Гэта дыскусія аб Я хачу QVGA або VGA? ў Прымяненне Windows Mobile форумах, частка з катэгорыі Windows Mobile, я бачыў некалькі патокаў на гэтым форуме, нават вельмі з цвіллю, але нідзе не магу знайсці, што я ...
Рэклама ад Google (Знікаюць пасля рэгістрацыя)![]() |
|
|
LinkBack | Опцыі тэмы | Узнаўленне |
|
Я 1x пераўзыходзіць ... але я не быў шчаслівы. Нават на маім 19 "экране кампутара ў мяне непрыемнасці. Адзінае, што я раблю, гэта выклік, TT і інтэрнэт са сваім смартфонаў. Таму ў асноўным ён плаціць не разглядаць прылады з VGA?
|
|
Калі ваш інтэрнэт-краме вы бачыце значна больш і ясней.
Гэта праўда, што IPAQ мае 4-цалёвы экран. Існуе VGA зрабілі справядлівасці і "бачыць" вас больш на экране. У Touch Diamond, вы таксама VGA экран, а таму, што на экране толькі 2,8 цалі (як простых людзей або серыі TyTN) не бачу цябе. Існуе яшчэ неабходна зрабіць і ўсё вастрэй, але вы не можаце чытаць, таму што ён занадта маленькі. Вось параўнанне паміж дзвюма: Мабільны review.com Папярэдні прагляд PDA - Asus MyPal A730 (Існуе скрыншот падрабязна у ніжняй частцы старонкі) Ці тут http://www.mobilitysite.com/boards/x...a-vs-qvga.html Параўнанне ... Тут Агляд: VGA QVGA супраць «Encore (VGA) Pocket PC прыгожую карцінку па резкости ... І тут Mobil YazÄ ± Lar: Якая розніца паміж VGA і QVGA экранаў?: 100% Orijinal A · A § Erik выглядае выдатна выявы (таксама рух) |
|
На гэтае пытанне кожны адказвае за сябе. Я думаю, што (W) VGA экран на Touch HD нашмат лепш, чым QVGA экран, які, я быў на Qtek 2020 або Vario я.
Параўнайце гэта з больш нізкім дазволам на вашым кампутары. Ператварыць ваш экран нават пры 640 * 480 рэжыме. Гэта падобна на QVGA мі. Затым змясціце яго на 1024 * 768 ці 1280 * 1024 і выявіць розніцу. ![]() |
|
Я атрымліваю гэтае пытанне, я не зусім так.
Вы Да VGA. Чаму не VGA хто-то хочаце, каб гэта вышэй майго разумення. Вы можаце знайсці ўсю інфармацыю аб QVGA на VGA экран на гэтай жа выставе, толькі гэта будзе звязана з значна вастрэй. Я думаю, гэтае пытанне з'яўляецца больш: трэба VGA, QVGA ці вы недастаткова. Мая кропка гледжання заключаецца ў тым, простая: гэта даўно прайшло добра з QVGA, і калі вы не патрабуючы ад яго ўсё яшчэ працуе. VGA толькі дае вам больш падрабязна, або калі ў вас больш выразнасці патрабуюць, і гэта паказвае ўсе праграмы знаходзяцца ў большай ці меншай ступені. Недахопам з'яўляецца тое, што сам экран VGA патрабуе, так што, напрыклад, спажыванне энергіі таксама ідзе ўверх. WVGA шырокі VGA, так што замест 640x480 800x480, такіх як Touch HD і X10 kopen" onclick="replacer_hook(13)" target="_blank" href="http://clicks.m4n.nl/_c?aid=10739&adid=253354">Xperia X1. Як вострыя, як VGA, але шырокі экран. |
![]() |
|
||||
| Абмеркаванне | Аўтар | Форум | Каментары | Апошняе паведамленне |
| [Скуры] Windows Vista Portable Edition [QVGA / VGA] | xcilion | Прымяненне Windows Mobile | 48 | 30 красавіка 2009 9:20 вечара |
| Экран VGA на QVGA ў WM5 | Nielex | Windows Mobile | 0 | 27 верасня 2007 г. 5:36 вечара |
| VGA / QVGA | MisterMeJ | Прымяненне Windows Mobile | 2 | 25 чэрвеня 2006 г. 1:36 вечара |
| TomTom Мабільны 5,20 з пакласці: Падтрымка QVGA | Wouter | Навігатар TomTom для КПК | 44 | 1 лютага 2006 г. 10:44 вечара |
| QVGA або VGA? | patfee | Прымяненне Windows Mobile | 4 | 10 студзені 2006 года 7:30 вечара |
| Этыкеткі |
| усе праграмы, ASUS, кампутар, брыльянт, Фотаздымкі, Інтэрнэт, IPAQ, MyPal, рух, КПК, пим, Qtek, экран, смартфон, аснасткі, TomTom, Vario, што рабіць, XPERIA |
Ёсць 1 актыўных карыстальнікаў у цяперашні час прагляду гэтага абмеркавання (0 карыстальнікаў і 1 гасцей) |
|
| Опцыі тэмы | |
| Узнаўленне | |
|
|
|