В UMPC на Asus R2H

Това е дискусия за В UMPC на Asus R2H в Asus форум, част от Netbooks, таблетки, Мини компютри категория; Не чувам Найлс. В същото време си купих R2H и аз съм щастлив с мазнина, аз го имам ...

Реклами от Google (изчезват след Регистрация)
Reageren

Линк Обратно Thread Инструменти Гледам
Член от: 8-ми Октомври 2004
Rudi Hendrix is zeker op de goede weg
Е в пълен ход
19-ти април 2007 година
Найлс Дава чувам нищо. В същото време си купих R2H и аз съм щастлив с дебела!
Аз я е построил в колата (по начин, че аз също отново като това може да се справи). Пътувам по море и да слушате музика заедно не е проблем! Чрез моя MDA Пропорционално, аз също имам интернет. Всичко е възможно наистина!

Имам 512MB на социалистите. Сама по себе си, мисля, че е достатъчно. Защо Asus щяха да направят, че можете да сложите в 512MB повече? Чувам повече истории на хора, които са поставени там, за да 1GB без проблеми.
Met citaat reageren
Член от: 22-ри Декември, 2003
montfort is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersmontfort is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersmontfort is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersmontfort is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersmontfort is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersmontfort is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersmontfort is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersmontfort is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersmontfort is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersmontfort is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersmontfort is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekers
Модератор
19-ти април 2007 година
Може би вече го знаеш, но ако сте между 26-ти октомври 2006 и 15-ти март 2007 година сте купили R2H, имате право за надстройка на Vista. Имам Vista Business Edition вече вътре.

За повече информация: Windows Vista Upgrade програма
[HD2 HTC & iPhone 3G & HTC Герой] --->Информация Pocket Правила--->[Celio Redfly & EEE 1000H & ОВ точка / M]
Met citaat reageren
Член от: 24-ти януари 2005 година
Niles is op de goede weg
Е в пълен ход
24-ти април, 2007
Купих си R2H на деня, в който излезе и така само пропусна лодка. Отивам да се замислят за преминаване към Vista, но аз не съм сигурен, че си струва € 90 (ако съм някъде USB DVD ROM карам може да заеме). Струва ми се много повече работа, която те са се опитали.
Met citaat reageren
Член от: 4-ти май 2007
MPWpeter is op de goede weg
Просто започна
4-ти май 2007 г
Мерс Форум Ало!
Искам света да купя UMPC. В R2H изглежда на пръв поглед най-подходящо, с Medion половина UMPC като добро.

Странно е, че R2H внезапно се появи в онлайн магазините продадено и Medion не е на разположение. Има ли наследник на Asus да се получи нещо?

Има ли R2H в офлайн складове, за да купя? Аз досега не са били в състояние да открият магазин ...
Met citaat reageren
Е в пълен ход
4-ти май 2007 г
В моя опит, R2H със сигурност е добър вариант!

Те включват също MyComm продажба.
По-ритъм, като щракнете върху it.nl след това, което изглежда, те все още са в един състав.

Ако имате хапане и сгъваема клавиатура, които са седнали да: Обичам препоръчва!

Или има ли наследник? Аз не знам какво е състоянието на това е, но намерих преди малко:
грапав нов UMPC от ASUS е GPS - Navi Gadget
Met citaat reageren
Просто започна
4-ти май 2007 г
Цитат:
Първоначално публикувано от Rudi Hendrix Bekijk bericht
Ако имате хапане и сгъваема клавиатура, които са седнали да: Обичам препоръчва!
Тази клавиатура е само 1 от предварително за на ASUS
Met citaat reageren
Е в пълен ход
4-ти май 2007 г
Знам, че тези клавиатури HEEEEEL хубаво. Само мой аргумент, с калай питейна загубени.

Сега искам нова покупка, но те са трудни за намиране. Targus изпратили: те вече не се произвеждат ...

Така че, ако някой е започнал да ...
Met citaat reageren
Просто започна
4-ти май 2007 г
@ Руди
BTW хубаво да ги победим, тя все още има 1, те искат само € 200, - повече от всякъде другаде :-(
Met citaat reageren
Е в пълен ход
4-ти май 2007 г
Защо 200 милиона повече? Зависи малко от това къде сте разглеждали и погледна към който имате.
Това е версия с 60 GB твърд диск и уеб камера и Bluetooth. Много по-евтини версии можете да видите, не Bluetooth и уеб камера. Те са обикновено се характеризира само с 40GB твърд диск. Сама по себе си разбира се не прави много разлика, но за мен, Bluetooth е абсолютно задължително!

€ 892, - с включено ДДС е хубаво да бъде висока, да ...

Аз не акции в Beat-то или нещо такова, но това е само върхът
Met citaat reageren
Член от: 24-ти януари 2005 година
Niles is op de goede weg
Е в пълен ход
4-ти май 2007 г
Има определено е наследник на R2H но това е все още известно време в развитието. В T83 е още през есента на тази година.

