Я хачу QVGA або VGA?

Гэта дыскусія аб Я хачу QVGA або VGA? ў Прымяненне Windows Mobile форумах, частка з катэгорыі Windows Mobile, я бачыў некалькі патокаў на гэтым форуме, нават вельмі з цвіллю, але нідзе не магу знайсці, што я ...

Рэклама ад Google (Знікаюць пасля рэгістрацыя)
Reageren

LinkBack Опцыі тэмы Узнаўленне
Дата ўступлення: 21 лістапад 2008 г.
Marcel1966 is een behulpzaam persoonMarcel1966 is een behulpzaam persoonMarcel1966 is een behulpzaam persoon
Паведамлення: 321
Піша нерях
12 студзеня 2009 г.
Я бачыў некалькі тэм на гэтым форуме, нават вельмі з цвіллю, але нідзе не магу знайсці, што я раблю розніцы паміж QVGA і VGA. З'яўляецца Ці гэта з TomTom, Фота, відэа?

З павагай,
Гарачая завивка валасоў
Я кажу слова нямецкага űberhaupt, але ... (Герман пустэльнікаў)
Met citaat reageren

Дата ўступлення: 8 жніўня 2005 г.
huplahoi is een zeer behulpzaam persoonhuplahoi is een zeer behulpzaam persoonhuplahoi is een zeer behulpzaam persoonhuplahoi is een zeer behulpzaam persoonhuplahoi is een zeer behulpzaam persoon
Паведамлення: 944
Піша нерях
12 студзеня 2009 г.
VGA дае больш дакладнае выява QVGA, яна таксама можа быць больш на экране.
Гэты знак не будзе PIM-прыкладанняў (резче, але ўжо не існуе), але ў браўзэры, Word, Excel. Там застаецца, павялічанай, усё добра экран (на IPAQ 214 ў любым выпадку)
Met citaat reageren
Marcel1966 is een behulpzaam persoonMarcel1966 is een behulpzaam persoonMarcel1966 is een behulpzaam persoon
Піша нерях
12 студзеня 2009 г.
Я 1x пераўзыходзіць ... але я не быў шчаслівы. Нават на маім 19 "экране кампутара ў мяне непрыемнасці. Адзінае, што я раблю, гэта выклік, TT і інтэрнэт са сваім смартфонаў. Таму ў асноўным ён плаціць не разглядаць прылады з VGA?
Met citaat reageren
Дата ўступлення: 11 студзеня 2004 года
aevries is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersaevries is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersaevries is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersaevries is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersaevries is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersaevries is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersaevries is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersaevries is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersaevries is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersaevries is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersaevries is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekers
Паведамленняў: 2150
Грамадства Кантакты
12 студзеня 2009 г.
Ваш сёння экран прыгожы стэнозам. Я заўважыў, з X7510.
E72 на продаж у студзені 2010
Met citaat reageren
Дата ўступлення: 8 жніўня 2005 г.
huplahoi is een zeer behulpzaam persoonhuplahoi is een zeer behulpzaam persoonhuplahoi is een zeer behulpzaam persoonhuplahoi is een zeer behulpzaam persoonhuplahoi is een zeer behulpzaam persoon
Паведамлення: 944
Піша нерях
12 студзеня 2009 г.
Калі ваш інтэрнэт-краме вы бачыце значна больш і ясней.
Гэта праўда, што IPAQ мае 4-цалёвы экран. Існуе VGA зрабілі справядлівасці і "бачыць" вас больш на экране.

У Touch Diamond, вы таксама VGA экран, а таму, што на экране толькі 2,8 цалі (як простых людзей або серыі TyTN) не бачу цябе. Існуе яшчэ неабходна зрабіць і ўсё вастрэй, але вы не можаце чытаць, таму што ён занадта маленькі.
Вось параўнанне паміж дзвюма:
Мабільны review.com Папярэдні прагляд PDA - Asus MyPal A730
(Існуе скрыншот падрабязна у ніжняй частцы старонкі)
Ці тут
http://www.mobilitysite.com/boards/x...a-vs-qvga.html
Параўнанне ...

