Toto je diskuse o Chci QVGA nebo VGA? v Windows Mobile aplikace Fórum je součástí kategorie Windows Mobile, jsem viděl několik témata na tomto fóru, a to i velmi plesnivé, ale nikde najdu, že jsem ...
Reklamy Google (Mizející po registrace)![]() |
|
|
LinkBack | Nástroje témat | Reprodukce |
|
Použil jsem 1x Excel ... ale nebyl jsem šťastný. Dokonce i na mém 19 "obrazovce PC mám potíže. Jediné, co dělám, je zavolat, TT a internet s mým smartphone. Takže v podstatě se vyplatí nepovažovat zařízení s VGA?
|
|
Pokud váš internet uvidíte mnohem ostřejší a víc.
Je pravda, že iPAQ má 4-palcovým displejem. K dispozici je VGA udělat pro spravedlnost a "vidět" víc na obrazovce. Na Touch Diamond také VGA displej, ale proto, že obrazovka je pouze 2,8 palce (stejně jako společný dotek nebo série TyTN) nelze vidět ještě. Tam je potřeba udělat více, a to je ostřejší, ale nemůžete přečíst, protože je příliš malý. Zde je srovnání mezi těmito dvěma: Mobile-review.com Náhled PDA - Asus MyPal A730 (Tam je snímek v detailu ve spodní části stránky) Nebo zde http://www.mobilitysite.com/boards/x...a-vs-qvga.html srovnání ... Zde Recenze: VGA vs QVGA «ENCORE (VGA), Pocket PC pěkný obrázek na ostrost ... A zde Mobil YazÄ ± lar: Jaký je rozdíl mezi VGA a QVGA obrazovky?: 100% Orijinal ° a § Erik Stát, krásné obrázky (také navigace) |
|
Tato otázka, každý odpovědět sám. Myslím, že (W) VGA displej na Touch HD krát mnoho lepší než QVGA obrazovka, že jsem byl na Qtek 2020 nebo Vario jsem měl.
Porovnejte to s nižším rozlišením na vašem počítači. Turn obrazovce jednou za 640 * 480 režimu. To je dle mého názoru srovnatelný s QVGA. Pak ji na 1024 * 768 nebo 1280 * 1024 a objevovat rozdíl. ![]() |
|
Chápu, že otázka, já ne tak docela.
Vy Na VGA. Proč není VGA někdo by je mimo mě. Najdete všechny informace o QVGA na VGA velikost obrazovky na stejné show, bude to znamenat, jen hodně ostřejší. Myslím, že otázka je více: Potřebujete VGA, QVGA, nebo máte dost. Můj pohled na věc je jednoduchá: Je to velmi dlouhé, s QVGA šel dobře, a pokud nejste náročný to ještě funguje. Ale VGA vám více podrobností, nebo pokud máte více ostrost, jsou náročnější, a to ukazuje všechny programy se nacházejí ve větší či menší míře. Nevýhodou je, že VGA displej sám o sobě je náročné, takže např. spotřeba energie také stoupá. WVGA je široký VGA, takže místo je 640x480 800x480, jako je Touch HD a X10 kopen" onclick="replacer_hook(13)" target="_blank" href="http://clicks.m4n.nl/_c?aid=10739&adid=253354">Xperia X1. Ostrý jako VGA, ale širší obrazovku. |
![]() |
|
||||
| Diskuse | Autor | Forum | Komentáře | Poslední příspěvek |
| [Skin] Windows Vista Portable Edition [QVGA / VGA] | xcilion | Windows Mobile aplikace | 48 | 30.dubna 2009 21:20 |
| VGA na QVGA displej s WM5 | Nielex | Windows Mobile | 0 | 27.září 2007 17:36 |
| VGA / QVGA | MisterMeJ | Windows Mobile aplikace | 2 | 25.června 2006 13:36 |
| TomTom Mobile 5,20 ven dal: QVGA podpora | Wouter | TomTom Navigator pro PDA | 44 | 01.2.2006 22:44 |
| QVGA nebo VGA? | patfee | Windows Mobile aplikace | 4 | 10.01.2006 19:30 |
| Etikety |
| všechny programy, ASUS, počítač, Diamant, Fotky, Internet, iPAQ, MyPal, navigace, PDA, PIM, Qtek, obrazovka, smartphone, přichycení, TomTom, Vario, co dělat, XPERIA |
K dispozici jsou 1 aktivní uživatelé právě prohlížíte tuto diskuzi (0 členů a 1 hostů) |
|
| Nástroje témat | |
| Reprodukce | |
|
|
|