TomTom на 5 Yakumo Delta 300

Гэта дыскусія аб TomTom на 5 Yakumo Delta 300 ў TomTom Navigator для КПК форум, частка катэгорыі навігацыі Windows Mobile, Garmin прадастаўляе на сваім сайце, што Tomtom 5 не падыходзіць для Mio 300 Yakumo Delta (гэта ...

Рэклама ад Google (знікаюць пасля Рэгістрацыя)
Reageren

Спасылкі Назад Прыстасавання для нарэзкі Прагляд
Дата ўступлення: 21 Люты 2005 г
boy1975 is op de goede weg
Паведамленняў: 1
Толькі пачаў
14 чэрвеня 2005
Tomtom прадастаўляе на сваім сайце, што Tomtom 5 не падыходзіць для Yakumo Delta 300 Mio (КПК усё тая ж?) Будзе падтрымана.

Ці хто-небудзь вопытам або саветамі па ўстаноўцы Tomtom 5 Yet?

Delta 300 будзе рабіць вельмі добра падыходзіць, каб быць пабудавана ад антэны GPS.
Met citaat reageren
Дата ўступлення: 22 верасень 2003
Dylan18 is op de goede weg
Паведамленняў: 283
Піша Lekker Mee
14 чэрвеня 2005
Хто-небудзь ужо опробовал ці праграмнае забеспячэнне працуе добра зараз?
Я хацеў бы набыць TT5 але я думаю, не так ужо і шмат з гэтым КПК.
Met citaat reageren
Дата ўступлення: 28 Студзень 2005 г.
postbus31 is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekerspostbus31 is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekerspostbus31 is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekerspostbus31 is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekerspostbus31 is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekerspostbus31 is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekerspostbus31 is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekerspostbus31 is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekerspostbus31 is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekerspostbus31 is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekerspostbus31 is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekers
Паведамлення: 4579
Грамадства Кантакты
14 чэрвеня 2005
Гэта TomTom на сайце:

Наступныя прылады ў цяперашні час не падыходзіць Навігатар 5 для:

* Fujtsu, Siemens (усе мадэлі)
* Toshiba. (усе мадэлі
Siemens SX 56
Acer N10
Рэстараны P700
Mitac Mio 558
Packard Bell Pocket Gear 3025
ViewSonic V37
Yakumo Delta 300 , DELTA 400
ASUS MyPal (гэтыя мадэлі не маюць магчымасці, SD Card)
Вам трэба меркаванне большасці не варта блытаць з ісцінай.
____________________Klik: Postbus31 TechBlog____________________

Ідзі за мной па Twitter_______________
_______________Mobilyz Правілаў
Met citaat reageren
Дата ўступлення: 22 верасень 2003
Dylan18 is op de goede weg
Паведамленняў: 283
Піша Lekker Mee
14 чэрвеня 2005
На жаль .. прабачце
Затым партыя не для мяне.

Гэта будзе мяняцца? aparate, што яна будзе падтрымлівацца?
Met citaat reageren
Дата ўступлення: 28 Студзень 2005 г.
postbus31 is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekerspostbus31 is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekerspostbus31 is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekerspostbus31 is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekerspostbus31 is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekerspostbus31 is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekerspostbus31 is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekerspostbus31 is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekerspostbus31 is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekerspostbus31 is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekerspostbus31 is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekers
Паведамлення: 4579
Грамадства Кантакты
14 чэрвеня 2005
Цытата:
Першапачаткова апублікавана Dylan18
На жаль .. прабачце
Затым партыя не для мяне.

Гэта будзе мяняцца? aparate, што яна будзе падтрымлівацца?

FF пошуку па форуму, что кто-то настолькі карысным, што яно працуе
Вам трэба меркаванне большасці не варта блытаць з ісцінай.
____________________Klik: Postbus31 TechBlog____________________

Ідзі за мной па Twitter_______________
_______________Mobilyz Правілаў
Met citaat reageren
Дата ўступлення: 24 Кастрычніка 2004
Bas_je is op de goede weg
Паведамлення: 7
Толькі пачаў
14 чэрвеня 2005
Выбачайце - нічога не знойдзена. Паспрабуйце яшчэ раз з іншымі ўмовамі.
Met citaat reageren
Дата ўступлення: 15 люты 2005 года
JackTheRipper is op de goede weg
Паведамленняў: 24
Толькі пачаў
14 чэрвеня 2005
Цытата:
Першапачаткова апублікавана boy1975
Tomtom прадастаўляе на сваім сайце, што Tomtom 5 не падыходзіць для Yakumo Delta 300 Mio (КПК усё тая ж?) Будзе падтрымана.

