Chci QVGA nebo VGA?

Toto je diskuse o Chci QVGA nebo VGA? v Windows Mobile aplikace fórum, část kategorie Windows Mobile, jsem viděl několik témat, na tomto fóru, dokonce i všechny plesnivý, ale nikde najdu, že jsem ...

Reklamy Google (zmizí Registrace)
Reageren

Link Back Nástroje témat Pohled
Členem od: 21. listopadu 2008
Marcel1966 is een behulpzaam persoonMarcel1966 is een behulpzaam persoonMarcel1966 is een behulpzaam persoon
Píše lekker mee
12.ledna 2009
Viděl jsem několik témat, na tomto fóru, dokonce i všechny plesnivý, ale nikde mohu zjistit, že jsem dělat rozdíl mezi QVGA a VGA. Je to s TomTom, obrázky, video?

Pozdravy,
Marcel
Mluvím německy ... überhaupt pouze 1 slovo (Herman Finkers)
Met citaat reageren
Členem od: 8.srpna 2005
huplahoi is een zeer behulpzaam persoonhuplahoi is een zeer behulpzaam persoonhuplahoi is een zeer behulpzaam persoonhuplahoi is een zeer behulpzaam persoonhuplahoi is een zeer behulpzaam persoon
Píše lekker mee
12.ledna 2009
VGA poskytuje ostřejší obraz QVGA, navíc, více na obrazovce.
, Že nebudete v PIM aplikací (nebo ostřejší, ale tam už není), ale v prohlížeči, Word, Excel. Zbývá, zvětšeném, všechno krásné obrazovku (na iPAQ 214 stejně)
Met citaat reageren
Marcel1966 is een behulpzaam persoonMarcel1966 is een behulpzaam persoonMarcel1966 is een behulpzaam persoon
Píše lekker mee
12.ledna 2009
Použil jsem 1x excel ... ale nebyla jsem veselá. Dokonce i na mé 19 "obrazovkou s PC mám potíže. Všechno co udělat, je zavolat, TT a internet se svými smartphony. Takže v zásadě to platí, že nebude považovat zařízení s VGA?
Met citaat reageren
Členem od: 11 leden 2004
aevries is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersaevries is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersaevries is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersaevries is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersaevries is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersaevries is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersaevries is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersaevries is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersaevries is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersaevries is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersaevries is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekers
Společenství Kontakt
12.ledna 2009
Obrazovku Dnes je krásný stenózy. Všiml jsem si s X7510.
TK SIMLOCK zdarma V alias MDA Compact II diamant. Teď E72
Met citaat reageren
Členem od: 8.srpna 2005
huplahoi is een zeer behulpzaam persoonhuplahoi is een zeer behulpzaam persoonhuplahoi is een zeer behulpzaam persoonhuplahoi is een zeer behulpzaam persoonhuplahoi is een zeer behulpzaam persoon
Píše lekker mee
12.ledna 2009
Pokud vidíte vaše internetové připojení je mnohem ostřejší a více.
Je jasné, že iPAQ má 4-palcový displej. Existuje vga po jeho pravici a opravdu "vidět" víc na obrazovce.

Když Touch Diamond, ale také VGA displej, protože na obrazovce je jen 2,8 palce (jako společný dotek nebo série TyTN), už tě vidím. Existuje více dělat, a je ostřejší, ale nelze přečíst, protože je příliš malý.
Zde je srovnání mezi těmito dvěma:
Mobile-review.com Náhled PDA - Asus MyPal A730
(tam je snímek v detailu, ve spodní části stránky)
Nebo zde
http://www.mobilitysite.com/boards/x...a-vs-qvga.html
srovnání ...

Tady
Recenze: VGA vs QVGA «encore strany (VGA) Pocket PC
pěkný obrázek pro ostrost ...

