TomTom 5 na Yakumo Delta 300

Toto je diskuse o TomTom 5 na Yakumo Delta 300 v TomTom Navigator pro PDA fórum, část kategorie Windows Mobile navigace, Garmin nabízí na svých stránkách, že TomTom 5, není vhodný pro Mio 300 Yakumo Delta (je ...

Reklamy Google (zmizí Registrace)
Reageren

Link Back Nástroje témat Pohled
Členem od: 21 únor 2005
boy1975 is op de goede weg
Just started
14.června 2005
Tomtom nabízí na svých stránkách, že TomTom 5 není vhodná pro Yakumo Delta 300 Mio (PDA je stále stejná?) By měly být podporovány.

Má někdo nějaké zkušenosti, nebo s tipy, jak nainstalovat TomTom 5 ještě?

Delta 300 by se velmi dobře hodí pro postaví anténu GPS.
Met citaat reageren
Členem od: 22. září 2003
Dylan18 is op de goede weg
Píše lekker mee
14.června 2005
Má někdo už zkouší, zda je spuštěn software i teď?
Chtěl bych koupit TT5, ale myslím, že není mnoho s tímto PDA.
Met citaat reageren
Členem od: 28 leden 2005
postbus31 is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekerspostbus31 is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekerspostbus31 is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekerspostbus31 is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekerspostbus31 is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekerspostbus31 is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekerspostbus31 is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekerspostbus31 is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekerspostbus31 is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekerspostbus31 is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekerspostbus31 is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekers
Společenství Kontakt
14.června 2005
To je na stránkách tomtom:

Tato zařízení jsou v současné době Nevhodné NAVIGATOR 5 pro:

* Fujtsu, Siemens (všechny modely)
* Toshiba. (všechny modely
Siemens SX 56
Acer N10
Jíst P700
Mitac Mio 558
Packard Bell Pocket Převodové 3025
ViewSonic V37
Yakumo DELTA 300 , DELTA 400
ASUS MyPal (tyto modely nemají SD kartu schopnosti)
Met citaat reageren
Členem od: 22. září 2003
Dylan18 is op de goede weg
Píše lekker mee
14.června 2005
oops .. omlouvat se
pak strana není pro mě.

Je to změní? Aparate, že bude podporovat?
Met citaat reageren
Členem od: 28 leden 2005
postbus31 is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekerspostbus31 is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekerspostbus31 is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekerspostbus31 is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekerspostbus31 is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekerspostbus31 is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekerspostbus31 is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekerspostbus31 is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekerspostbus31 is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekerspostbus31 is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekerspostbus31 is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekers
Společenství Kontakt
14.června 2005
Citace:
Původně odeslal Dylan18
oops .. omlouvat se
pak strana není pro mě.

Je to změní? Aparate, že bude podporovat?

ff prohledávat fórum, že někdo tak užitečné, že se pracuje
Met citaat reageren
Členem od: 24 říjen 2004
Bas_je is op de goede weg
Just started
14.června 2005
Sorry - nic nalezeno. Zkuste to znovu s použitím jiných podmínek.
Met citaat reageren
Členem od: 15 únor 2005
JackTheRipper is op de goede weg
Just started
14.června 2005
Citace:
Původně odeslal boy1975
Tomtom nabízí na svých stránkách, že TomTom 5 není vhodná pro Yakumo Delta 300 Mio (PDA je stále stejná?) By měly být podporovány.

Má někdo nějaké zkušenosti, nebo s tipy, jak nainstalovat TomTom 5 ještě?

Delta 300 by se velmi dobře hodí pro postaví anténu GPS.
TomTom 5 pracuje na Yakumo delta 300 GPS
Máte dvě verze en: Delta 300 a Delta 300 GPS.
Met citaat reageren
Členem od: 5.června 2005
mikev is op de goede weg
Just started
14.června 2005
přesně tak, prostě funguje ......
Met citaat reageren
Členem od: 25 prosinec 2004
Chicco is op de goede weg
Jsou v plném proudu
14.června 2005
Zcela souhlasím, mám TT5 teď asi 3 dny na mém GPS Yakumo Delta 300 a funguje to bez problémů.
Met citaat reageren
Členem od: 23 červen 2005
Michel_6 is op de goede weg
Just started
23.června 2005
I na své vlastní tomtom3 delta Yakumo 300GPS a také číst s překvapením seznam kompatibilních s TomTom, který říká, že delta 300 Yakumo by nebylo vhodné pro tomtom5.
Mám tomtom okamžitě zdá se, oheň a tady je konečný výsledek:

Vážený pane,

V současné době nemáme k dispozici žádné údaje tohoto testu, který PocketPC bezchybný provoz nového softwaru může zaručit. Z tohoto důvodu, PocketPC, není relevantní pro seznam kompatibilních. To je informace, které máme z MiTAC Mio 168 a z tohoto důvodu je v případě potřeby v seznamu.

Je možné, že nový software, ale bude pracovat na vašem PocketPC, tady, nemůžeme zaručit. Z tohoto důvodu, že není vhodné v seznamu. Doporučujeme stránky na monitoru. Kdy bude podpora pro PocketPC nabízených na seznamu kompatibilních.