Тут
Агляд: VGA QVGA супраць «Encore (VGA) Pocket PC
прыгожую карцінку па резкости ...

І тут
Mobil YazÄ ± Lar: Якая розніца паміж VGA і QVGA экранаў?: 100% Orijinal A · A § Erik
выглядае выдатна выявы (таксама рух)
Met citaat reageren
Дата ўступлення: 3 жніўня 2004 г
Paddy31 is een vraagbaak voor Mobilyz.com bezoekersPaddy31 is een vraagbaak voor Mobilyz.com bezoekersPaddy31 is een vraagbaak voor Mobilyz.com bezoekersPaddy31 is een vraagbaak voor Mobilyz.com bezoekersPaddy31 is een vraagbaak voor Mobilyz.com bezoekersPaddy31 is een vraagbaak voor Mobilyz.com bezoekersPaddy31 is een vraagbaak voor Mobilyz.com bezoekersPaddy31 is een vraagbaak voor Mobilyz.com bezoekersPaddy31 is een vraagbaak voor Mobilyz.com bezoekers
Паведамленняў: 1155
Гуру Mobilyz
12 студзеня 2009 г.
Цытата:
Першапачаткова апублікавана Marcel1966 Bekijk bericht
Я 1x пераўзыходзіць ... але я не быў шчаслівы. Нават на маім 19 "экране кампутара ў мяне непрыемнасці. Адзінае, што я раблю, гэта выклік, TT і інтэрнэт са сваім смартфонаў. Таму ў асноўным ён плаціць не разглядаць прылады з VGA?
На гэтае пытанне кожны адказвае за сябе. Я думаю, што (W) VGA экран на Touch HD нашмат лепш, чым QVGA экран, які, я быў на Qtek 2020 або Vario я.

Параўнайце гэта з больш нізкім дазволам на вашым кампутары. Ператварыць ваш экран нават пры 640 * 480 рэжыме. Гэта падобна на QVGA мі. Затым змясціце яго на 1024 * 768 ці 1280 * 1024 і выявіць розніцу.

Перад тым, як гвалт, крытыкаваць і абвінавачваць. Проста прайсці мілю ў маіх чаравіках (с) Джо Саўт
http://www.youtube.com/watch?v=L743BdtV50c
Met citaat reageren
Піша нерях
12 студзеня 2009 г.
Цытата:
Першапачаткова апублікавана aevries Bekijk bericht
Ваш сёння экран прыгожы стэнозам. Я заўважыў, з X7510.
Гэтая штука такая ж вялікая, як мая 19 "экран ... Вядома, лепш
Met citaat reageren
Піша нерях
12 студзеня 2009 г.
Цытата:
Першапачаткова апублікавана huplahoi Bekijk bericht
Калі ваш інтэрнэт-краме вы бачыце значна больш і ясней.
Гэта праўда, што IPAQ мае 4-цалёвы экран. Існуе VGA зрабілі справядлівасці і "бачыць" вас больш на экране.

У Touch Diamond, вы таксама VGA экран, а таму, што на экране толькі 2,8 цалі (як простых людзей або серыі TyTN) не бачу цябе. Існуе яшчэ неабходна зрабіць і ўсё вастрэй, але вы не можаце чытаць, таму што ён занадта маленькі.
Вось параўнанне паміж дзвюма:
Мабільны review.com Папярэдні прагляд PDA - Asus MyPal A730
(Існуе скрыншот падрабязна у ніжняй частцы старонкі)
Ці тут
http://www.mobilitysite.com/boards/x...a-vs-qvga.html
Параўнанне ...

Тут
Агляд: VGA QVGA супраць «Encore (VGA) Pocket PC
прыгожую карцінку па резкости ...

