"Windows Mobile 6.5" след като Стив Балмър потвърди и от Motorola

Това е дискусия за "Windows Mobile 6.5" след като Стив Балмър потвърди и от Motorola в Windows Mobile форум, част от операционната система категория; Бавно ние следващата итерация на Windows Mobile 6.1, но от ъгъл, за да се премине от слух за реалност. ...

Реклами от Google (изчезват след Регистрация)
Reageren

Линк Обратно Thread Инструменти Гледам
Член от: 9-ти май 2003
ktsang is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersktsang is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersktsang is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersktsang is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersktsang is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersktsang is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersktsang is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersktsang is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersktsang is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersktsang is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersktsang is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekers
Редактор
7-ми Ноември 2008 год
Бавно имаме следващата итерация на Windows Mobile 6.1, но от ъгъл, за да се премине от слух за реалност. Microsoft главен изпълнителен директор Стив Балмър потвърди съществуването му.

Място тук вашите коментари по статията "" Windows Mobile 6.5 "след като Стив Балмър потвърди също така" Моторола "

Линк към статията: http://www.pocketinfo.nl/artikel/11478
Met citaat reageren
Член от: 27-ми февруари, 2008
Axim addict is zeker op de goede weg
Е в пълен ход
7-ми Ноември 2008 год
WM 6.5 ще бъде много по-нищо, с подобряване на браузъра като основна точка.

Изключено Тема: Вижте тази снимка, Стив Балмър е наистина една маймуна!
Met citaat reageren
ktsang is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersktsang is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersktsang is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersktsang is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersktsang is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersktsang is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersktsang is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersktsang is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersktsang is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersktsang is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersktsang is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekers
Редактор
7-ми Ноември 2008 год
Стив Балмър да се включи в Google изображения и получавате само маймуни. Този човек е забавно.
Met citaat reageren
Член от: 9-ти юни 2008
mathizel is een zeer behulpzaam persoonmathizel is een zeer behulpzaam persoonmathizel is een zeer behulpzaam persoonmathizel is een zeer behulpzaam persoonmathizel is een zeer behulpzaam persoon
Пише Lekker МИЕ
7-ми Ноември 2008 год
смях с Microsoft . Така е било между актуализация ... срам. Но аз бях любопитен съживява. Виждам себе си като непълна актуализация, но може би съм сгрешил. И накрая една тема, която аз отивам да се следват добрите! Искам да знам всичко!
Met citaat reageren
Член от: 28-ми януари 2005
postbus31 is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekerspostbus31 is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekerspostbus31 is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekerspostbus31 is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekerspostbus31 is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekerspostbus31 is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekerspostbus31 is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekerspostbus31 is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekerspostbus31 is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekerspostbus31 is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekerspostbus31 is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekers
Общността Контакт
7-ми Ноември 2008 год
Цитат:
Първоначално публикувано от Gazpacho Bekijk bericht
..... Този човек е забавно.
Някой, който работи за клуба е забавно? противоречие в крайната точка
Необходим Ви е мнението на мнозинството, не се бърка с истината.
____________________Klik: Postbus31 TechBlog____________________

Следвайте ме на Twitter_______________
_______________Mobilyz Правила
Met citaat reageren
Редактор
7-ми Ноември 2008 год
Този човек е на шефа на този клуб.
Met citaat reageren
Член от: 28-ми януари 2005
postbus31 is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekerspostbus31 is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekerspostbus31 is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekerspostbus31 is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekerspostbus31 is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekerspostbus31 is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekerspostbus31 is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekerspostbus31 is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekerspostbus31 is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekerspostbus31 is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekerspostbus31 is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekers
Общността Контакт
7-ми Ноември 2008 год
Знам, че това е просто
Met citaat reageren
Потребител от: 8 ноември 2004
JeeWeetje is op de goede weg
Просто започна
8-ми Ноември 2008
Мисля, WM 6.5 хлабав Мобилен офис за Канцелария 2007 типове файлове ще съдържа уеб базирана на двигателя на IE5. Това вероятно ще бъде нов Blue Tooth стека част. По-добро WiFi поддръжка WPA2. И броят вероятно ще живеят там повече стандартни услуги zijn.En мисля. NET Compact Framework 3.5 идва стандарт.
Met citaat reageren
Член от: 10-ти Февруари 2002
JvanEkris is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersJvanEkris is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersJvanEkris is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersJvanEkris is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersJvanEkris is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersJvanEkris is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersJvanEkris is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersJvanEkris is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersJvanEkris is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersJvanEkris is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersJvanEkris is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekers
Mobilyz експерт
9-ти ноември 2008
Цитат:
Първоначално публикувано от JeeWeetje Bekijk bericht
Мисля, WM 6.5 хлабав Мобилен офис за Канцелария 2007 типове файлове ще съдържа
WM6.1 се Al
Цитат:
браузър, базира на двигателя на IE5.
Не, Това вероятно ще бъде IE6
Цитат:
Това вероятно ще бъде нов Blue Tooth стека част. По-добро WiFi поддръжка WPA2. И броят вероятно ще живеят там повече стандартни услуги zijn.En мисля. NET Compact Framework 3.5 идва стандарт.
Както ти спечели сърцата на потребителите заедно. Те трябва наистина искат да подобрят своите позиции, задръжте.