Ці хто-небудзь вопытам або саветамі па ўстаноўцы Tomtom 5 Yet?

Delta 300 будзе рабіць вельмі добра падыходзіць, каб быць пабудавана ад антэны GPS.
TomTom 5 работ у дэльце Yakumo 300 GPS
У вас ёсць дзве версіі EN: Delta 300 і Delta 300 GPS.
Met citaat reageren
Дата ўступлення: 5 чэрвеня 2005 г
mikev is op de goede weg
Паведамленняў: 10
Толькі пачаў
14 чэрвеня 2005
дакладна, проста працуе ......
Met citaat reageren
Дата ўступлення: 25 снежань 2004 года
Chicco is op de goede weg
Паведамленняў: 56
Поўным ходам ідзе
14 чэрвеня 2005
Я цалкам згодны, я TT5 цяпер каля 3 дзён, на мой Yakumo Delta 300 GPS і працуе без праблем.
Met citaat reageren
Дата ўступлення: 23 Чэрвень 2005 г
Michel_6 is op de goede weg
Паведамленняў: 1
Толькі пачаў
23 чэрвеня 2005 г.
Я уласнымі tomtom3 на мой Yakumo Delta 300GPS, а таксама з здзіўленнем прачытаў аб сумяшчальнасці спіс TomTom, якая абвяшчае, што дэльта 300 Якумо б недарэчна tomtom5.
Я TomTom адразу здалося, паклаў агонь, і вось канчатковы вынік:

Дарагі сэр,

У цяперашні час мы не маем дадзенымі з гэтага выпрабаванні, што PocketPC безаварыйную эксплуатацыю новага праграмнага забеспячэння можа гарантаваць. Па гэтай прычыне КПК не мае адносіны да Compatibility List. Гэта ў нас інфармацыя аб MiTAC Mio 168, і па гэтай прычыне гэта па меры неабходнасці ў спісе.

Цалкам магчыма, што новае праграмнае забеспячэнне, але будзе працаваць на кішэнным кампутары, тут, мы не можам гарантаваць. Па гэтай прычыне ён не падыходзіць у гэтым спісе. Мы рэкамендуем сайт для маніторынгу. Пры падтрымцы вашага КПК будуць прапанаваны на спіс сумяшчальнасці.

З павагай,

TomTom Служба падтрымкі каманды

Маё рашэнне ў тым, што tomtom5 будуць аднолькава добра працаваць у дэльце Yakumo 300gps як Mitac Mio 168, TomTom проста афіцыйна не падтрымлівае свой прадукт для КПК з-за адсутнасці вынікаў выпрабаванняў.

У любым выпадку, я загадаў абнаўлення.

Мішэль
Met citaat reageren
Дата ўступлення: 14 Снежань 2003 г
Archie is op de goede weg
Паведамленняў: 37
Толькі пачаў
12 ліпень 2005
Кто-то з некаторым вопытам па TT5 Yakumo PDA deltaX GPS.

На гэтым прыладзе я магу знайсці нічога ў форуме.

http://www.yakumo.com/produkte/index.php?pid=1&ag=PDAs

Арчи
Met citaat reageren
Дата ўступлення: 15 Май 2005
WillemGerrit is op de goede weg
Паведамленняў: 795
Піша Lekker Mee
12 ліпень 2005
Цытата:
Першапачаткова апублікавана Michel_6
Маё рашэнне ў тым, што tomtom5 будуць аднолькава добра працаваць у дэльце Yakumo 300gps як Mitac Mio 168, TomTom проста афіцыйна не падтрымлівае свой прадукт для КПК з-за адсутнасці вынікаў выпрабаванняў.

У любым выпадку, я загадаў абнаўлення.

