Toto je diskuse o Chci QVGA nebo VGA? v Windows Mobile aplikace fórum, část kategorie Windows Mobile, jsem viděl několik témat, na tomto fóru, dokonce i všechny plesnivý, ale nikde najdu, že jsem ...
Reklamy Google (zmizí Registrace)![]() |
|
|
Link Back | Nástroje témat | Pohled |
|
Použil jsem 1x excel ... ale nebyla jsem veselá. Dokonce i na mé 19 "obrazovkou s PC mám potíže. Všechno co udělat, je zavolat, TT a internet se svými smartphony. Takže v zásadě to platí, že nebude považovat zařízení s VGA?
|
|
Pokud vidíte vaše internetové připojení je mnohem ostřejší a více.
Je jasné, že iPAQ má 4-palcový displej. Existuje vga po jeho pravici a opravdu "vidět" víc na obrazovce. Když Touch Diamond, ale také VGA displej, protože na obrazovce je jen 2,8 palce (jako společný dotek nebo série TyTN), už tě vidím. Existuje více dělat, a je ostřejší, ale nelze přečíst, protože je příliš malý. Zde je srovnání mezi těmito dvěma: Mobile-review.com Náhled PDA - Asus MyPal A730 (tam je snímek v detailu, ve spodní části stránky) Nebo zde http://www.mobilitysite.com/boards/x...a-vs-qvga.html srovnání ... Tady Recenze: VGA vs QVGA «encore strany (VGA) Pocket PC pěkný obrázek pro ostrost ... A tady Mobil YazÄ ± lar: Jaký je rozdíl mezi VGA a QVGA obrazovky?: 100% Orijinal Ä ° Ã § erik Státní krásné obrázky (i na navigaci) |
|
Tuto otázku odpovědět každý sám za sebe. Myslím, že (W), VGA displej na Touch HD mnohem lépe, než QVGA displej na Qtek 2020 nebo Vario jsem měl já.
Srovnání s nižším rozlišením na vašem počítači. Otočte obrazovku jednou za 640 * 480 režimu. To je podobné jako na QVGA mi. Dejte ji pak v roce 1024 * 768 nebo 1280 * 1024 a objevte rozdíl. ![]() |
|
Chápu, že otázka, nemám dost.
Tvůj Do VGA. Proč by někdo nechtěl VGA je mimo mě. Můžete najít všechny informace o podobné velikosti, aby na pořad QVGA displej VGA, jen to bude zahrnovat mnohem ostřejší. Myslím, že otázka je: potřebujete VGA, QVGA, nebo dobrý je dost. Můj pohled na věc je jednoduchá: je to dávno pryč a s QVGA, a pokud jste to ještě není náročná práce. VGA, ale dám vám podrobnější a ostřejší, pokud jste náročnější, a uvidíte, že všechny programy, potřebují ve větší či menší míře. Odvrácenou stranou je, že VGA displej sám o sobě je náročný, takže např. spotřeba energie se rovněž zvyšuje. WVGA je WVGA, takže místo 640x480 je 800x480, jako je Touch HD a Xperia X1. Sharp VGA, ale větší displej. |
![]() |
|
||||
| Diskuse | Autor | Fórum | Komentář: | Poslední příspěvek |
| [Skin] Windows Vista Portable Edition [QVGA / VGA] | xcilion | Windows Mobile aplikace | 48 | 30.dubna 2009 22:20 |
| Rozlišení obrazovky z VGA na QVGA s WM5 | Nielex | Windows Mobile | 0 | 27.září 2007 18:36 |
| VGA / QVGA | MisterMeJ | Windows Mobile aplikace | 2 | 25.června 2006 14:36 |
| TomTom Mobile 5.20 se dal: QVGA podpora | Wouter | TomTom Navigator pro PDA | 44 | 1.února 2006 23:44 |
| QVGA nebo VGA? | patfee | Windows Mobile aplikace | 4 | 10.ledna 2006 20:30 |
| Etikety |
| asus, počítač, diamant, Internet, ipaq, MyPal, Navigace, PDA, pim, qtek, obrazovka, smartphone, lapat, tomtom, Vario, co dělat, xperia |
Existuje 1 aktivních uživatelů v současné době prohlížení této diskusi (0 členů a 1 hostů) |
|
| Nástroje témat | |
| Pohled | |
|
|