Яп
modernnomads.info, Мястото за мобилни бизнес потребители PocketPC и техните ръководители.
Wiki Магистър Холандски Windows Mobile Wiki.
Met citaat reageren
Редактор
9-ти ноември 2008
Хе, ми харесва, че миналата коментар.

Двете JeeWeetje и Яп са дясно: JW за prosumers и техници, и Яп хитове на ноктите на главата по отношение на потребителите.

/ Ме помни безкрайните срещу WM. iPhone дискусия.
Met citaat reageren
Член от: 22-ри Декември, 2003
montfort is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersmontfort is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersmontfort is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersmontfort is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersmontfort is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersmontfort is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersmontfort is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersmontfort is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersmontfort is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersmontfort is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersmontfort is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekers
Модератор
9-ти ноември 2008
Цитат:
Първоначално публикувано от JvanEkris Bekijk bericht
Както ти спечели сърцата на потребителите заедно. Те трябва наистина искат да подобрят своите позиции, задръжте.
И не само на устройството, на работния плот синхронизация трябва да бъде много по-добре. Прозорец Подвижен План Център изглежда лошо, Active Sync проблеми, форумът също пълен с тях. За да направим нещата по-лошо, трябва да синхронизирате вашия Outlook ПИМ информация, тъй като присъствието не е винаги по-стандарт, това е доста проблеми. Освен обикновените потребител, който просто просто искате да използвате Outlook Express контакти. В кратко пълния опит, включително компютъра интеграция трябва да се подобри правилно в тази област ще бъде малко конкурентна на iPhone влизам.
[HD2 HTC & iPhone 3G & HTC Герой] --->Информация Pocket Правила--->[Celio Redfly & EEE 1000H & ОВ точка / M]
Met citaat reageren
JvanEkris is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersJvanEkris is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersJvanEkris is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersJvanEkris is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersJvanEkris is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersJvanEkris is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersJvanEkris is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersJvanEkris is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersJvanEkris is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersJvanEkris is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersJvanEkris is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekers
Mobilyz експерт
9-ти ноември 2008
Цитат:
Първоначално публикувано от Gazpacho Bekijk bericht
/ Ме помни безкрайните срещу WM. iPhone дискусия.
Моята загриженост не е, че пътят към iPhone. Напротив, мисля, че е много важно днес екрана. Имам Touch Pro като бизнес устройство и ми липсва прегледа на моята роля. След няколко седмици iPhone бях Радвам се, че може да го изпрати обратно (предимство на Програма за кредитиране).

Мисля, че на iPhone не е наистина революционна. Честно казано, нищо Пусни HP Jornada през 2000. Не изглежда гладък, но принципно един и същ. Тогава аз също имам ужасен мразя друго. Бихме могли да е технически по-добре.

От друга страна виждам, че ако няма спешни действия от "Майкрософт", HTC и Samsung правя, така че можете еднаквост на вашата платформа напълно загубени. Забавни за разнообразие, но knudde Проект (Touch поток плъгини не съществуват, и че не може да Omnia, и ако те вече съществуват със сигурност ще бъде различен за всеки). А в дългосрочен план унищожава, че добавената стойност на една операционна система за потребителите / бизнес.

