SMS zprávu neposlal

Toto je diskuse o SMS zprávu neposlal v Windows Mobile fórum, součást operačního systému kategorie, mám problém, může v případě odhalení na WM5 SMS nebude odeslána, tam byl zvuk ...

Reklamy Google (zmizí Registrace)
Reageren

Link Back Nástroje témat Pohled
Členem od: 18 červenec 2009
paterke is op de goede weg
New Member
22.července 2009
Mám problém objevil
Jestliže SMS ve WM5 nelze odeslat, tam byl zvuk hlásit. Nyní s WM6 slyšet nic víc, takže mám vždycky pocit, SMS se posílá, zatímco ve skutečnosti se stěhoval do konceptů.

Někdo řešení?
Met citaat reageren
Členem od: 8.listopadu 2006
fjr1300k is een zeer behulpzaam persoonfjr1300k is een zeer behulpzaam persoonfjr1300k is een zeer behulpzaam persoonfjr1300k is een zeer behulpzaam persoon
Píše lekker mee
22.července 2009
Obvykle budete dělat dav se zprávou, že zpráva je odeslána po stisknutí poslat?
Alespoň v mém zařízení, které bylo. Osobně jsem zjistil, že mrzutý a já jsem zakázal.

Můžete si skutečně vypadá v odeslané poloľky. Pokud je zpráva, že je to odesláno.

Jinou možností by mohla být možnost dodání potvrzení přepínat.
Dostanete pěkné, kdy byla zpráva SMS skutečně doručeno. Takže pokud přijímač má moc, a zpráva je doručena později, dostanete zprávu později. Výhodou je, že víte, že zpráva byla přijata.

To je však závislá na poskytovateli. T-mobile podporuje ji v žádném případě, ale ne KPN.
Mer kuuln float, 't wa los prořezat.
Met citaat reageren
Členem od: 12.březen 2005
chiman is op de goede weg
Jsou v plném proudu
22.července 2009
Pravděpodobně jste to vypnout ve vašem PDA.

Prostřednictvím svého registru můžete změnit (přebytek).
Zde je stránka s vysvětlením:
Povolení nebo zakázání SMS (textové zprávy) Poslaný Oznámení Bublina »Má Číslicový Duch

Existují také některé programy.

Hodně štěstí
MDA Compact I - SPV M700
Met citaat reageren
Reageren

Podobné diskuze

Diskuse Autor Fórum Komentář: Poslední příspěvek
Zip umožňuje kompresi pro textové zprávy SMS Gonny Windows Mobile aplikace 3 27.dubna 2007 11:54
SMS zdarma Poslat SMS zdarma s 1,0 Gonny Windows Mobile aplikace 5 18.srpna 2006 11:39
Pokročilé SMS, udělat více práce s SMS Wouter Windows Mobile aplikace 4 6.března 2006 11:48
SMS Pošlete SMS s BT v jednoduché připojení k přístroji ... .. crash nobacon Bluetooth 5 3.února 2004 14:39

Etikety
KPN, PDA, registry, Software, T-Mobile, jednotka

Existuje 1 aktivních uživatelů v současné době prohlížení této diskusi (0 členů a 1 hostů)

Nástroje témat
Pohled

Pravidla pro zprávy
Tvůj nesmí Start nové diskuze
Tvůj nesmí reagovat na zprávy
Tvůj nesmí Odesílání příloh
Tvůj nesmí Upravovat své příspěvky

vB kód je Do
Smileys jsou Do
[IMG]kód Do
HTML kód je Ven
Pingbacks jsou Do