Мішэль
Але не трэба забываць, што вялікая колькасць з 168 мільёнаў карыстальнікаў вельмі шмат праблем з TT5. І гэта нягледзячы на Mio 168 у спісе сумяшчальнасці. Верагоднасць вельмі высокая, што вы атрымаеце гэтыя праблемы.
Met citaat reageren
Дата ўступлення: 4 Чэрвень 2004
avr is op de goede weg
Паведамленняў: 31
avravr is offline
Толькі пачаў
12 ліпень 2005
Для мяне няма праблем з TT5 на Якумо 300 GPS усё працуе дагэтуль ніякіх праблем
Met citaat reageren
Дата ўступлення: 23 ліпеня 2005 г.
remcomo is op de goede weg
Паведамлення: 9
Толькі пачаў
25 Ліпень 2005 года
Я X Yakumo PDA Delta купіла яго комплекснага SiRF Star III GPS прыёмнік (20 каналаў). Я спрабаваў TT3 і TT5, спачатку вы атрымаеце паведамленне "Ні адно з прыладаў GPS" пад Энвер ніякага карыснага сігналу GPS. Звычайна гэта займае ад 3 да 10 хвілін або больш. Закрытая Таксама прыходзіць падчас навігацыі шлях сігналу і ТТ. Гэта было б праблемай Windows Mobile 2003 Second Edition, паколькі ўсе праграмнае забеспячэнне, ўстаноўка канфлікту само па сабе. Хто можа дапамагчы мне, каб ТТ працуе належным чынам або няма добрых ТТ драйвера для чипсета SiRF Star III?
Met citaat reageren
Дата ўступлення: 28 Лютага 2004
noob2004 is op de goede weg
Паведамленняў: 83
Поўным ходам ідзе
25 Ліпень 2005 года
Цытата:
Першапачаткова апублікавана remcomo
Я X Yakumo PDA Delta купіла яго комплекснага SiRF Star III GPS прыёмнік (20 каналаў). Я спрабаваў TT3 і TT5, спачатку вы атрымаеце паведамленне "Ні адно з прыладаў GPS" пад Энвер ніякага карыснага сігналу GPS. Звычайна гэта займае ад 3 да 10 хвілін або больш. Закрытая Таксама прыходзіць падчас навігацыі шлях сігналу і ТТ. Гэта было б праблемай Windows Mobile 2003 Second Edition, паколькі ўсе праграмнае забеспячэнне, ўстаноўка канфлікту само па сабе. Хто можа дапамагчы мне, каб ТТ працуе належным чынам або няма добрых ТТ драйвера для чипсета SiRF Star III?
Шкада гэта чуць, SiRF Star III, безумоўна, паляпшэння толькі на паперы, калі яна не (правільна) падтрымліваецца з драйверамі ёсць праблемы.
У цяперашні час GPS TT5 драйвера сур'ёзнымі недахопамі.
Паспрабуйце са стабільнай версіі 3.07, гэта добра?
HP IPAQ 2210 - Rikaline GPS-6010 - Brodit ProClip Арганізатар - TomTom Navigator 5.21
Met citaat reageren
Reageren

Аналагічныя перамовы

Абмеркаванне Аўтар Форум Каментарыяў Апошняе паведамленне
Yakumo Yakumo Дэльта "ці" Альфа? ipaqman Іншы мабільны тэлефон 8 10 чэрвеня 2007 04:53
TomTom на Yakumo Delta х не remcomo TomTom Navigator для КПК 24 21 жніўня 2005 года 17:16
Yakumo Delta 300 GPS (або 168 млн. даляраў ЗША) з Wi-Fi Harley Fatboy WiFi 11 16 кастрычніка 2004 г 00:01
Yakumo Delta 300 GPS. Rumocool Іншы мабільны тэлефон 13 12 жніўня 2004 г. 12:45
Yakumo Delta 300 / Mio 168 dedj Іншы мабільны тэлефон 2 28 Ліпень 2004 года 22:32

Этыкеткі
Вопыт, Хуткасць камеры, Гарантыя, GPS, MyPal, новы, КПК, дасканалы, праблема, Праграмнае забеспячэнне, TomTom, Злучэнне, Вэбсайт, Windows Mobile

Ёсць 1 актыўныя карыстальнікі праглядаеце гэтую дыскусію (0 карыстальнікаў і 1 гасцей)

Прыстасавання для нарэзкі
Прагляд

Правілы для паведамленняў
Ваш не павінна Пачаць новае абмеркаванне
Ваш не павінна адказвайце на паведамленні
Ваш не павінна Адпраўка прыкладанняў
Ваш не павінна Рэдагаваць Вашы паведамленні

Б. кодэкс быць Да
Улыбочку з'яўляемся Да
[IMG]код Да
HTML код Да
Trackbacks з'яўляемся Да