Microsoft може също така по-добре в много отношения. Аз гледам на интерфейса Zune ще видите, че тя работи много хлъзгав и гладка (и също е в мултимедийния център на Xbox мисля). Това наистина би като мен, искам да отида, при условие, че преглед на текущата GUI остава.

Аз вярвам повече в себе си по-добра интеграция и разузнаване. Аз гледам на средната кола-навигация и HTC екрани днес, то има малко неща, както и други функционални поведение по време на разговори, навигация и за почивка. инструменти, като например Xobni това за Outlook и много голям хит. Инструментална виж Xobni, ако честотата на комуникация и започвам от там, че нещата са толкова умен избор (напр. от 95% от вашето съобщение, но 10 конкретни адреси отивам). Това е вашата работа GUI-умен и го спасява. Ако е имало нещо, което ги е обичал повече време за моята среда. Но това ще бъде версия от 2100

Яп
modernnomads.info, Мястото за мобилни бизнес потребители PocketPC и техните ръководители.
Met citaat reageren
Mobilyz експерт
9-ти ноември 2008
Цитат:
Първоначално публикувано от montfort Bekijk bericht
И не само на устройството, на работния плот синхронизация трябва да бъде много по-добре. Прозорец Подвижен План Център изглежда лошо, Active Sync проблеми, форумът също пълен с тях.
Изглежда, друг случай, за да дойде на връзката устройство в Windows 7. Бен beniewd. От една страна, да види силна тенденция към намаляване на всяка версия. Освен това, аз вярвам, че бавно и не може да се влоши всяка нова версия е по дефиниция подобрение. Но аз съм изненадан.
Цитат:
Първоначално публикувано от montfort Bekijk bericht
За да направим нещата по-лошо, трябва да синхронизирате вашия Outlook ПИМ информация, тъй като присъствието не е винаги по-стандарт, това е доста проблеми.
Добре,

В основните статистика показва, че много хора просто са били перспектива. Каква е истината тук е, че не знам.

Яп
Met citaat reageren
Член от: 10-ти април 2006
amido is op de goede weg
Просто започна
9-ти ноември 2008
Всички много добре, че актуализациите или нови версии, но за сега все още не мога да nopg ми предна камера за видео чат използвате MSN до край! Има дори програма успява да го направите! Толкова ли е трудно да се изгради?
Met citaat reageren
Редактор
9-ти ноември 2008
Цитат:
Първоначално публикувано от JvanEkris Bekijk bericht
Моята загриженост не е, че пътят към iPhone.

Яп
Това каза, че не. Просто намери на дискусията за много подобни на техник, който иска и на крайния потребител, за да гледам: всички точно центъра на безкрайни срещу WM-Tweakers. iPhone дебати noobies да бушува там.
Met citaat reageren
Reageren

Подобни дискусии

Дискусия Автор Форум Коментари Последно мнение
Слух: Windows Mobile 6.5, споменати от Motorola главен изпълнителен директор? R. Knops Windows Mobile 20 7-ми Ноември 2008 год 19:47
Лидери на пазара Samsung и Motorola Windows Mobile Standard Leanr Други мобилен телефон 10 31ви януари 2008 год. 16:11
"Майкрософт" Стив Балмър е на Google Android само медиите " ktsang Членове и видео 5 12-ти декември 2007 22:30
Motorola Ming-вероятно с Windows Mobile Gonny Motorola 5 22-ри юли, 2007 19:51
Стив Балмър продължава слухове мобилен телефон версия на Zune Alex400 Microsoft Zune 2 17-ти ноември 2006 година 14:02

Етикети
кола, Bluetooth, камера, Опитът, Google, HTC, Интернет, iphone, живея, поща, офис, Omnia, прогноза, ПИМ, беда, Samsung, синхронизиране, единица, Touch Pro, докосване поток, актуализирам, WiFi, Windows 7, Windows Mobile, WM 6.5

Има 1 активни потребители в момента гледане на тази дискусия (0 потребители и 1 гости)

Thread Инструменти
Гледам

Правила за съобщения
Твоя не трябва да Създай нова дискусия
Твоя не трябва да отговорим на съобщенията
Твоя не трябва да Изпращане на прикачени файлове
Твоя не трябва да Редактиране на вашите мнения

VB кодекс е Към
[IMG]код Към
HTML код е Вън
Trackbacks са Към
Pingbacks са Към