Problém s instalační soubory CAB

Toto je diskuse o Problém s instalační soubory CAB v Windows Mobile aplikace fórum, část kategorie Windows Mobile, Modbreak Není záměrem tohoto fóra, že řešení je poštou nebo telefonicky. Tímto způsobem ...

Reklamy Google (zmizí Registrace)
Reageren

Link Back Nástroje témat Pohled
Členem od: 22.březen 2004
Bulls-eye1 is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersBulls-eye1 is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersBulls-eye1 is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersBulls-eye1 is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersBulls-eye1 is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersBulls-eye1 is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersBulls-eye1 is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersBulls-eye1 is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersBulls-eye1 is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersBulls-eye1 is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersBulls-eye1 is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekers
Moderátor
2.ledna 2009
ModbreakNení záměrem tohoto fóra, že řešení je poštou nebo telefonicky. Tento způsob má také další problém, se zvedne z nic se na to.
Met citaat reageren
Členem od: 16.května 2004
tankliner is een vraagbaak voor Mobilyz.com bezoekerstankliner is een vraagbaak voor Mobilyz.com bezoekerstankliner is een vraagbaak voor Mobilyz.com bezoekerstankliner is een vraagbaak voor Mobilyz.com bezoekerstankliner is een vraagbaak voor Mobilyz.com bezoekerstankliner is een vraagbaak voor Mobilyz.com bezoekers
Guru
2.ledna 2009
Citace:
Původně odeslal postbus31 Bekijk bericht

Scheemder, že nájemní smlouva je v moudrosti.
Tato zásada wieshaid motn weezn.
Binst špatné mor, než informuje.
Scheemde, tě to? Z mé domácí šití.
Dou k groetn Henk Wijngaard.
Bie žije v obcích
Navigon, prostě nejlepší.
Met citaat reageren
Členem od: 2.ledna 2009
GuevaraNL is op de goede weg
New Member
2.ledna 2009
Citace:
Původně odeslal tankliner Bekijk bericht
Pošlete ho e-mailem zde.
Mail volba otevřený.
Najednou jsem vidět, že žijete v blízkosti.
Dejte sem vaše číslo v něm, a já si kalorie.
Pak jsem dal telefon, který Tweel eev'n oheň oet.
Že to, co hladší chod.
Stalo se tak slyšet ;-)
Met citaat reageren
New Member
2.ledna 2009
Citace:
Původně odeslal Bulls-eye1 Bekijk bericht
ModbreakNení záměrem tohoto fóra, že řešení je poštou nebo telefonicky. Tento způsob má také další problém, se zvedne z nic se na to.
Jejda, to viděl příliš pozdě. Ale i tak jsem se po řešení, tady, protože jsem se předpokládat, nejsem sám s tímto problémem jsem mrzutý.

Ano, jsou vítáni všichni stále přispívat řešení slyšet!
Met citaat reageren
Členem od: 28 leden 2005
postbus31 is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekerspostbus31 is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekerspostbus31 is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekerspostbus31 is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekerspostbus31 is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekerspostbus31 is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekerspostbus31 is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekerspostbus31 is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekerspostbus31 is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekerspostbus31 is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekerspostbus31 is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekers
Společenství Kontakt
2.ledna 2009
Cabfile pohled vás ve stromovém zobrazení vyberte, zkopírujte.

Nyní si můžete udělat dvě věci, otevřete okno ActiveSync, a klikněte na tlačítko strom, nebo v normální strom, přejděte dolů, dokud nenajdete mobilní aparat.

Vložit kabiny ve složce. Otevřete průzkumníka v přístroji, najdete v kabině, klikněte na něj až se začne instalovat.

