Това е дискусия за Проблем с инсталационни файлове кабината в Windows Mobile приложения форум, част от категория Windows Mobile; Modbreak Това не е намерението на този форум, че решения дадени по пощата или по телефона. По този начин ...
Реклами от Google (изчезват след Регистрация)![]() |
|
|
Линк Обратно | Thread Инструменти | Гледам |
|
А cabfile търсите в структурата и изберете, а след това копие.
Сега можете да направите две неща, отворете прозореца ActiveSync, и натиснете бутона дърво, или в нормални дърво, превъртете надолу, докато не намерите мобилни aparat. Поставяне на кабината в папката. Отворете изследовател на устройството си, да намерите на кабината, кликнете върху нея, докато не започне да се инсталира. Този е най-малкото, за мене, тъй като аз съм зает с WM ![]() |
|
Ik ben er nu al meer dan 12 uur mee bezig en hoop dat ik eindelijk iemand tref die me even helder en duidelijk uit kan leggen hoe ik dit voor elkaar moet krijgen.
Благодарности! |
|
Как да отключите своя апартамент HTC Windows Mobile - Обикновено Помощ
Тук може да намерите нищо друго да си политики. След това може да инсталирате. |
|
Опитайте това е просто, gyrator работи на моя Touch HD и това е само една универсална настройка регистър. Можете също да търсите за ceregeditor, където имате възможност автоматично да го отключите (използвайки моя).
За да се подсигурите, винаги да направите резервно копие. |
|
Здравейте Марко
Това CERegEditor изглежда интересно. Искате да кажете, понякога следните опции? В opperating система или устройство, пън кой да пише на системния регистър. За да забраните blocade, моля използвайте инструмента вградени в CeRegEditor, Инструменти-> Отключи регистър. И ми трябва нищо повече да си сменя Touch HD и тогава ще трябва да работят? |

![]() |
|
||||
| Дискусия | Автор | Форум | Коментари | Последно мнение |
| CAB.files инсталиране! | jspr | Windows Mobile приложения | 18 | 18-ти април 2009 година 22:33 |
| кабината файлове | parahawk4000 | HTC | 1 | 5-ти април, 2008 11:56 |
| CAB файл | hoogerhuis | Windows Mobile приложения | 9 | 9-ти август 2007 г 23:02 |
| кабината файлове | chevy-fan | HTC | 2 | 31ви октомври 2004 год. 12:35 |
| Инсталиране на CAB файлове директно от персонален компютър на PDA | speedme | Windows Mobile приложения | 1 | 7-ми февруари 2003 22:55 |
| Етикети |
| ActiveSync, ASUS, кабината, Compact Framework 3.5, диамант, изтеглям, Google, HTC, HTC Touch HD, поща, Неуспешно, Мобилен, MyPal, нов, прогноза, PDA, регистър, екран, смартфон, Софтуер, телефон, единица, Vodafone, Уебсайт, Windows Mobile |
Има 1 активни потребители в момента гледане на тази дискусия (0 потребители и 1 гости) |
|
| Thread Инструменти | |
| Гледам | |
|
|