ASUS "T83 UMPC прави QWERTY завъртане - Engadget

Това за съжаление не е част от платформа на Intel McCaslin но използва платформа на VIA. Тази скорост не ще направя както и 512MB памет. Въпреки това, много по-достъпни, отколкото на Q1 Ultra. Причината за това не е наследник на моя R2H е само една резолюция от 800x480. Ако имаше 1024x600, аз си мислех за него.
Met citaat reageren
Потребител от: 27 март 2007
SyNc^ is op de goede weg
Просто започна
6-ти май 2007
@ Montfort: Произведения по-добре на Windows Vista дъсчица или да речем, че Windows XP Tablet, но седи там. И всички програми, следователно е от специални драйвери, преди да чакат. Както GPS / Bluetooth др.

Ако той работи по-добре, отколкото да му ред.

Благодарности.
Синхронизация ^
Met citaat reageren
Член от: 22-ри Декември, 2003
montfort is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersmontfort is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersmontfort is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersmontfort is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersmontfort is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersmontfort is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersmontfort is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersmontfort is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersmontfort is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersmontfort is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersmontfort is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekers
Модератор
6-ти май 2007
Цитат:
Първоначално публикувано от SyNc^ Bekijk bericht
@ Montfort: Произведения по-добре на Windows Vista дъсчица или да речем, че Windows XP Tablet, но седи там. И всички програми, следователно е от специални драйвери, преди да чакат. Както GPS / Bluetooth др.

Ако той работи по-добре, отколкото да му ред.

Благодарности.
Синхронизация ^
Имам Vista все още не достига, изчакайте малко разстояние, Vista все още ще използвате някои актуализации, очаквам
За един месец или така че аз очаквам да ви кажа повече за моите преживявания. От това, което съм прочел ще трябва да работят добре, особено ръкопис ще бъде по-добре. Мисля, че в момента работи доста умерени. Драйвери от Asus са вече на разположение.
Нямате памет се увеличава, имам 1 GB използва вместо 256Mb, че допълнително в нея, сега той е малко по-добре.
[HD2 HTC & iPhone 3G & HTC Герой] --->Информация Pocket Правила--->[Celio Redfly & EEE 1000H & ОВ точка / M]
Met citaat reageren
Потребител от: 27 март 2007
SyNc^ is op de goede weg
Просто започна
6-ти май 2007
@ Montfort, аз сега се използва 768MB и то работи толкова добре. Мисля, че не запълване на CD на Windows Vista ще ред. И дори по-голям опит от всички чакам точно тук.

Синхронизация ^
Met citaat reageren
Просто започна
7-ми май 2007 година
@ Руди
Аз не исках да се оплаквам на слуха ви! :-)
Има само толкова разликата в цената на тези устройства. Ако не се обръща внимание сте толкова загубени някои евро. Особено, когато също така, че често accessoies не седи там!

PDAshop.nl е най-обширното в сайта: Всички, които стоят accessoieres да седне удобно обобщени. Имате последните дни много afgemaild и призова, защото той не е склад. И наистина никъде другаде да получите някои ...

Аз съм просто поръчани от funprice.nl Тъй като тя е потвърдена по пощата да достави еднакво аксесоари. За съжаление, отново 2 tientjes скъпо ...
Met citaat reageren
Е в пълен ход
7-ми май 2007 година
Имате най-малко версия или синия зъб.

Не бях раздразнена, но това е точно там, където дори и аз исках да ви предупреждават, нека си вече. Някои неща остават неясни е възможно, така че ви оставям след себе си само е, че изпълнението не е това, което си направил.

Забавлявайте се с устройството, в никакъв случай!

Ако някога, помисли за нещо в колата да се изгради: Аз искрено може да препоръча!
Тук имам няколко снимки:
Fotoalbum, Best Online! Вашите цифрови снимки в онлайн фото албуми за Моите албуми! (Кабелите са вече по-добре решен)
Met citaat reageren
Reageren

Етикети
Батерия, ASUS, кола, камера, конектор, Dell, освобождавам, GPS, Освобождавам, зависи, Интернет, поща, mp3, Навигация, нов, PDA, Samsung, екран, щракам, Софтуер, Sony, Продава, връх, изглед, Уебсайт, Гледам, WiFi

Има 1 активни потребители в момента гледане на тази дискусия (0 потребители и 1 гости)

Thread Инструменти
Гледам

Правила за съобщения
Твоя не трябва да Създай нова дискусия
Твоя не трябва да отговорим на съобщенията
Твоя не трябва да Изпращане на прикачени файлове
Твоя не трябва да Редактиране на вашите мнения

VB кодекс е Към
[IMG]код Към
HTML код е Вън
Trackbacks са Към
Pingbacks са Към