Citace:
Původně odeslal Gazpacho
/ Me si pamatuje nekonečné WM vs. iPhone diskuse. 
|
Moje obava není, že cesta k iPhone. Naopak, myslím, že je velmi důležité, dnes obrazovce. Mám Touch Pro jako obchodní zařízení a Moc mi chybí přehled o své roli. Po několika týdnech iPhone jsem rád, že jsem mohl poslat ho zpátky (výhodou úvěrů program).
Myslím, že v iPhone není opravdu revoluční. Upřímně řečeno, nic spustit HP Jornada v roce 2000. Nevypadal úhledný, ale koncepčně stejné. Pak jsem také hrozně nenávidí jinak. Mohli jsme technicky lepší.
Na druhé straně vidím, že není-li rychlé jednání od společnosti Microsoft, HTC a Samsung dělat, takže jednotnost svou platformu úplně ztracený. Zábava pro rozmanitost, ale knudde Developer (Touch Flow pluginy neexistují, a že Omnia nemůže, a pokud již existují jistě budou různé v každém). A v dlouhodobém horizontu, které demolishes přidanou hodnotu pro spotřebitele, OS / business.
Microsoft by také lepší v mnoha ohledech. Dívám se na rozhraní Zune bude vidět, že to funguje opravdu brilantní, a hladké (a je také v Media Center Xbox myslím, že). To by bylo opravdu, jako jsem já chtěl jít, za předpokladu, že přehled o aktuální GUI zůstává.
Věřím, že víc v sobě lepší integraci a inteligenci. Dívám se na průměrnou auto-navigaci a HTC dnes obrazovek, pak je zde málo věcí, stejně jako ostatní funkční chování během volání, navigaci a odpočinku. nástrojů, jako jsou
Xobni tak pro Outlook a velmi velkým hitem. Tooling, zda Xobni četnost sdělení a odvést odtud, že věci jsou jako chytrá volba (např. 95% svého sdělení, ale 10 konkrétních adres go). Toto je vaše GUI pracovat chytřeji a uloží ji. Kdyby nebylo něco, co jsem miloval víc času na své životní prostředí. Ale to bude verze 2100
Jaap