І тут
Mobil YazÄ ± Lar: Якая розніца паміж VGA і QVGA экранаў?: 100% Orijinal A · A § Erik
выглядае выдатна выявы (таксама рух)
Вялікае дзякуй ... я нешта рабіць!
Met citaat reageren
Піша нерях
12 студзеня 2009 г.
Цытата:
Першапачаткова апублікавана Paddy31 Bekijk bericht
На гэтае пытанне кожны адказвае за сябе. Я думаю, што (W) VGA экран на Touch HD нашмат лепш, чым QVGA экран, які, я быў на Qtek 2020 або Vario я.

Параўнайце гэта з больш нізкім дазволам на вашым кампутары. Ператварыць ваш экран нават пры 640 * 480 рэжыме. Гэта падобна на QVGA мі. Затым змясціце яго на 1024 * 768 ці 1280 * 1024 і выявіць розніцу.

Дзякуй за ваша тлумачэнне, відавочна, для мяне (ёсць). Можа быць, я проста паспрабаваць з VGA прылады 2,8 "
Met citaat reageren
Дата ўступлення: 22 сьнежня 2003
montfort is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersmontfort is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersmontfort is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersmontfort is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersmontfort is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersmontfort is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersmontfort is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersmontfort is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersmontfort is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersmontfort is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersmontfort is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekers
Паведамленняў: 4698
Запавольвацель
12 студзеня 2009 г.
Ці яшчэ адзін крок наперад з WVGA.
Met citaat reageren
Піша нерях
12 студзеня 2009 г.
Цытата:
Першапачаткова апублікавана montfort Bekijk bericht
Ці яшчэ адзін крок наперад з WVGA.
і Джып і Janneke мова .... wasda?
Met citaat reageren
Дата ўступлення: 22 сьнежня 2003
montfort is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersmontfort is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersmontfort is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersmontfort is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersmontfort is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersmontfort is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersmontfort is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersmontfort is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersmontfort is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersmontfort is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersmontfort is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekers
Паведамленняў: 4698
Запавольвацель
12 студзеня 2009 г.
Падобна да таго, як Джып, як QVGA.
Гэта WVGA шырокі VGA: 800 * 480
Met citaat reageren
Піша нерях
12 студзеня 2009 г.
Цытата:
Першапачаткова апублікавана montfort Bekijk bericht
Падобна да таго, як Джып, як QVGA.
WVGA шырокі VGA: 800 * 480
Whahaha

Maarre ... У мяне ўсе надзеі на Каляды ў латарэю, але на жаль! Я быў слых шлях яшчэ ў чырвоны колер ...

Але прылады WVGA?
Met citaat reageren
Дата ўступлення: 5 верасня 2005 г.
holybear is een vraagbaak voor Mobilyz.com bezoekersholybear is een vraagbaak voor Mobilyz.com bezoekersholybear is een vraagbaak voor Mobilyz.com bezoekersholybear is een vraagbaak voor Mobilyz.com bezoekersholybear is een vraagbaak voor Mobilyz.com bezoekersholybear is een vraagbaak voor Mobilyz.com bezoekersholybear is een vraagbaak voor Mobilyz.com bezoekers
Паведамлення: 775
Грамадства Кантакты
12 студзеня 2009 г.
Я зразумеў ваш пытанне, я не зусім так.

Вы Да VGA. Навошта каму-то не VGA гэта вышэй майго разумення. Вы можаце знайсці ўсю інфармацыю аб QVGA на VGA экран на гэтай жа выставе, толькі гэта будзе звязана з значна вастрэй.

Я думаю, гэтае пытанне з'яўляецца больш: трэба VGA, QVGA ці вы недастаткова.
Мая кропка гледжання заключаецца ў тым, простая: гэта даўно прайшло добра з QVGA, і калі вы не патрабуючы ад яго ўсё яшчэ працуе.
VGA толькі дае вам больш падрабязна, або калі ў вас больш выразнасці патрабуюць, і гэта паказвае ўсе праграмы знаходзяцца ў большай ці меншай ступені.

