Гэта дыскусія аб Я хачу QVGA або VGA? ў Windows Mobile дадатку форум, частка катэгорыі Windows Mobile, я бачыў некалькі тым, на гэтым форуме, хаця ўсё заплесневелого, але нідзе не магу знайсці, што я ...
Рэклама ад Google (знікаюць пасля Рэгістрацыя)![]() |
|
|
Спасылкі Назад | Прыстасавання для нарэзкі | Прагляд |
|
Я выкарыстаў 1x Excel ... але я не быў вясёлым. Нават на маім 19 "экране ПК У мяне праблемы. Усё, што я рабіць такое слова, ТТ і інтэрнэт з майго смартфона. Таму ў асноўным, ён плаціць не разглядаць прылады з VGA?
|
|
Калі вы бачыце ваша інтэрнэт значна резче і больш.
Цалкам відавочна, што IPAQ мае 4-цалёвы экран. Існуе VGA з яго правам і рэальна "бачыць" вас больш на вашым экране. Пры націсканні алмазамі, але і таму што экран VGA экрана ўсяго 2,8 цалі (як агульных Touch або шэраг TyTN) бачыць вас больш. Існуе больш рабіць, і яно острее, але вы не можаце прачытаць, таму што ён занадта малы. Вось параўнанне паміж імі: Mobile-review.com Папярэдні прагляд КПК - Asus MyPal A730 (ёсць скрыншот ў дэталях, у ніжняй частцы старонкі) Або тут http://www.mobilitysite.com/boards/x...a-vs-qvga.html Параўнанне ... Тут Агляд: VGA В.С. (QVGA «Encore's VGA) Pocket PC прыгожую карцінку на резкость ... І тут Mobil YazÄ ± лар: Якая розніца паміж VGA і QVGA экран?: 100% Orijinal  ° à § Erik Дзяржава прыгожыя выявы (таксама па навігацыі) |
|
Гэтае пытанне, кожны адказвае за сябе. Я думаю, (W) VGA-экранам Touch HD нашмат лепш, чым QVGA экран на Qtek 2020, або я Vario у мяне былі.
Параўнайце гэта з нізкім дазволам на вашым кампутары. Пераўтварыце ваш экран раз у 640 * 480 рэжыме. Гэта падобна на QVGA MI. Пакладзеце яго затым у 1024 * 768 або 1280 * 1024 і выявіць розніцу. ![]() |
|
Я разумею, што пытанне, які я не зусім.
Ваш Да VGA. Навошта каму-то не хочуць VGA гэта за мяне. Вы можаце знайсці ўсю інфармацыю аб аналагічнага памеру QVGA на VGA экран паказваюць, толькі гэта будзе звязана з значна больш востра. Я думаю, гэтае пытанне з'яўляецца больш: трэба VGA, QVGA або добрых дастаткова. Мой погляд на гэтае пытанне просты: Гэта даўно прайшлі добра з QVGA, і калі вы не патрабуючы ад яго ўсё яшчэ працуе. Але VGA дасьць вам больш падрабязна і вастрэй, калі вы патрабуючы ад яго, і вы ўбачыце, што ўсе праграмы павінны ў большай або меншай ступені. Зваротнай бокам з'яўляецца тое, што экран VGA сама патрабуе, каб, напрыклад, спажыванне энергіі будзе ўзрастаць. WVGA шырокі VGA, так што замест 640x480 гэта 800x480, такія, як Touch HD і Xperia X1. Sharp VGA, але больш шырокім экранам. |
![]() |
|
||||
| Абмеркаванне | Аўтар | Форум | Каментарыяў | Апошняе паведамленне |
| [Skin] Windows Vista Portable Edition [QVGA / VGA] | xcilion | Windows Mobile дадатку | 48 | 30 Красавіка 2009 22:20 |
| Дазвол экрана з VGA на QVGA ў WM5 | Nielex | Windows Mobile | 0 | 27 Верасень 2007 года 18:36 |
| VGA / QVGA | MisterMeJ | Windows Mobile дадатку | 2 | 25 чэрвеня 2006 14:36 |
| TomTom MOBILE 5,20 з паставіць: QVGA падтрымка | Wouter | TomTom Navigator для КПК | 44 | 1 лютага 2006 23:44 |
| QVGA або VGA? | patfee | Windows Mobile дадатку | 4 | 10 студзені 2006 20:30 |
| Этыкеткі |
| ASUS, кампутар, Diamond, Інтэрнэт, IPAQ, MyPal, Рух, КПК, Пім, Qtek, экран, Смартфон, Snap, TomTom, Vario, Што рабіць, XPERIA |
Ёсць 1 актыўныя карыстальнікі праглядаеце гэтую дыскусію (0 карыстальнікаў і 1 гасцей) |
|
| Прыстасавання для нарэзкі | |
| Прагляд | |
|
|