S pozdravem,

TomTom Customer Support Team

Moje rozhodnutí je, že tomtom5 bude fungovat stejně dobře na delta Yakumo 300gps jako Mitac Mio 168, TomTom prostě nemá oficiálně podporu svých produktů pro PDA, protože chybí výsledky zkoušek.

V každém případě, objednal jsem si upgrade.

Michel
Met citaat reageren
Členem od: 14 prosinec 2003
Archie is op de goede weg
Just started
12.července 2005
Člověk s jistou zkušeností TT5 Yakumo PDA DELTAX GPS.

Na tomto přístroji nemohu nic najít v diskuzním fóru.

http://www.yakumo.com/produkte/index.php?pid=1&ag=PDAs

Archie
Met citaat reageren
Členem od: 15. května 2005
WillemGerrit is op de goede weg
Píše lekker mee
12.července 2005
Citace:
Původně odeslal Michel_6
Moje rozhodnutí je, že tomtom5 bude fungovat stejně dobře na delta Yakumo 300gps jako Mitac Mio 168, TomTom prostě nemá oficiálně podporu svých produktů pro PDA, protože chybí výsledky zkoušek.

V každém případě, objednal jsem si upgrade.

Michel
Ale nezapomeňte, že velký počet 168 milionů uživatelů jsou velmi mnoho problémů s TT5. A to i přes Mio 168 na seznam kompatibility. Je velmi vysoká pravděpodobnost, že dostanete tyto problémy.
Met citaat reageren
Členem od: 4. června 2004
avr is op de goede weg
avravr is offline
Just started
12.července 2005
Pro mě žádný problém s TT5 na Yakumo 300 GPS vše funguje zatím bez problémů
Met citaat reageren
Členem od: 23 červenec 2005
remcomo is op de goede weg
Just started
25.července 2005
Jsem x Yakumo PDA Delta koupil s integrovaným Sirf Star III GPS přijímač (20 kanálů). Snažil jsem se TT3 a TT5, první dostanete hlášení "žádné zařízení GPS" pod Enver žádný užitečný signál GPS. To obvykle trvá 3 až 10 minut nebo déle. Pocházejí také při navigaci signálové cesty a TT je uzavřen. To by byl problém s Windows Mobile 2003 Second Edition, protože veškerý software nainstalujete konflikt dělá. Kdo mi může pomoci tak, že TT funguje správně, nebo není dobrý řidič TT pro SiRF Star III chipset?
Met citaat reageren
Členem od: 28 únor 2004
noob2004 is op de goede weg
Jsou v plném proudu
25.července 2005
Citace:
Původně odeslal remcomo
Jsem x Yakumo PDA Delta koupil s integrovaným Sirf Star III GPS přijímač (20 kanálů). Snažil jsem se TT3 a TT5, první dostanete hlášení "žádné zařízení GPS" pod Enver žádný užitečný signál GPS. To obvykle trvá 3 až 10 minut nebo déle. Pocházejí také při navigaci signálové cesty a TT je uzavřen. To by byl problém s Windows Mobile 2003 Second Edition, protože veškerý software nainstalujete konflikt dělá. Kdo mi může pomoci tak, že TT funguje správně, nebo není dobrý řidič TT pro SiRF Star III chipset?
Líto, SiRF Star III je určitě zlepšení na papíře, pouze v případě, že není (správně) je podporováno s řidiči mají problém.
V současné době, GPS řidič TT5 vážně nedostačující.
Zkuste to s stabilní verzi 3.07, je to v pořádku?
HP iPAQ 2210 - Rikaline GPS-6010 - Brodit ProClip držák - TomTom Navigator 5.21
Met citaat reageren
Reageren

Podobné diskuze

Diskuse Autor Fórum Komentář: Poslední příspěvek
Yakumo Yakumo Delta nebo Alfa? ipaqman Ostatní mobilní telefony 8 10.června 2007 04:53
tomtom na Yakumo delta x není remcomo TomTom Navigator pro PDA 24 21.srpna 2005 17:16
Yakumo Delta 300 GPS (nebo 168 milionů), s Wi-fi Harley Fatboy WiFi 11 16.října 2004 00:01
Yakumo Delta 300 GPS. Rumocool Ostatní mobilní telefony 13 12.srpna 2004 12:45
Yakumo Delta 300 / Mio 168 dedj Ostatní mobilní telefony 2 28.července 2004 22:32

Etikety
Zkušenosti, rychlostní kamery, Záruka, gps, MyPal, nový, PDA, perfektní, potíž, Software, tomtom, Připojení, Webová stránka, windows mobile

Existuje 1 aktivních uživatelů v současné době prohlížení této diskusi (0 členů a 1 hostů)

Nástroje témat
Pohled

Pravidla pro zprávy
Tvůj nesmí Start nové diskuze
Tvůj nesmí reagovat na zprávy
Tvůj nesmí Odesílání příloh
Tvůj nesmí Upravovat své příspěvky

vB kód je Do
Smileys jsou Do
[IMG]kód Do
HTML kód je Do
Pingbacks jsou Do