Chci QVGA nebo VGA?

Toto je diskuse o Chci QVGA nebo VGA? v Windows Mobile aplikace Fórum je součástí kategorie Windows Mobile, jsem viděl několik témata na tomto fóru, a to i velmi plesnivé, ale nikde najdu, že jsem ...

Reklamy Google (Mizející po registrace)
Reageren

LinkBack Nástroje témat Reprodukce
Členem od: 21.listopadu 2008
Marcel1966 is een behulpzaam persoonMarcel1966 is een behulpzaam persoonMarcel1966 is een behulpzaam persoon
Píše děvky
12.01.2009
Viděl jsem několik témata na tomto fóru, a to i velmi plesnivé, ale nikde mohu konstatovat, že dělám rozdíl mezi QVGA a VGA. Je to s TomTom, Fotografií, videí?

S pozdravem,
Marcel
Mluvím slovo německy űberhaupt, ale ... (Herman poustevníků)
Met citaat reageren

Členem od: 08.08.2005
huplahoi is een zeer behulpzaam persoonhuplahoi is een zeer behulpzaam persoonhuplahoi is een zeer behulpzaam persoonhuplahoi is een zeer behulpzaam persoonhuplahoi is een zeer behulpzaam persoon
Píše děvky
12.01.2009
VGA poskytuje ostřejší obraz QVGA, to může také být více na obrazovce.
Tato značka nebude PIM aplikací (nebo ostřejší, ale tam je už ne on), ale v prohlížeči, Word, Excel. Existuje i zvětšená, všechno hezké obrazovky (na iPAQ 214 stejně)
Met citaat reageren
Marcel1966 is een behulpzaam persoonMarcel1966 is een behulpzaam persoonMarcel1966 is een behulpzaam persoon
Píše děvky
12.01.2009
Použil jsem 1x Excel ... ale nebyl jsem šťastný. Dokonce i na mém 19 "obrazovce PC mám potíže. Jediné, co dělám, je zavolat, TT a internet s mým smartphone. Takže v podstatě se vyplatí nepovažovat zařízení s VGA?
Met citaat reageren
Členem od: 11.01.2004
aevries is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersaevries is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersaevries is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersaevries is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersaevries is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersaevries is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersaevries is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersaevries is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersaevries is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersaevries is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersaevries is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekers
Společenství Kontakt
12.01.2009
Vaše obrazovce Dnes stenózy je krásná. Všiml jsem si, s X7510.
E72 na prodej v lednu 2010
Met citaat reageren
Členem od: 08.08.2005
huplahoi is een zeer behulpzaam persoonhuplahoi is een zeer behulpzaam persoonhuplahoi is een zeer behulpzaam persoonhuplahoi is een zeer behulpzaam persoonhuplahoi is een zeer behulpzaam persoon
Píše děvky
12.01.2009
Pokud váš internet uvidíte mnohem ostřejší a víc.
Je pravda, že iPAQ má 4-palcovým displejem. K dispozici je VGA udělat pro spravedlnost a "vidět" víc na obrazovce.

Na Touch Diamond také VGA displej, ale proto, že obrazovka je pouze 2,8 palce (stejně jako společný dotek nebo série TyTN) nelze vidět ještě. Tam je potřeba udělat více, a to je ostřejší, ale nemůžete přečíst, protože je příliš malý.
Zde je srovnání mezi těmito dvěma:
Mobile-review.com Náhled PDA - Asus MyPal A730
(Tam je snímek v detailu ve spodní části stránky)
Nebo zde
http://www.mobilitysite.com/boards/x...a-vs-qvga.html
srovnání ...

Zde
Recenze: VGA vs QVGA «ENCORE (VGA), Pocket PC
pěkný obrázek na ostrost ...

A zde
Mobil YazÄ ± lar: Jaký je rozdíl mezi VGA a QVGA obrazovky?: 100% Orijinal ° a § Erik
Stát, krásné obrázky (také navigace)
Met citaat reageren
Členem od: 03.08.2004
Paddy31 is een vraagbaak voor Mobilyz.com bezoekersPaddy31 is een vraagbaak voor Mobilyz.com bezoekersPaddy31 is een vraagbaak voor Mobilyz.com bezoekersPaddy31 is een vraagbaak voor Mobilyz.com bezoekersPaddy31 is een vraagbaak voor Mobilyz.com bezoekersPaddy31 is een vraagbaak voor Mobilyz.com bezoekersPaddy31 is een vraagbaak voor Mobilyz.com bezoekersPaddy31 is een vraagbaak voor Mobilyz.com bezoekersPaddy31 is een vraagbaak voor Mobilyz.com bezoekers
Mobilyz Guru
12.01.2009
Citace:
Původně odeslal Marcel1966 Bekijk bericht
Použil jsem 1x Excel ... ale nebyl jsem šťastný. Dokonce i na mém 19 "obrazovce PC mám potíže. Jediné, co dělám, je zavolat, TT a internet s mým smartphone. Takže v podstatě se vyplatí nepovažovat zařízení s VGA?
Tato otázka, každý odpovědět sám. Myslím, že (W) VGA displej na Touch HD krát mnoho lepší než QVGA obrazovka, že jsem byl na Qtek 2020 nebo Vario jsem měl.

