αυτό δεν είναι ο διάδοχος του R2H μου είναι μόνο ένα ψήφισμα των 800x480. Αν είχε 1024x600, σκεφτόμουν αυτό.
Μέλος από: 27 Μαρτίου 2007
@ Montfort: Έργα καλύτερα για τα Windows Vista TabletPC ή ας πούμε ότι τα Windows XP Tablet αλλά κάθεται εκεί. Και όλα τα προγράμματα είναι συνέπεια των ειδικών οδηγών πριν περιμένεις. Όπως GPS / Bluetooth κ.λπ..
Αν λειτουργεί καλύτερα από ό, τι για τον σκοπό.
Ευχαριστώ.
Sync ^
Μέλος από: 22 Δεκεμβρίου 2003
Παράθεση:
Originally posted by SyNc^
@ Montfort: Έργα καλύτερα για τα Windows Vista TabletPC ή ας πούμε ότι τα Windows XP Tablet αλλά κάθεται εκεί. Και όλα τα προγράμματα είναι συνέπεια των ειδικών οδηγών πριν περιμένεις. Όπως GPS / Bluetooth κ.λπ..
Αν λειτουργεί καλύτερα από ό, τι για τον σκοπό.
Ευχαριστώ.
Sync ^
|
Vista έχουν ακόμη δεν επάνω, περιμένετε λίγο μακριά, Vista θα χρησιμοποιούν ακόμα κάποιες ενημερώσεις, περιμένω
Περίπου έναν μήνα ή έτσι περιμένω να σας πω περισσότερα σχετικά με τις εμπειρίες μου. Από όσα έχω διαβάσει, θα πρέπει να λειτουργεί καλά, ειδικά χειρογράφου θα είναι καλύτερη. Νομίζω ότι αυτή τη στιγμή λειτουργεί αρκετά μέτρια. Vista οδηγοί από Asus, είναι πλέον διαθέσιμα.
Έχουν την αύξηση μνήμη, έχω 1 GΒ χρησιμοποιηθεί αντί του 256Mb ότι επιπλέον σε αυτό, τώρα έχει λίγο καλύτερα.
Μέλος από: 27 Μαρτίου 2007
@ Montfort, έχω χρησιμοποιήσει τώρα 768MB και να τρέχει τόσο ωραία. Νομίζω ότι δεν συμπληρώσετε το CD των Windows Vista πρόκειται να παραγγείλετε. Και ακόμη περισσότερη εμπειρία από όλες τις περιμένουν εδώ.
Sync ^
@ Rudi
Δεν ήθελα να γκρινιάζουν στην ακοή σας! :-)
Υπάρχει μόνο τόσο μεγάλη διαφορά τιμής σε αυτές τις συσκευές. Αν δεν ήσασταν προσοχή σας τόσο έχασε περίπου ευρώ. Ειδικά όταν θεωρούν επίσης ότι accessoies συχνά δεν κάθεται εκεί!
PDAshop.nl είναι η πιο ολοκληρωμένη στην ιστοσελίδα: Όλες accessoieres ο οποίος αναμένεται να καθίσει νοικοκυρεμένα συνοψίζονται. Έχουν τις τελευταίες ημέρες πολλά afgemaild και κάλεσε, γιατί δεν ήθελε απόθεμα. Και πραγματικά οπουδήποτε αλλού για να πάρω λίγο ...
Είμαι μόλις παραγγείλει
funprice.nl Γιατί επιβεβαιώθηκε από ταχυδρομείο να παραδώσει τα ίδια εξαρτήματα. Δυστυχώς, και πάλι 2 tientjes ακριβά ...
Έχετε τουλάχιστον την έκδοση ή το μπλε δόντι.
Δεν ήμουν ενοχλημένος, αλλά αυτό είναι ακριβώς που θα ήθελε ακόμη να προειδοποιήσω εσείς ας ήδη. Μερικά πράγματα παραμένουν ασαφή του δυνατού, ώστε το μόνο που αφήνουν πίσω τους είναι ότι οι επιδόσεις δεν είναι αυτό που έκανες.
Διασκεδάστε με τη συσκευή σε καμία περίπτωση!
Αν θεωρείτε ποτέ το πράγμα στο αυτοκίνητο για την κατασκευή: μπορώ να συστήσω ανεπιφύλακτα!
Έχω εδώ μερικές φωτογραφίες:
Fotoalbum, Gratis Online! Ψηφιακές φωτογραφίες σας στο Online Photo Album μου για το άλμπουμ! (Τα καλώδια τώρα καλύτερα επιλυθεί)
 |
|
|
Ετικέτες
|
Μπαταρία, asus, αυτοκίνητο, μηχανή, Υποδοχή, dell, ελεύθερος, gps, Ελεύθερος, εξαρτάται, Internet, mail, mp3, Πλοήγηση, νέος, PDA, Samsung, οθόνη, snap, Λογισμικό, Sony, πώληση, κορυφή, vista, Ιστοσελίδα, Προβολή, wifi  |
Υπάρχουν 1 ενεργοί χρήστες που βλέπουν σήμερα αυτή τη συζήτηση (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
|
|
|
| Thread Tools |
|
|
| Προβολή |
Γραμμική προσέγγιση
|
Κανόνες για τα μηνύματα
|
Σου δεν πρέπει Έναρξη νέας συζήτησης