Toto je diskuse o Problém s instalační soubory CAB v Windows Mobile aplikace fórum, část kategorie Windows Mobile, Modbreak Není záměrem tohoto fóra, že řešení je poštou nebo telefonicky. Tímto způsobem ...
Reklamy Google (zmizí Registrace)![]() |
|
|
Link Back | Nástroje témat | Pohled |
|
Cabfile pohled vás ve stromovém zobrazení vyberte, zkopírujte.
Nyní si můžete udělat dvě věci, otevřete okno ActiveSync, a klikněte na tlačítko strom, nebo v normální strom, přejděte dolů, dokud nenajdete mobilní aparat. Vložit kabiny ve složce. Otevřete průzkumníka v přístroji, najdete v kabině, klikněte na něj až se začne instalovat. To je to, alespoň pro mě, protože jsem plné ruce práce s WM ![]() |
|
Jsem teď víc než 12 hodin dělat a doufám, že konečně někdo pro mě víc, jak jasné a jasně vysvětlit, jak to mohu udělat měli.
Díky! |
|
Jak app odemknutí HTC Windows Mobile - Jednoduché Nápověda
Zde můžete najít něco k nastavení politiky. Pak můžete nainstalovat. |
|
Zkuste to jen, gyrator běží na mém Touch HD, a to je jen univerzální nastavení registru. Můžete také hledat ceregeditor, kde máte možnost automaticky odemknout ono (pomocí mé vlastní).
Chcete-li být bezpečná, a to vždy zálohovat. |
|
Ahoj Marco
CERegEditor To vypadá zajímavě. Chcete říct, že někdy tato možnost? Opperating systému nebo zařízení, blokovat všechny zapisuje do registru. Chcete-li zakázat blocade, prosím, použijte nástroj pro vkládání do CeRegEditor, Nástroje-> Odemknout registr. A já potřebuju nic změnit svůj Touch HD, a by pak musel do práce? |

![]() |
|
||||
| Diskuse | Autor | Fórum | Komentář: | Poslední příspěvek |
| CAB.files install! | jspr | Windows Mobile aplikace | 18 | 18.dubna 2009 22:33 |
| cab files | parahawk4000 | HTC | 1 | 5.dubna 2008 11:56 |
| CAB soubory | hoogerhuis | Windows Mobile aplikace | 9 | 9.srpna 2007 23:02 |
| cab files | chevy-fan | HTC | 2 | 31.října 2004 12:35 |
| Instalovat CAB souborů přímo z PC do PDA | speedme | Windows Mobile aplikace | 1 | 7.února 2003 22:55 |
Existuje 1 aktivních uživatelů v současné době prohlížení této diskusi (0 členů a 1 hostů) |
|
| Nástroje témat | |
| Pohled | |
|
|