Поради тази причина, според Холандия Холандия HP през септември най-рано, като половината ще бъдат достъпни чрез EBay, че аз го купувам и тъй като повече от една седмица в употреба.
Са закупили скъпи изпълнение с 120 GB твърд диск, 1.6 GHz процесор, 2GB RAM и 6 клетъчна батерия.
Имате 760, $ = платени + $ 85 доставка и обработка. Общо 846, = $
Реализирано около 547, = евро. За съжаление, все още = 115 евро с ДДС и такса върху вноса. Общо 662, = евро.
Не фъстъци за minilap но какво OOOHHHH ission красива.
Той наистина е пълен размер на екрана и клавиатурата е супер остри.
В отстраним 6-клетъчна батерия залепва за дъното и по този начин се дава малък наклон на клавиатурата, която да намеря себе си много приятен за употреба. Теглото не е ниска, но това не е недостатък за мен. Мини е добър с 1 ръка, за да вземем и да се премести. Аз откриете перфектния размер, се вписва идеално в жабката на колата, не е цялата таблица за да завършите по време на срещи, а също и на лодката не е STA-в-на-пътя.
Писмата са малки, много малки, но тя е с някои промени настройка да се адаптира.
Недостатък: Това е Изглед ..............
Сега може да се каже, че предимство, но мисля, че Vista е най-големият недостатък на мини бележка.
Сега имам никакъв опит с Vista, тъй като аз модернизирани компютъра си свободно време недостатъчност са напуснали всички отрицателни послания за compatibilliteitsproblemen др, както и опита Поставиха ми ме мини в рамките на 2 дни, за да реши дали Изглед разстояние да разрушат и XP Pro да се каже.
Програмата е по мое мнение твърде тежки за процесор Via така че всичко е доста бавен. Уеб страница изисква 100% CPU капацитет! Онлайн игра игра (табла) предоставя на всеки свой ред с 2 а 3 секунди закъснение.
Само един бърз извличане на файл и достъпът не е ли филм и игра е трагедия.
Ако мислите, че Vista е глоба програма, която бавно и нямате нищо против да я оставяйте да седи главно поради преминаването към XP е доста работа. На сайта са сега всички драйвери за HP мини бележка там, защото аз не съм единственият, който намери Изглед бедствие. Downgrade към XP Pro е безплатно, ако имате XP Pro инсталация диск (копие) инсталирате вече се използват с произведение XP и след това влезте в телефона и да произведение от Vista. Вие ще получите код за активиране на вашия XP-Pro.
Инсталирана XP Pro с мини бележка е бушуват Roeland всичко, което можете да го дръжка voorschoteld.
На XP-Pro Имам Mozilla инсталирани и VLC Media Player за лекота на използване.