To je to, alespoň pro mě, protože jsem plné ruce práce s WM
Met citaat reageren
Členem od: 16.května 2004
tankliner is een vraagbaak voor Mobilyz.com bezoekerstankliner is een vraagbaak voor Mobilyz.com bezoekerstankliner is een vraagbaak voor Mobilyz.com bezoekerstankliner is een vraagbaak voor Mobilyz.com bezoekerstankliner is een vraagbaak voor Mobilyz.com bezoekerstankliner is een vraagbaak voor Mobilyz.com bezoekers
Guru
2.ledna 2009
Citace:
Původně odeslal postbus31 Bekijk bericht
Cabfile pohled vás ve stromovém zobrazení vyberte, zkopírujte.
Nyní si můžete udělat dvě věci, otevřete okno ActiveSync, a klikněte na tlačítko strom, nebo v normální strom, přejděte dolů, dokud nenajdete mobilní aparat.
Vložit kabiny ve složce. Otevřete průzkumníka v přístroji, najdete v kabině, klikněte na něj až se začne instalovat.
To je to, alespoň pro mě, protože jsem plné ruce práce s WM
Moje vysvětlení není, vaše vysvětlení nefunguje (jsem již uvedl, ale v různých slov), není nic k práci.
Je to divné, mám, jak jsem byla v kontaktu s telefonsich, že jsem stejný progje na svém přístroji, Asus MyPal 632N s WM5 jako cabfile, na cestě jen proto, aby dali SDcard.
A instalaci jednoduše.
Zakladatel tématu lze říci amen.
Dostane se bez možnosti.
Příčina? Jsou prohledávány.
Miluji chvíle WM6, který prbobleem doručena.
Programaa říká, že není držitelem osvědčení, a pak rozbité
Proto je třeba pokračovat.

Ale děkuji za vysvětlení, bohužel, není.

Pozdrav z Woesteho Hoeve.
Navigon, prostě nejlepší.
Met citaat reageren
Členem od: 25.březen 2003
marco899 is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersmarco899 is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersmarco899 is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersmarco899 is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersmarco899 is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersmarco899 is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersmarco899 is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersmarco899 is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersmarco899 is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersmarco899 is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersmarco899 is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekers
Členské for Life
2.ledna 2009
Citace:
Původně odeslal GuevaraNL Bekijk bericht
Jsem teď víc než 12 hodin dělat a doufám, že konečně někdo pro mě víc, jak jasné a jasně vysvětlit, jak to mohu udělat měli.

Díky!
Jak app odemknutí HTC Windows Mobile - Jednoduché Nápověda

Zde můžete najít něco k nastavení politiky. Pak můžete nainstalovat.
Touch HD, Palm Treo 750v, i-mate SP5,Leadtek 95XX/SPV-C600.
Met citaat reageren
New Member
3.ledna 2009
Citace:
Původně odeslal marco899 Bekijk bericht
Jak app odemknutí HTC Windows Mobile - Jednoduché Nápověda

Zde můžete najít něco k nastavení politiky. Pak můžete nainstalovat.
Jak jste možná četli, to není specifický terminálu a Touch HD! Také dostat písemně oznámí, že rozhodně ne všechna zařízení pracují (viz odpověď je tam), a tak jsem se najít choulostivé žonglovat s něčím, kde výsledek není jistý, a v nejhorším případě pěkné věci do sto je.

Zajímalo by mě, co teď je, nebo je to něco společného s tím, že jsem ICM přístroj obdržel předplatné Vodafonu (koupil v 2Call) Je možné, že je uzamčen? Můžete si být uvolněn pomocí software, ale že znovu přijme nezbytná peset a HD verzi nemůžu najít.

Stále mi připadá divné. Tam musí být něco více lidí se vztahují na Touch HD se rozhodli ICM a také předplatného nebo Gyrator andfere 3rdparty mít software běží?

