Цитат:
Първоначално публикувано от Gazpacho
/ Ме помни безкрайните срещу WM. iPhone дискусия. 
|
Моята загриженост не е, че пътят към iPhone. Напротив, мисля, че е много важно днес екрана. Имам Touch Pro като бизнес устройство и ми липсва прегледа на моята роля. След няколко седмици iPhone бях Радвам се, че може да го изпрати обратно (предимство на Програма за кредитиране).
Мисля, че на iPhone не е наистина революционна. Честно казано, нищо Пусни HP Jornada през 2000. Не изглежда гладък, но принципно един и същ. Тогава аз също имам ужасен мразя друго. Бихме могли да е технически по-добре.
От друга страна виждам, че ако няма спешни действия от "Майкрософт", HTC и Samsung правя, така че можете еднаквост на вашата платформа напълно загубени. Забавни за разнообразие, но knudde Проект (Touch поток плъгини не съществуват, и че не може да Omnia, и ако те вече съществуват със сигурност ще бъде различен за всеки). А в дългосрочен план унищожава, че добавената стойност на една операционна система за потребителите / бизнес.
Microsoft може също така по-добре в много отношения. Аз гледам на интерфейса Zune ще видите, че тя работи много хлъзгав и гладка (и също е в мултимедийния център на Xbox мисля). Това наистина би като мен, искам да отида, при условие, че преглед на текущата GUI остава.
Аз вярвам повече в себе си по-добра интеграция и разузнаване. Аз гледам на средната кола-навигация и HTC екрани днес, то има малко неща, както и други функционални поведение по време на разговори, навигация и за почивка. инструменти, като например
Xobni това за Outlook и много голям хит. Инструментална виж Xobni, ако честотата на комуникация и започвам от там, че нещата са толкова умен избор (напр. от 95% от вашето съобщение, но 10 конкретни адреси отивам). Това е вашата работа GUI-умен и го спасява. Ако е имало нещо, което ги е обичал повече време за моята среда. Но това ще бъде версия от 2100
Яп