A tady
Mobil YazÄ ± lar: Jaký je rozdíl mezi VGA a QVGA obrazovky?: 100% Orijinal Ä ° Ã § erik
Státní krásné obrázky (i na navigaci)
Met citaat reageren
Členem od: 3.srpna 2004
Paddy31 is een vraagbaak voor Mobilyz.com bezoekersPaddy31 is een vraagbaak voor Mobilyz.com bezoekersPaddy31 is een vraagbaak voor Mobilyz.com bezoekersPaddy31 is een vraagbaak voor Mobilyz.com bezoekersPaddy31 is een vraagbaak voor Mobilyz.com bezoekersPaddy31 is een vraagbaak voor Mobilyz.com bezoekersPaddy31 is een vraagbaak voor Mobilyz.com bezoekersPaddy31 is een vraagbaak voor Mobilyz.com bezoekers
Mobilyz Guru
12.ledna 2009
Citace:
Původně odeslal Marcel1966 Bekijk bericht
Použil jsem 1x excel ... ale nebyla jsem veselá. Dokonce i na mé 19 "obrazovkou s PC mám potíže. Všechno co udělat, je zavolat, TT a internet se svými smartphony. Takže v zásadě to platí, že nebude považovat zařízení s VGA?
Tuto otázku odpovědět každý sám za sebe. Myslím, že (W), VGA displej na Touch HD mnohem lépe, než QVGA displej na Qtek 2020 nebo Vario jsem měl já.

Srovnání s nižším rozlišením na vašem počítači. Otočte obrazovku jednou za 640 * 480 režimu. To je podobné jako na QVGA mi. Dejte ji pak v roce 1024 * 768 nebo 1280 * 1024 a objevte rozdíl.

Než začnete zneužívání, kritizovat a obviňovat. Jen jdou míli v mých botách (c) Joe South
http://www.youtube.com/watch?v=L743BdtV50c
Met citaat reageren
Píše lekker mee
12.ledna 2009
Citace:
Původně odeslal aevries Bekijk bericht
Obrazovku Dnes je krásný stenózy. Všiml jsem si s X7510.
Ta věc je tak velký, jak má 19 "displej je přirozeně krásná ...
Met citaat reageren
Píše lekker mee
12.ledna 2009
Citace:
Původně odeslal huplahoi Bekijk bericht
Pokud vidíte vaše internetové připojení je mnohem ostřejší a více.
Je jasné, že iPAQ má 4-palcový displej. Existuje vga po jeho pravici a opravdu "vidět" víc na obrazovce.

Když Touch Diamond, ale také VGA displej, protože na obrazovce je jen 2,8 palce (jako společný dotek nebo série TyTN), už tě vidím. Existuje více dělat, a je ostřejší, ale nelze přečíst, protože je příliš malý.
Zde je srovnání mezi těmito dvěma:
Mobile-review.com Náhled PDA - Asus MyPal A730
(tam je snímek v detailu, ve spodní části stránky)
Nebo zde
http://www.mobilitysite.com/boards/x...a-vs-qvga.html
srovnání ...

Tady
Recenze: VGA vs QVGA «encore strany (VGA) Pocket PC
pěkný obrázek pro ostrost ...

A tady
Mobil YazÄ ± lar: Jaký je rozdíl mezi VGA a QVGA obrazovky?: 100% Orijinal Ä ° Ã § erik
Státní krásné obrázky (i na navigaci)
Díky moc ... Mám něco dělat!
Met citaat reageren
Píše lekker mee
12.ledna 2009
Citace:
Původně odeslal Paddy31 Bekijk bericht
Tuto otázku odpovědět každý sám za sebe. Myslím, že (W), VGA displej na Touch HD mnohem lépe, než QVGA displej na Qtek 2020 nebo Vario jsem měl já.

Srovnání s nižším rozlišením na vašem počítači. Otočte obrazovku jednou za 640 * 480 režimu. To je podobné jako na QVGA mi. Dejte ji pak v roce 1024 * 768 nebo 1280 * 1024 a objevte rozdíl.

Díky za vaše vysvětlení, je mi jasné, (tam). Možná jsem si to zkusit s přístrojem VGA 2.8 "
Met citaat reageren
Členem od: 22 prosinec 2003
montfort is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersmontfort is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersmontfort is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersmontfort is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersmontfort is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersmontfort is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersmontfort is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersmontfort is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersmontfort is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersmontfort is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersmontfort is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekers
Moderátor
12.ledna 2009
Nebo jít ještě o krok dále s WVGA.
Met citaat reageren
Píše lekker mee
12.ledna 2009
Citace:
Původně odeslal montfort Bekijk bericht
Nebo jít ještě o krok dále s WVGA.
a Jip a Janneke jazyk .... wasda?
Met citaat reageren
Členem od: 22 prosinec 2003
montfort is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersmontfort is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersmontfort is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersmontfort is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersmontfort is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersmontfort is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersmontfort is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersmontfort is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersmontfort is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersmontfort is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersmontfort is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekers
Moderátor
12.ledna 2009
Stejně jako Jip jako QVGA.
WVGA je široká VGA: 800 * 480
Met citaat reageren
Píše lekker mee
12.ledna 2009
Citace:
Původně odeslal montfort Bekijk bericht
Stejně jako Jip jako QVGA.
WVGA je široká VGA: 800 * 480
Whahaha

Maarre ... Měl jsem všechny naděje, v posledních letech loterie, ale běda! Měl jsem slyšel tak stále červená ...

