Toto je diskuse o TomTom 5 na Yakumo Delta 300 v TomTom Navigator pro PDA fórum, část kategorie Windows Mobile navigace, Garmin nabízí na svých stránkách, že TomTom 5, není vhodný pro Mio 300 Yakumo Delta (je ...
Reklamy Google (zmizí Registrace)![]() |
|
|
Link Back | Nástroje témat | Pohled |
|
Původně odeslal Dylan18
oops .. omlouvat se
pak strana není pro mě. Je to změní? Aparate, že bude podporovat? |
|
Původně odeslal boy1975
Tomtom nabízí na svých stránkách, že TomTom 5 není vhodná pro Yakumo Delta 300
Mio (PDA je stále stejná?) By měly být podporovány.Má někdo nějaké zkušenosti, nebo s tipy, jak nainstalovat TomTom 5 ještě? Delta 300 by se velmi dobře hodí pro postaví anténu GPS. |
|
Původně odeslal Michel_6
Moje rozhodnutí je, že tomtom5 bude fungovat stejně dobře na delta Yakumo 300gps jako Mitac Mio 168, TomTom prostě nemá oficiálně podporu svých produktů pro PDA, protože chybí výsledky zkoušek.
V každém případě, objednal jsem si upgrade. Michel |
|
Původně odeslal remcomo
Jsem x Yakumo PDA Delta koupil s integrovaným Sirf Star III GPS přijímač (20 kanálů). Snažil jsem se TT3 a TT5, první dostanete hlášení "žádné zařízení GPS" pod Enver žádný užitečný signál GPS. To obvykle trvá 3 až 10 minut nebo déle. Pocházejí také při navigaci signálové cesty a TT je uzavřen. To by byl problém s Windows Mobile 2003 Second Edition, protože veškerý software nainstalujete konflikt dělá. Kdo mi může pomoci tak, že TT funguje správně, nebo není dobrý řidič TT pro SiRF Star III chipset?
|
![]() |
|
||||
| Diskuse | Autor | Fórum | Komentář: | Poslední příspěvek |
| Yakumo Yakumo Delta nebo Alfa? | ipaqman | Ostatní mobilní telefony | 8 | 10.června 2007 04:53 |
| tomtom na Yakumo delta x není | remcomo | TomTom Navigator pro PDA | 24 | 21.srpna 2005 17:16 |
| Yakumo Delta 300 GPS (nebo 168 milionů), s Wi-fi | Harley Fatboy | WiFi | 11 | 16.října 2004 00:01 |
| Yakumo Delta 300 GPS. | Rumocool | Ostatní mobilní telefony | 13 | 12.srpna 2004 12:45 |
| Yakumo Delta 300 / Mio 168 | dedj | Ostatní mobilní telefony | 2 | 28.července 2004 22:32 |
| Etikety |
| Zkušenosti, rychlostní kamery, Záruka, gps, MyPal, nový, PDA, perfektní, potíž, Software, tomtom, Připojení, Webová stránka, windows mobile |
Existuje 1 aktivních uživatelů v současné době prohlížení této diskusi (0 členů a 1 hostů) |
|
| Nástroje témat | |
| Pohled | |
|
|