Porovnejte to s nižším rozlišením na vašem počítači. Turn obrazovce jednou za 640 * 480 režimu. To je dle mého názoru srovnatelný s QVGA. Pak ji na 1024 * 768 nebo 1280 * 1024 a objevovat rozdíl.

Než budete zneužívání, kritizovat a obviňovat. Stačí chodit míli v botách (c) Joe Jižní
http://www.youtube.com/watch?v=L743BdtV50c
Met citaat reageren
Píše děvky
12.01.2009
Citace:
Původně odeslal aevries Bekijk bericht
Vaše obrazovce Dnes stenózy je krásná. Všiml jsem si, s X7510.
Ta věc je tak velký, jak moje 19 "displej ... samozřejmě, že je lepší
Met citaat reageren
Píše děvky
12.01.2009
Citace:
Původně odeslal huplahoi Bekijk bericht
Pokud váš internet uvidíte mnohem ostřejší a víc.
Je pravda, že iPAQ má 4-palcovým displejem. K dispozici je VGA udělat pro spravedlnost a "vidět" víc na obrazovce.

Na Touch Diamond také VGA displej, ale proto, že obrazovka je pouze 2,8 palce (stejně jako společný dotek nebo série TyTN) nelze vidět ještě. Tam je potřeba udělat více, a to je ostřejší, ale nemůžete přečíst, protože je příliš malý.
Zde je srovnání mezi těmito dvěma:
Mobile-review.com Náhled PDA - Asus MyPal A730
(Tam je snímek v detailu ve spodní části stránky)
Nebo zde
http://www.mobilitysite.com/boards/x...a-vs-qvga.html
srovnání ...

Zde
Recenze: VGA vs QVGA «ENCORE (VGA), Pocket PC
pěkný obrázek na ostrost ...

A zde
Mobil YazÄ ± lar: Jaký je rozdíl mezi VGA a QVGA obrazovky?: 100% Orijinal ° a § Erik
Stát, krásné obrázky (také navigace)
Díky moc ... Musím něco udělat!
Met citaat reageren
Píše děvky
12.01.2009
Citace:
Původně odeslal Paddy31 Bekijk bericht
Tato otázka, každý odpovědět sám. Myslím, že (W) VGA displej na Touch HD krát mnoho lepší než QVGA obrazovka, že jsem byl na Qtek 2020 nebo Vario jsem měl.

Porovnejte to s nižším rozlišením na vašem počítači. Turn obrazovce jednou za 640 * 480 režimu. To je dle mého názoru srovnatelný s QVGA. Pak ji na 1024 * 768 nebo 1280 * 1024 a objevovat rozdíl.

Díky za Vaše vysvětlení, je mi jasné (zde). Možná bych to zkusí s VGA zařízení 2,8 "
Met citaat reageren
Členem od: 22.prosince 2003
montfort is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersmontfort is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersmontfort is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersmontfort is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersmontfort is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersmontfort is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersmontfort is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersmontfort is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersmontfort is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersmontfort is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersmontfort is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekers
Moderátor
12.01.2009
Nebo ještě o krok dál s WVGA.
Met citaat reageren
Píše děvky
12.01.2009
Citace:
Původně odeslal montfort Bekijk bericht
Nebo jít ještě o krok dále s WVGA.
, zvuk a Fury .... wasda jazyk?
Met citaat reageren
Členem od: 22.prosince 2003
montfort is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersmontfort is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersmontfort is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersmontfort is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersmontfort is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersmontfort is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersmontfort is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersmontfort is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersmontfort is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersmontfort is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersmontfort is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekers
Moderátor
12.01.2009
Stejně jako Jip jako QVGA.
WVGA je široký VGA: 800 x 480
Met citaat reageren
Píše děvky
12.01.2009
Citace:
Původně odeslal montfort Bekijk bericht
Stejně jako Jip jako QVGA.
WVGA má široký VGA: 800 x 480
Whahaha

Maarre ... Měl jsem všechny naděje na loterie Vánoce, ale běda! Byl jsem jednání tak stále červené ...