Недахопам з'яўляецца тое, што сам экран VGA патрабуе, так што, напрыклад, спажыванне энергіі таксама ідзе ўверх.

WVGA шырокі VGA, так што замест 640x480 800x480, такіх як Touch HD і X10 kopen" onclick="replacer_hook(13)" target="_blank" href="http://clicks.m4n.nl/_c?aid=10739&adid=253354">Xperia X1. Як вострыя, як VGA, але шырокі экран.
Met citaat reageren
Піша нерях
12 студзеня 2009 г.
Цытата:
Першапачаткова апублікавана holybear Bekijk bericht
Я атрымліваю гэтае пытанне, я не зусім так.

Вы Да VGA. Чаму не VGA хто-то хочаце, каб гэта вышэй майго разумення. Вы можаце знайсці ўсю інфармацыю аб QVGA на VGA экран на гэтай жа выставе, толькі гэта будзе звязана з значна вастрэй.

Я думаю, гэтае пытанне з'яўляецца больш: трэба VGA, QVGA ці вы недастаткова.
Мая кропка гледжання заключаецца ў тым, простая: гэта даўно прайшло добра з QVGA, і калі вы не патрабуючы ад яго ўсё яшчэ працуе.
VGA толькі дае вам больш падрабязна, або калі ў вас больш выразнасці патрабуюць, і гэта паказвае ўсе праграмы знаходзяцца ў большай ці меншай ступені.

Недахопам з'яўляецца тое, што сам экран VGA патрабуе, так што, напрыклад, спажыванне энергіі таксама ідзе ўверх.

WVGA шырокі VGA, так што замест 640x480 800x480, такіх як Touch HD і X10 kopen" onclick="replacer_hook(13)" target="_blank" href="http://clicks.m4n.nl/_c?aid=10739&adid=253354">Xperia X1. Як вострыя, як VGA, але шырокі экран.
Усё гэта мне вельмі дакладнае. І, як я паведамляў раней ... Я глядзець яго зноў ад дзяржаўнай латарэі.
Met citaat reageren
Reageren

Аналагічныя перамовы

Абмеркаванне Аўтар Форум Каментары Апошняе паведамленне
[Скуры] Windows Vista Portable Edition [QVGA / VGA] xcilion Прымяненне Windows Mobile 48 30 красавіка 2009 9:20 вечара
Экран VGA на QVGA ў WM5 Nielex Windows Mobile 0 27 верасня 2007 г. 5:36 вечара
VGA / QVGA MisterMeJ Прымяненне Windows Mobile 2 25 чэрвеня 2006 г. 1:36 вечара
TomTom Мабільны 5,20 з пакласці: Падтрымка QVGA Wouter Навігатар TomTom для КПК 44 1 лютага 2006 г. 10:44 вечара
QVGA або VGA? patfee Прымяненне Windows Mobile 4 10 студзені 2006 года 7:30 вечара

Этыкеткі
усе праграмы, ASUS, кампутар, брыльянт, Фотаздымкі, Інтэрнэт, IPAQ, MyPal, рух, КПК, пим, Qtek, экран, смартфон, аснасткі, TomTom, Vario, што рабіць, XPERIA

Ёсць 1 актыўных карыстальнікаў у цяперашні час прагляду гэтага абмеркавання (0 карыстальнікаў і 1 гасцей)

Опцыі тэмы
Узнаўленне

Правілы карыстання
Вы не можа новыя тэмы
Вы нельга адказваць на паведамленні
Вы не можа Адпраўка ўкладання
Вы нельга Рэдагаваць Вашы паведамленні

BB код з'яўляецца У
[IMG]Кодэкс У
HTML код У
Trackbacks з'яўляюцца У
Pingbacks з'яўляюцца У