Já se vzdát naděje, a přesto stále pracuje řešení ...
Met citaat reageren
Členem od: 25.březen 2003
marco899 is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersmarco899 is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersmarco899 is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersmarco899 is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersmarco899 is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersmarco899 is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersmarco899 is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersmarco899 is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersmarco899 is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersmarco899 is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersmarco899 is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekers
Členské for Life
3.ledna 2009
Zkuste to jen, gyrator běží na mém Touch HD, a to je jen univerzální nastavení registru. Můžete také hledat ceregeditor, kde máte možnost automaticky odemknout ono (pomocí mé vlastní).
Chcete-li být bezpečná, a to vždy zálohovat.
Touch HD, Palm Treo 750v, i-mate SP5,Leadtek 95XX/SPV-C600.
Met citaat reageren
New Member
3.ledna 2009
Citace:
Původně odeslal marco899 Bekijk bericht
Zkuste to jen, gyrator běží na mém Touch HD, a to je jen univerzální nastavení registru. Můžete také hledat ceregeditor, kde máte možnost automaticky odemknout ono (pomocí mé vlastní).
Chcete-li být bezpečná, a to vždy zálohovat.
Ahoj Marco

CERegEditor To vypadá zajímavě. Chcete říct, že někdy tato možnost?

Opperating systému nebo zařízení, blokovat všechny zapisuje do registru. Chcete-li zakázat blocade, prosím, použijte nástroj pro vkládání do CeRegEditor, Nástroje-> Odemknout registr.

A já potřebuju nic změnit svůj Touch HD, a by pak musel do práce?
Met citaat reageren
New Member
3.ledna 2009
Citace:
Původně odeslal GuevaraNL Bekijk bericht
Ahoj Marco

CERegEditor To vypadá zajímavě. Chcete říct, že někdy tato možnost?

Opperating systému nebo zařízení, blokovat všechny zapisuje do registru. Chcete-li zakázat blocade, prosím, použijte nástroj pro vkládání do CeRegEditor, Nástroje-> Odemknout registr.

A já potřebuju nic změnit svůj Touch HD, a by pak musel do práce?

No, konečně to zvládnout! Se poprvé pokusil CeRegEditor, jak je popsáno výše, ale také to, že to nebylo. Najednou jsem spatřil světlo světa, a myslel, že to někdy může ležet na Staller Palubní! Tu noc jsem ji odinstalovat a rozhodl se nainstalovat znovu. Co bylo dál? Srubu, který používáte pro Staller cab soubory pro instalaci, ale vždycky jsem si myslel, že kliknete na cab soubor, který instalační program automaticky převzít. Není to tak!

Musíte nejprve stánek Staller tlačítko a tam si můžete vybrat, který chcete instalovat CAB a co adresář, který chcete. Jeeminee, a já nyní více než 24 hodin jsem seděla a vyjednávací, abyste se nenudili, že ..

Děkuji vám všem za myšlení a hledání řešení. Teď jsem si konečně všechny dobré je to, co tato jednotka mi dává!
Met citaat reageren
Reageren

Podobné diskuze

Diskuse Autor Fórum Komentář: Poslední příspěvek
CAB.files install! jspr Windows Mobile aplikace 18 18.dubna 2009 22:33
cab files parahawk4000 HTC 1 5.dubna 2008 11:56
CAB soubory hoogerhuis Windows Mobile aplikace 9 9.srpna 2007 23:02
cab files chevy-fan HTC 2 31.října 2004 12:35
Instalovat CAB souborů přímo z PC do PDA speedme Windows Mobile aplikace 1 7.února 2003 22:55

Etikety
activesync, asus, cab, Compact Framework 3.5, diamant, stáhnout, google, htc, HTC Touch HD, mail, Failed, Mobile, MyPal, nový, outlook, PDA, registry, obrazovka, smartphone, Software, telefon, jednotka, vodafone, Webová stránka, windows mobile

Existuje 1 aktivních uživatelů v současné době prohlížení této diskusi (0 členů a 1 hostů)

Nástroje témat
Pohled

Pravidla pro zprávy
Tvůj nesmí Start nové diskuze
Tvůj nesmí reagovat na zprávy
Tvůj nesmí Odesílání příloh
Tvůj nesmí Upravovat své příspěvky

vB kód je Do
Smileys jsou Do
[IMG]kód Do
HTML kód je Do
Pingbacks jsou Do