"Windows Mobile 6.5" poté, co Steve Ballmer potvrdil i Motorola

Toto je diskuse o "Windows Mobile 6.5" poté, co Steve Ballmer potvrdil i Motorola v Windows Mobile fórum, součást operačního systému kategorie; Pomalu jsme další cyklus Windows Mobile 6.1, ale z rohu přejít od zvěsti do reality. ...

Reklamy Google (zmizí Registrace)
Reageren

Link Back Nástroje témat Pohled
Členem od: 9.května 2003
ktsang is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersktsang is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersktsang is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersktsang is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersktsang is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersktsang is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersktsang is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersktsang is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersktsang is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersktsang is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersktsang is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekers
Editor
7.listopadu 2008
Pomalu jsme další cyklus Windows Mobile 6.1, ale z rohu přejít od zvěsti do reality. Generální ředitel společnosti Microsoft Steve Ballmer potvrdila svou existenci.

Umístěte zde vaše komentáře k článku "" Windows Mobile 6.5 "poté, co Steve Ballmer potvrdil také Motorola"

Odkaz na článek: http://www.pocketinfo.nl/artikel/11478
Met citaat reageren
Členem od: 27 únor 2008
Axim addict is zeker op de goede weg
Jsou v plném proudu
7.listopadu 2008
WM 6.5 bude mnohem nic, s lepší prohlížeč jako hlavní bod.

Off topic: Podívej se na tu fotku, Steve Ballmer je opravdu opice!
Met citaat reageren
ktsang is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersktsang is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersktsang is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersktsang is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersktsang is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersktsang is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersktsang is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersktsang is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersktsang is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersktsang is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersktsang is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekers
Editor
7.listopadu 2008
Steve Ballmer využilo Google Images a dostanete jen opice. Ten chlap je zábava.
Met citaat reageren
Členem od: 9. června 2008
mathizel is een zeer behulpzaam persoonmathizel is een zeer behulpzaam persoonmathizel is een zeer behulpzaam persoonmathizel is een zeer behulpzaam persoonmathizel is een zeer behulpzaam persoon
Píše lekker mee
7.listopadu 2008
smát se společností Microsoft . Tak tomu bylo mezi update ... ostuda. Ale já jsem byl zvědavý ožívá. Vidím sebe sama jako neúplné aktualizaci, ale možná se mýlím. Konečně téma, které budu sledovat good! Chci vědět všechno!
Met citaat reageren
Členem od: 28 leden 2005
postbus31 is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekerspostbus31 is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekerspostbus31 is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekerspostbus31 is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekerspostbus31 is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekerspostbus31 is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekerspostbus31 is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekerspostbus31 is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekerspostbus31 is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekerspostbus31 is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekerspostbus31 is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekers
Společenství Kontakt
7.listopadu 2008
Citace:
Původně odeslal Gazpacho Bekijk bericht
..... Ten chlap je zábava.
Někdo, kdo pracuje pro klub je zábava? rozpor v terminus
Met citaat reageren
Editor
7.listopadu 2008
Ten chlap je šéf tohoto klubu.
Met citaat reageren
Členem od: 28 leden 2005
postbus31 is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekerspostbus31 is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekerspostbus31 is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekerspostbus31 is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekerspostbus31 is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekerspostbus31 is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekerspostbus31 is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekerspostbus31 is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekerspostbus31 is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekerspostbus31 is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekerspostbus31 is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekers
Společenství Kontakt
7.listopadu 2008
Já vím, to je právě ono
Met citaat reageren
Členem od: 8.listopadu 2004
JeeWeetje is op de goede weg
Just started
8.listopadu 2008
Myslím, že WM 6.5 volné Mobile Office pro Office 2007 bude obsahovat typy souborů prohlížeč založený na motoru s IE5. To bude pravděpodobně nový Blue Tooth část fronty. Lepší podpora WiFi WPA2. A jejich počet bude zřejmě tam žije více standardních služeb zijn.En myslím. Net Compact Framework 3.5 je standardně dodávána.
Met citaat reageren
Členem od: 10 únor 2002
JvanEkris is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersJvanEkris is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersJvanEkris is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersJvanEkris is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersJvanEkris is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersJvanEkris is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersJvanEkris is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersJvanEkris is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersJvanEkris is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersJvanEkris is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersJvanEkris is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekers
Mobilyz Expert
9.listopadu 2008
Citace:
Původně odeslal JeeWeetje Bekijk bericht
Myslím, že WM 6.5 volné Mobile Office pro Office 2007 bude obsahovat typy souborů
WM6.1 se al
Citace:
prohlížeč založený na motoru s IE5.
Ne, To bude pravděpodobně IE6
Citace:
To bude pravděpodobně nový Blue Tooth část fronty. Lepší podpora WiFi WPA2. A jejich počet bude zřejmě tam žije více standardních služeb zijn.En myslím. Net Compact Framework 3.5 je standardně dodávána.
Jak jste si získali srdce spotřebitele spolu. Musí opravdu chtějí zlepšit své pozice drží.