Ale zařízení mají WVGA?
Met citaat reageren
Členem od: 05.09.2005
holybear is een vraagbaak voor Mobilyz.com bezoekersholybear is een vraagbaak voor Mobilyz.com bezoekersholybear is een vraagbaak voor Mobilyz.com bezoekersholybear is een vraagbaak voor Mobilyz.com bezoekersholybear is een vraagbaak voor Mobilyz.com bezoekersholybear is een vraagbaak voor Mobilyz.com bezoekersholybear is een vraagbaak voor Mobilyz.com bezoekers
Společenství Kontakt
12.01.2009
Chápu, že otázka, já ne tak docela.

Vy Na VGA. Proč není VGA někdo by je mimo mě. Najdete všechny informace o QVGA na VGA velikost obrazovky na stejné show, bude to znamenat, jen hodně ostřejší.

Myslím, že otázka je více: Potřebujete VGA, QVGA, nebo máte dost.
Můj pohled na věc je jednoduchá: Je to velmi dlouhé, s QVGA šel dobře, a pokud nejste náročný to ještě funguje.
Ale VGA vám více podrobností, nebo pokud máte více ostrost, jsou náročnější, a to ukazuje všechny programy se nacházejí ve větší či menší míře.

Nevýhodou je, že VGA displej sám o sobě je náročné, takže např. spotřeba energie také stoupá.

WVGA je široký VGA, takže místo je 640x480 800x480, jako je Touch HD a X10 kopen" onclick="replacer_hook(13)" target="_blank" href="http://clicks.m4n.nl/_c?aid=10739&adid=253354">Xperia X1. Sharp VGA, ale širší obrazovku.
Met citaat reageren
Píše děvky
12.01.2009
Citace:
Původně odeslal holybear Bekijk bericht
Chápu, že otázka, já ne tak docela.

Vy Na VGA. Proč není VGA někdo by je mimo mě. Najdete všechny informace o QVGA na VGA velikost obrazovky na stejné show, bude to znamenat, jen hodně ostřejší.

Myslím, že otázka je více: Potřebujete VGA, QVGA, nebo máte dost.
Můj pohled na věc je jednoduchá: Je to velmi dlouhé, s QVGA šel dobře, a pokud nejste náročný to ještě funguje.
Ale VGA vám více podrobností, nebo pokud máte více ostrost, jsou náročnější, a to ukazuje všechny programy se nacházejí ve větší či menší míře.

Nevýhodou je, že VGA displej sám o sobě je náročné, takže např. spotřeba energie také stoupá.

WVGA je široký VGA, takže místo je 640x480 800x480, jako je Touch HD a X10 kopen" onclick="replacer_hook(13)" target="_blank" href="http://clicks.m4n.nl/_c?aid=10739&adid=253354">Xperia X1. Ostrý jako VGA, ale širší obrazovku.
Všechno je mi mnohem jasnější. A jak jsem již dříve hlášeny ... Dívám se znovu na státní loterie.
Met citaat reageren
Reageren

Podobné diskuse

Diskuse Autor Forum Komentáře Poslední příspěvek
[Skin] Windows Vista Portable Edition [QVGA / VGA] xcilion Windows Mobile aplikace 48 30.dubna 2009 21:20
VGA na QVGA displej s WM5 Nielex Windows Mobile 0 27.září 2007 17:36
VGA / QVGA MisterMeJ Windows Mobile aplikace 2 25.června 2006 13:36
TomTom Mobile 5,20 ven dal: QVGA podpora Wouter TomTom Navigator pro PDA 44 01.2.2006 22:44
QVGA nebo VGA? patfee Windows Mobile aplikace 4 10.01.2006 19:30

Etikety
všechny programy, ASUS, počítač, Diamant, Fotky, Internet, iPAQ, MyPal, navigace, PDA, PIM, Qtek, obrazovka, smartphone, přichycení, TomTom, Vario, co dělat, XPERIA

K dispozici jsou 1 aktivní uživatelé právě prohlížíte tuto diskuzi (0 členů a 1 hostů)

Nástroje témat
Reprodukce

Pravidla přispívání
Vy nemůže nová témata
Vy nesmí reagovat na zprávy
Vy nemůže Odesílání příloh
Vy nesmí Upravovat své příspěvky

BB code byl Na
Smileys jeho Na
[IMG]Kodex je Na
HTML kód je Na
Pingbacks jsou Na