Ale zařízení mají WVGA?
Met citaat reageren
Členem od: 5.září 2005
holybear is een zeer behulpzaam persoonholybear is een zeer behulpzaam persoonholybear is een zeer behulpzaam persoonholybear is een zeer behulpzaam persoonholybear is een zeer behulpzaam persoon
Společenství Kontakt
12.ledna 2009
Chápu, že otázka, nemám dost.

Tvůj Do VGA. Proč by někdo nechtěl VGA je mimo mě. Můžete najít všechny informace o podobné velikosti na QVGA na obrazovce ukazují, VGA, jen to bude zahrnovat mnohem ostřejší.

Myslím, že otázka je: potřebujete VGA, QVGA, nebo dobrý je dost.
Můj pohled na věc je jednoduchá: je to dávno pryč a s QVGA, a pokud jste to ještě není náročná práce.
VGA, ale dám vám podrobnější a ostřejší, pokud jste náročnější, a uvidíte, že všechny programy, potřebují ve větší či menší míře.

Odvrácenou stranou je, že VGA displej sám o sobě je náročný, takže např. spotřeba energie se rovněž zvyšuje.

WVGA je WVGA, takže místo 640x480 je 800x480, jako je Touch HD a Xperia X1. Sharp VGA, ale větší displej.
Met citaat reageren
Píše lekker mee
12.ledna 2009
Citace:
Původně odeslal holybear Bekijk bericht
Chápu, že otázka, nemám dost.

Tvůj Do VGA. Proč by někdo nechtěl VGA je mimo mě. Můžete najít všechny informace o podobné velikosti, aby na pořad QVGA displej VGA, jen to bude zahrnovat mnohem ostřejší.

Myslím, že otázka je: potřebujete VGA, QVGA, nebo dobrý je dost.
Můj pohled na věc je jednoduchá: je to dávno pryč a s QVGA, a pokud jste to ještě není náročná práce.
VGA, ale dám vám podrobnější a ostřejší, pokud jste náročnější, a uvidíte, že všechny programy, potřebují ve větší či menší míře.

Odvrácenou stranou je, že VGA displej sám o sobě je náročný, takže např. spotřeba energie se rovněž zvyšuje.

WVGA je WVGA, takže místo 640x480 je 800x480, jako je Touch HD a Xperia X1. Sharp VGA, ale větší displej.
Všechno je pro mě mnohem jasnější. A jak jsem již dříve hlášené ... dívám se znovu mimo státní loterie.
Met citaat reageren
Reageren

Podobné diskuze

Diskuse Autor Fórum Komentář: Poslední příspěvek
[Skin] Windows Vista Portable Edition [QVGA / VGA] xcilion Windows Mobile aplikace 48 30.dubna 2009 22:20
Rozlišení obrazovky z VGA na QVGA s WM5 Nielex Windows Mobile 0 27.září 2007 18:36
VGA / QVGA MisterMeJ Windows Mobile aplikace 2 25.června 2006 14:36
TomTom Mobile 5.20 se dal: QVGA podpora Wouter TomTom Navigator pro PDA 44 1.února 2006 23:44
QVGA nebo VGA? patfee Windows Mobile aplikace 4 10.ledna 2006 20:30

Etikety
asus, počítač, diamant, Internet, ipaq, MyPal, Navigace, PDA, pim, qtek, obrazovka, smartphone, lapat, tomtom, Vario, co dělat, xperia

Existuje 1 aktivních uživatelů v současné době prohlížení této diskusi (0 členů a 1 hostů)

Nástroje témat
Pohled

Pravidla pro zprávy
Tvůj nesmí Start nové diskuze
Tvůj nesmí reagovat na zprávy
Tvůj nesmí Odesílání příloh
Tvůj nesmí Upravovat své příspěvky

vB kód je Do
Smileys jsou Do
[IMG]kód Do
HTML kód je Do
Pingbacks jsou Do