Jaap
modernnomads.info, Místo pro PocketPC mobilní podnikové uživatele a jejich manažery.
Wiki Master Holandský Windows Mobile Wiki.
Met citaat reageren
Editor
9.listopadu 2008
Heh, jsem rád, že poslední poznámka.

Oba JeeWeetje a Jaap pravdu: JW u profesionálů a techniků, a Jaap hity hřebíček na hlavičku s ohledem na spotřebitele.

/ Me si pamatuje nekonečné WM vs. iPhone diskuse.
Met citaat reageren
Členem od: 22 prosinec 2003
montfort is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersmontfort is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersmontfort is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersmontfort is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersmontfort is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersmontfort is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersmontfort is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersmontfort is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersmontfort is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersmontfort is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersmontfort is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekers
Moderátor
9.listopadu 2008
Citace:
Původně odeslal JvanEkris Bekijk bericht
Jak jste si získali srdce spotřebitele spolu. Musí opravdu chtějí zlepšit své pozice drží.
, A to nejen na zařízení, by měla být synchronizace ploše mnohem lepší. Windows Mobile Device Center se zdá být špatné, Active Sync problémy, fórum i jich plný. Aby toho nebylo málo, musíte aplikaci Outlook synchronizovat PIM informací, vzhledem k tomu, že přítomnost není vždy vyšší standard, tohle přijde docela problém. Kromě běžné spotřebitele, kteří prostě jen chtějí využít kontakty aplikace Outlook Express. V krátkosti dokonalý zážitek včetně stolních integrace by měla být zlepšena správně v této oblasti by bylo poněkud konkurovat iPhone vstoupí.
[HD2 HTC & iPhone 3G & HTC Hero] --->Info Pocket Pravidla--->[Celio Redfly & EEE 1000H & věst DOT / M]
Met citaat reageren
JvanEkris is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersJvanEkris is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersJvanEkris is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersJvanEkris is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersJvanEkris is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersJvanEkris is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersJvanEkris is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersJvanEkris is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersJvanEkris is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersJvanEkris is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersJvanEkris is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekers
Mobilyz Expert
9.listopadu 2008
Citace:
Původně odeslal Gazpacho Bekijk bericht
/ Me si pamatuje nekonečné WM vs. iPhone diskuse.
Moje obava není, že cesta k iPhone. Naopak, myslím, že je velmi důležité, dnes obrazovce. Mám Touch Pro jako obchodní zařízení a Moc mi chybí přehled o své roli. Po několika týdnech iPhone jsem rád, že jsem mohl poslat ho zpátky (výhodou úvěrů program).

Myslím, že v iPhone není opravdu revoluční. Upřímně řečeno, nic spustit HP Jornada v roce 2000. Nevypadal úhledný, ale koncepčně stejné. Pak jsem také hrozně nenávidí jinak. Mohli jsme technicky lepší.

Na druhé straně vidím, že není-li rychlé jednání od společnosti Microsoft, HTC a Samsung dělat, takže jednotnost svou platformu úplně ztracený. Zábava pro rozmanitost, ale knudde Developer (Touch Flow pluginy neexistují, a že Omnia nemůže, a pokud již existují jistě budou různé v každém). A v dlouhodobém horizontu, které demolishes přidanou hodnotu pro spotřebitele, OS / business.

Microsoft by také lepší v mnoha ohledech. Dívám se na rozhraní Zune bude vidět, že to funguje opravdu brilantní, a hladké (a je také v Media Center Xbox myslím, že). To by bylo opravdu, jako jsem já chtěl jít, za předpokladu, že přehled o aktuální GUI zůstává.

