Гэта дыскусія аб Зброі масавага знішчэння, у тым ліку сінхранізацыю календара Vista x64 ў Windows Mobile Sync форум, частка катэгорыі Windows Mobile, я не магу звязацца праз Bluetooth з Windows Mobile Device Center, Vista x64. Любыя ідэі? Я хацеў бы ад ...
Рэклама ад Google (знікаюць пасля Рэгістрацыя)![]() |
|
|
Спасылкі Назад | Прыстасавання для нарэзкі | Прагляд |
|
Якія меры вы прынялі для ўстанаўлення злучэння?
І вы атрымаеце паведамленне пра памылку? Якую прыладу вы маеце? Edit: А вось што: Як сінхранізаваць праз Bluetooth з прыладаў Windows Mobile у Windows Vista »Моя Лічбавая жыццё PPCSG> Як ўключыць "Bluetooth Sync" па зброі масавага знішчэння ў перспектыве |
|
Маглі б вы таксама можаце бачыць, дзе ты Засеў з гэтымі інструкцыямі: Bluetooth Sync
Я разумею, што гэта для XP, Vista, але гэта не істотна адрозніваюцца ў кожнай: WMDC проста Хиппер ўпакоўка для ActiveSync. Яап |
![]() |
|
||||
| Абмеркаванне | Аўтар | Форум | Каментарыяў | Апошняе паведамленне |
| Зброі масавага знішчэння і Перспектыва Сынхранізацыя праз Bluetooth з ASUS 636n WM6 | Jefferson | ASUS | 5 | 28 сьнежня 2008 16:32 |
| Сінхранізацыя календара Windows Vista | Ferryll | Windows Mobile Sync | 2 | 10 СТУДЗЕНЯ 2008 г 11:48 |
| Сінхранізацыя Mda пад Vista | jankoi | Windows Mobile Sync | 16 | 26 снежні 2007 г. 19:14 |
| Праблемы з сінхранізацыі [USB] [Vista] [WMDC] | elwindokter | Windows Mobile Sync | 5 | 31 мая 2007 г. 11:35 |
| HP IPAQ 6915 і Vista WMDC | audiocom | HP | 9 | 8 ЛЮТАГА 2007 года 11:12 |
| Этыкеткі |
| ActiveSync, Парадак дня, Bluetooth, Outlook, дасканалы, праблема, сінхранізаваць, Злучэнне, Vista, Windows Mobile, WMDC |
Ёсць 1 актыўныя карыстальнікі праглядаеце гэтую дыскусію (0 карыстальнікаў і 1 гасцей) |
|
| Прыстасавання для нарэзкі | |
| Прагляд | |
|
|