SMS съобщение не са изпратени

Това е дискусия за SMS съобщение не са изпратени в Windows Mobile форум, част от операционната система категория, имам проблем, ако е регистриран на един SMS WM5 не може да бъде изпратено, е имало звук ...

Реклами от Google (изчезват след Регистрация)
Reageren

Линк Обратно Thread Инструменти Гледам
Член от: 18-ти юли 2009 година
paterke is op de goede weg
Новите държави -
22-ри юли 2009
Имам проблем открити
Ако един SMS в WM5 не може да бъде изпратено, е имало звук да го доклад. Сега с WM6 чуя нещо повече, че аз винаги мисля, че е изпратен SMS, докато всъщност се премества в проектите.

Някой решение?
Met citaat reageren
Член от: 8-ми ноември, 2006
fjr1300k is een zeer behulpzaam persoonfjr1300k is een zeer behulpzaam persoonfjr1300k is een zeer behulpzaam persoonfjr1300k is een zeer behulpzaam persoon
Пише Lekker МИЕ
22-ри юли 2009
Вие обикновено ще направя изскачащ прозорец със съобщение, че е изпратено съобщение, когато натиснете изпрати?
Най-малко, според мен устройство, което е било така. Лично Намерих го безпокоя и аз го с увреждания.

Вие наистина може да погледнете в папката изпратени. Ако съобщението е, че е така изпратени.

Друг вариант може да бъде възможността за доставка потвърждение, за да преминете.
Получавате хубаво на SMS съобщение, когато действително е предаден. Така че, ако приемника е на власт, и съобщението се доставя по-късно, вие получавате съобщение по-късно. Предимството е, че знаете, че съобщението е получено.

Необходимо е обаче зависи от вашия доставчик. T-Mobile го подкрепя във всеки случай, но не KPN.
Мер kuuln поплавък, 'T WA Los мъкна.
Met citaat reageren
Член от: 12-ти март 2005
chiman is op de goede weg
Е в пълен ход
22-ри юли 2009
Вероятно това е изключена във вашия PDA.

Чрез системния регистър можете да промените (излишък).
Ето един сайт с обяснения:
Разрешите или забраните на SMS (текстови съобщения), изпратено Уведомление Bubble »My Еднозначно число Живот

Има и някои софтуерни програми.

Успех
MDA Compact I - SPV M700
Met citaat reageren
Reageren

Подобни дискусии

Дискусия Автор Форум Коментари Последно мнение
Пощенски предвижда компресия за текстови съобщения SMS Gonny Windows Mobile приложения 3 27-ми април 2007 11:54
Безплатен SMS Изпрати Безплатен SMS с 1.0 Gonny Windows Mobile приложения 5 18-ти август 2006 год. 11:39
Разширено SMS, да направи повече с SMS Wouter Windows Mobile приложения 4 6-ти март 2006 г 11:48
SMS Изпрати SMS с БТ в лесно свързване на устройството ... .. катастрофа nobacon Bluetooth 5 3-ти февруари 2004 година 14:39

Етикети
KPN, PDA, регистър, Софтуер, T-Mobile, единица

Има 1 активни потребители в момента гледане на тази дискусия (0 потребители и 1 гости)

Thread Инструменти
Гледам

Правила за съобщения
Твоя не трябва да Създай нова дискусия
Твоя не трябва да отговорим на съобщенията
Твоя не трябва да Изпращане на прикачени файлове
Твоя не трябва да Редактиране на вашите мнения

VB кодекс е Към
[IMG]код Към
HTML код е Вън
Trackbacks са Към
Pingbacks са Към