Věřím, že víc v sobě lepší integraci a inteligenci. Dívám se na průměrnou auto-navigaci a HTC dnes obrazovek, pak je zde málo věcí, stejně jako ostatní funkční chování během volání, navigaci a odpočinku. nástrojů, jako jsou Xobni tak pro Outlook a velmi velkým hitem. Tooling, zda Xobni četnost sdělení a odvést odtud, že věci jsou jako chytrá volba (např. 95% svého sdělení, ale 10 konkrétních adres go). Toto je vaše GUI pracovat chytřeji a uloží ji. Kdyby nebylo něco, co jsem miloval víc času na své životní prostředí. Ale to bude verze 2100

Jaap
modernnomads.info, Místo pro PocketPC mobilní podnikové uživatele a jejich manažery.
Met citaat reageren
Mobilyz Expert
9.listopadu 2008
Citace:
Původně odeslal montfort Bekijk bericht
, A to nejen na zařízení, by měla být synchronizace ploše mnohem lepší. Windows Mobile Device Center se zdá být špatné, Active Sync problémy, fórum i jich plný.
Zdá se, že jiné věci, aby se připojení zařízení v systému Windows 7. Ben beniewd. Na jedné straně najdete silný sestupný trend v každé verzi. Kromě toho jsem přesvědčen, že pomalu a nemůžou být horší každou novou verzí je podle definice zlepšení. Ale jsem překvapen.
Citace:
Původně odeslal montfort Bekijk bericht
Aby toho nebylo málo, musíte aplikaci Outlook synchronizovat PIM informací, vzhledem k tomu, že přítomnost není vždy vyšší standard, tohle přijde docela problém.
Dobře,

Základní statistické údaje ukazují, že velmi mnoho lidí právě výhled. Co tady je pravda nevím.

Jaap
Met citaat reageren
Členem od: 10 duben 2006
amido is op de goede weg
Just started
9.listopadu 2008
Všechno v pořádku a dobře, že aktualizace či nové verze, ale zatím jsem ještě není nopg můj přední kamera pro video chat pomocí služby MSN díky! Existuje dokonce program, podařilo se mu to! Je to tak těžké postavit?
Met citaat reageren
Editor
9.listopadu 2008
Citace:
Původně odeslal JvanEkris Bekijk bericht
Moje obava není, že cesta k iPhone.

Jaap
Řekl jsem, že ne. Jen jsem našel diskusi velmi podobná technika, který chce, a konec-uživatel chce něco: vše přesně centrem nekonečné vs WM-tweakers. iPhone noobies debaty se tam zuřil.
Met citaat reageren
Reageren

Podobné diskuze

Diskuse Autor Fórum Komentář: Poslední příspěvek
Rumor: Windows Mobile 6.5 zmínil Motorola CEO? R. Knops Windows Mobile 20 7.listopadu 2008 19:47
Vedoucí společnosti Samsung a Motorola Windows Mobile Standard Leanr Ostatní mobilní telefony 10 31.ledna 2008 16:11
Microsoft Steve Ballmer je Google Android jen tisková zpráva " ktsang Články a Video 5 12.prosince 2007 22:30
Motorola Ming pravděpodobně s Windows Mobile Gonny Motorola 5 22.července 2007 19:51
Steve Ballmer se děje pověsti mobilní verze Zune Alex400 Microsoft Zune 2 17.listopadu 2006 14:02

Etikety
auto, bluetooth, Fotoaparát, Zkušenosti, google, htc, Internet, iPhone, žít, mail, kancelář, omnia, outlook, pim, potíž, samsung, synchronizovat, jednotka, Touch Pro, touch flow, aktualizovat, wifi, Windows 7, windows mobile, wm 6.5

Existuje 1 aktivních uživatelů v současné době prohlížení této diskusi (0 členů a 1 hostů)

Nástroje témat
Pohled

Pravidla pro zprávy
Tvůj nesmí Start nové diskuze
Tvůj nesmí reagovat na zprávy
Tvůj nesmí Odesílání příloh
Tvůj nesmí Upravovat své příspěvky

vB kód je Do
Smileys jsou Do
[IMG]kód Do
HTML kód je Ven
Pingbacks jsou Do