Citace:
Původně odeslal Gazpacho
/ Me vzpomíná nekonečné vs WM. iPhoneDiskusí. 
|
Moje obava je, že není
iPhoneBoční jít. Naopak: myslím, že na obrazovce Dnes je velmi důležité. Mám Touch Pro firemní telefonní číslo a já jsem opravdu miss pohled na mé role. Po několika týdnech
iPhone Byl jsem rád, že jsem mohl poslat ho zpět (výhodou úvěrů program).
Osobně si myslím,
iPhone ne opravdu revoluční. Upřímně řečeno, něco o spuštění HP Jornada v roce 2000. Nevypadal úhledný, ale koncepčně jsou stejné. Když jsem měl, i když nenáviděl. Můžeme technicky lépe.
Na druhou stranu, vidím, že není-li rychlou akci od Microsoft,
HTC a
Samsung to, aby vám vaše jednotnou platformu úplně ztracený. Zábava pro rozmanitost, ale Knudde Developer (Touch Flow pluginy neexistují, a že
Omnia Buď, a pokud by tomu bylo jinak jistě dohromady). A dlouhodobý demolishes přidanou hodnotu OS pro spotřebitele / podnikání.
Microsoft by také lepší v mnoha ohledech. Dívám se na rozhraní Zune, pak to vypadá úhledný a funguje opravdu hladce (je i na Xbox Media Center a věřím, že). To bych opravdu rád já chci jít za předpokladu, přehled o aktuální GUI zůstává.
Osobně věřím více v lepší integraci a inteligenci. Dívám se na průměrných navigačním systémem automobilu a aktuální
HTC obrazovky, pak sedět v malé věci, stejně jako ostatní funkční chování v průběhu hovoru, navigačních a odpočinek. nástroje jako
Xobni to pro Outlook a velmi velký hit. Nářadí, viz jestli Xobni četnost sdělení a vedou ji pryč z určitých věcí, jako chytřejší volba (např. 95% svého sdělení, ale na 10 specifických adres jít). To dělá chytřejší a GUI zachrání svou práci. Pokud bylo něco, co jsem miloval je více času pro svou oblast. Ale verze roku 2100, nebo musí být
Šrám