Z tohoto důvodu podle HP Nizozemsko Nizozemsko v září nejdříve, bude polovina je k dispozici prostřednictvím eBay, které jsem koupil, a od té doby více než jeden týden v provozu.
Si koupili drahé provedení s 120 GB pevný disk, procesor 1.6 GHz, 2GB RAM a 6-článková baterie.
Mají 760, $ = placené + 85 dolarů poštovného a balného. Celkem 846, = $
Přeměněn asi 547, = euro. Bohužel, stále = 115 EUR bez DPH a dovozních poplatků. Celkového počtu 662, = euro.
No buráky pro minilap ale co OOOHHHH ission krásná.
Je to opravdu full-size klávesnici a displej je super ostrý.
Odnímatelná 6-článková baterie drží na dně, a tak dává malým svahu na klávesnici, kterou jsem já sám najít velmi příjemný na použití. Hmotnost není nízká, ale to není žádná nevýhoda pro mě. Mini je dobré s 1 rukou zvednout a pohybovat. Najít ideální velikosti, dokonale zapadá v přihrádce vozu, není celou tabulku dokončit během setkání a také na lodi není sta-in-the-road.
Písmena jsou malé, velmi malé, ale je s některými změny nastavení přizpůsobit.
Nevýhoda: Je Vista ..............
Teď byste mohli říci, že výhody, ale myslím, že Vista je největší nevýhodou mini poznámky.
Teď nemám žádné zkušenosti s Windows Vista, protože jsem aktualizovat má plochu volný čas selhání levé všechny negativní zprávy o compatibilliteitsproblemen atd. A zkušenosti jsem měl můj mini mi do 2 dnů rozhodnout, zda Vista off bourat a XP Pro řečeno.
Program je podle mého názoru příliš těžká pro procesor VIA, takže vše je velmi pomalé. Webová stránka vyžaduje CPU na 100% kapacity! On-line hry (vrhcáby) dodává s každém kroku 2 3 sekundy zpoždění.
Jen rychlé vyhledávání souborů a přístup tam není film a hra je tragédie.
Pokud si myslíte, že Vista je jemný program, který pomalu a nevadí nechat sedět hlavně proto, že přechod na XP je dost práce. Na místě jsou nyní všechny ovladače pro HP mini na vědomí, že proto, že nejsem jediný, kdo najít Vista katastrofu. Downgrade na XP Pro je také zdarma, pokud máte XP Pro instalační disk (kopie) instalaci jsou již používány s ProductKey XP a potom se přihlaste telefonicky a dát do ProductKey Vista. dostanete aktivační kód pro vaše XP-Pro.
XP Pro instalaci s mini poznámka zuří Roeland vše, co zvládne ho voorschoteld.
On-xp pro jsem nainstalovaný mozilla a VLC media player pro snadné používání.