T-Mobile G1 з Android: не істэрыі, але лічбы

Гэта дыскусія аб T-Mobile G1 з Android: не істэрыі, але лічбы ў HTC форум, частка катэгорыі брэндаў, магчыма, было менш людзей з спальны мяшок перад T-Mobile крам у ЗША, але калі ...

Рэклама ад Google (знікаюць пасля Рэгістрацыя)
Reageren

Спасылкі Назад Прыстасавання для нарэзкі Прагляд
Дата ўступлення: 9 Май 2003
ktsang is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersktsang is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersktsang is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersktsang is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersktsang is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersktsang is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersktsang is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersktsang is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersktsang is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersktsang is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersktsang is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekers
Паведамлення: 3152
Рэдактар
14 КАСТРЫЧНІКА 2008
Можа быць, там былі людзі з менш спальны мяшок перад T-Mobile крам у ЗША, але калі мы хочам верыць першай продажу, прылада ўжо вельмі паспяхова.

Месца тут свае каментарыі па артыкуле "T-Mobile G1 з Android: няма істэрыі, называюцца лічбы"

Спасылка на артыкул: http://www.pocketinfo.nl/artikel/11358
Met citaat reageren
Дата ўступлення: 2 Лістапада 2001
Wouter is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersWouter is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersWouter is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersWouter is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersWouter is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersWouter is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersWouter is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersWouter is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersWouter is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersWouter is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersWouter is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekers
Паведамлення: 6428
Адміністратар
14 КАСТРЫЧНІКА 2008
Nice артыкуле Чарльза. Давайце выкажам здагадку, што лічбы, стук ...

Я думаю, што Apple (Стыў) з'яўляецца майстрам у стварэнні ў Hype. СМІ, вядома, прыемна, таму што яны ведаюць, што аўдыторыя шуміха з'яўляецца мяшку.

HTC / Google / T-Mobile G1 маюць менш хоць ён і зрабіў гэта цалкам па паведамленняў. Верагодна, цана з'яўляецца вырашальным, а таксама ідэю "адкрытай" платформы. Здаецца, што існуе моцны 1,5 млн. адзінак, прададзеных у раннім толькі усынавіцелі затрымаліся так шмат "нармальных" паміж карыстальнікамі.
Met citaat reageren
Дата ўступлення: 20 мая 2005 года
lerou is op de goede weg
Паведамленняў: 275
Піша Lekker Mee
14 КАСТРЫЧНІКА 2008
Я адчуваю, што гэтыя лічбы з'яўляюцца вельмі ружовай. Так, будзе разумным поспеху на ранніх усынавіцеляў і людзі, якія хацелі б мець адкрытую платформу, а ў студзені з жывёлам не мае паведамленні на ўсе тут. Акрамя таго, я ведаю, ніхто з маіх гаджетов навакольнага асяроддзя, што нават не чулі пра G1 і Google Android не говоря уже о чем-то з мабільнага тэлефона робіць. Вядома, гэта не з'яўляецца рэпрэзэнтатыўнай для ЗША, але прыемны паказчык для NL.

Магчыма, ёсць вялікая падпіска асноўным людзі выбралі для гэтага тэлефона (не многія ведаюць, што ёсць розніца паміж Nokia і Windos Mobile OS заснаваная .......) таму, што сістэма не мае вялікага людзі аддаюць перавагу.

Будзе запясцях раз у маёй сеткі, як у NL працуе.
Met citaat reageren
Дата ўступлення: 2 Лістапада 2001
Wouter is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersWouter is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersWouter is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersWouter is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersWouter is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersWouter is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersWouter is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersWouter is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersWouter is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersWouter is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersWouter is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekers
Паведамлення: 6428
Адміністратар
14 КАСТРЫЧНІКА 2008
У NL гэта не вельмі добра .. таму што ён яшчэ не даступная тут Гэта толькі пачатак у 2009 годзе, у адпаведнасці з паведамленнямі я сышоў з рынку, каб забраць.
Met citaat reageren
lerou is op de goede weg
Піша Lekker Mee
14 КАСТРЫЧНІКА 2008
На жаль, думалі, што ён быў там, але ён ужо прадставіў яго?

Уласна Я так Некрасов, што, калі ён ляжаў там усё, што я ішоў ASAP
Met citaat reageren
Дата ўступлення: 9 Май 2003
ktsang is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersktsang is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersktsang is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersktsang is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersktsang is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersktsang is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersktsang is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersktsang is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersktsang is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersktsang is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersktsang is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekers
Паведамлення: 3152
Рэдактар
14 КАСТРЫЧНІКА 2008
Гэта выродлівыя па наступнай прычыне: здаецца, што яны больш ці менш двух гадоў таму, каб выступіць з гэтай канструкцыі былі, але ніхто не згадаў, ёсць яшчэ некалькі прыгожых, таму што яна была настолькі засяроджана на праграмнае забеспячэнне.

Экс Google для мабільных прыладаў Product Manager крытыкуе Android G1
Met citaat reageren
lerou is op de goede weg
Піша Lekker Mee
14 КАСТРЫЧНІКА 2008
Nice артыкуле. Памятайце, што поле не змянілася, напрыклад, што ўнутраныя апаратныя працягваецца добра. Абуджае у мяне ўражанне, што, калі АС і звязаныя з электронікай было гатова, imenad ад HTC ў скрыні лічыцца, ці існуе стары дызайн, які можа быць выкарыстаны. Што Тролль ....
Met citaat reageren
Reageren

Аналагічныя перамовы

Абмеркаванне Аўтар Форум Каментарыяў Апошняе паведамленне
Пасля T-Mobile G1 Android пастаўляецца з ... G2? ktsang HTC 1 10 кастрычніка 2008 года 10:48
T-Mobile запускае T-Mobile G1 - першага Android Phone Wouter HTC 12 26 Верасень 2008 г. 11:36
T-Mobile G1 з Google Android: подробнее Wouter HTC 5 23 верасні 2008 года 23:42
4-значны дысплей з рухомы лічбаў? Roel Windows Mobile дадатку 5 21 Лістапада 2002 г 00:23

Этыкеткі
Android, яблык, Паведамленні, Google, HTC, Nokia, Праграмнае забеспячэнне, T-Mobile, T-Mobile G1, тэлефон, адзінка

Ёсць 1 актыўныя карыстальнікі праглядаеце гэтую дыскусію (0 карыстальнікаў і 1 гасцей)

Прыстасавання для нарэзкі
Прагляд

Правілы для паведамленняў
Ваш не павінна Пачаць новае абмеркаванне
Ваш не павінна адказвайце на паведамленні
Ваш не павінна Адпраўка прыкладанняў
Ваш не павінна Рэдагаваць Вашы паведамленні

Б. кодэкс быць Да
Улыбочку з'яўляемся Да
[IMG]код Да
HTML код З
Trackbacks з'яўляемся Да