Праблема з файламі ўстаноўкі кабіны

Гэта дыскусія аб Праблема з файламі ўстаноўкі кабіны ў Windows Mobile дадатку форум, частка катэгорыі Windows Mobile; Modbreak Гэта не з'яўляецца мэтай гэтага форуму, што рашэнне дадзенага па пошце ці па тэлефоне. Такім чынам ...

Рэклама ад Google (знікаюць пасля Рэгістрацыя)
Reageren

Спасылкі Назад Прыстасавання для нарэзкі Прагляд
Дата ўступлення: 22 сакавіка 2004 года
Bulls-eye1 is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersBulls-eye1 is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersBulls-eye1 is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersBulls-eye1 is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersBulls-eye1 is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersBulls-eye1 is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersBulls-eye1 is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersBulls-eye1 is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersBulls-eye1 is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersBulls-eye1 is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersBulls-eye1 is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekers
Паведамлення: 3188
Мадэратар
2 студзеня 2009
ModbreakГэта не з'яўляецца мэтай гэтага форуму, што рашэнне дадзенага па пошце ці па тэлефоне. Гэты спосаб таксама мае іншую што ўзнікла з нічога да гэтага.
Met citaat reageren
Дата ўступлення: 16 травень 2004 г.
tankliner is een vraagbaak voor Mobilyz.com bezoekerstankliner is een vraagbaak voor Mobilyz.com bezoekerstankliner is een vraagbaak voor Mobilyz.com bezoekerstankliner is een vraagbaak voor Mobilyz.com bezoekerstankliner is een vraagbaak voor Mobilyz.com bezoekerstankliner is een vraagbaak voor Mobilyz.com bezoekers
Паведамлення: 3375
Гуру
2 студзеня 2009
Цытата:
Першапачаткова апублікавана postbus31 Bekijk bericht

Scheemder што дамова арэнды ў мудрасці.
Гэты прынцып wieshaid weezn motn.
Binst дрэнна Мор, чым інфармуе.
Scheemde, так цябе люблю? Цяжкая, хатняга шыцця.
Доу ў groetn Хенк Wijngaard.
Бие жыццё ў вёсках
Navigon, проста лепшы.
Met citaat reageren
Дата ўступлення: 2 студзень 2009 года
GuevaraNL is op de goede weg
Паведамленняў: 14
Новыя члены
2 студзеня 2009
Цытата:
Першапачаткова апублікавана tankliner Bekijk bericht
Пашлеце яму паведамленне тут.
Mail варыянтам з'яўляецца адкрытым.
Я раптам бачу, што вы жывяце побач.
Размясціце тут свой нумар у ім, і я вам кал.
Тады я паставіў тэлефон, які Tweel eev'n агню тон.
Тое, што гладкую паходка.
Было зроблена пачуць ;-)
Met citaat reageren
Новыя члены
2 студзеня 2009
Цытата:
Першапачаткова апублікавана Bulls-eye1 Bekijk bericht
ModbreakГэта не з'яўляецца мэтай гэтага форуму, што рашэнне дадзенага па пошце ці па тэлефоне. Гэты спосаб таксама мае іншую што ўзнікла з нічога да гэтага.
На жаль, бачыў гэта занадта позна. Але ўсё роўна я буду пасля рашэння тут, таму што я мяркую, не я адзін з гэтай праблемай раздражняе раніцы.

Дык вось, усё яшчэ вітаць спрыяць вырашэнню чуць!
Met citaat reageren
Дата ўступлення: 28 Студзень 2005 г.
postbus31 is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekerspostbus31 is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekerspostbus31 is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekerspostbus31 is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekerspostbus31 is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekerspostbus31 is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekerspostbus31 is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekerspostbus31 is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekerspostbus31 is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekerspostbus31 is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekerspostbus31 is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekers
Паведамлення: 4579
Грамадства Кантакты
2 студзеня 2009
Cabfile глядзець вам у дрэве выбару, затым скапіяваць.

Цяпер вы можаце зрабіць дзве рэчы, адкрыйце акно ActiveSync і націсніце кнопку дрэва, або ў нармальнае дрэва, пракруціць ўніз, пакуль не знойдзеце мабільныя Aparat.

Уставіць кабіны ў папцы. Адкрыйце Explorer на Вашым прыладзе і знайсці на кабіну, націсніце яе, пакуль яна не пачне ўстаноўку.

Thats, по крайней мере, для мяне, бо я заняты з WM
Вам трэба меркаванне большасці не варта блытаць з ісцінай.
____________________Klik: Postbus31 TechBlog____________________

Ідзі за мной па Twitter_______________
_______________Mobilyz Правілаў
Met citaat reageren
Дата ўступлення: 16 травень 2004 г.
tankliner is een vraagbaak voor Mobilyz.com bezoekerstankliner is een vraagbaak voor Mobilyz.com bezoekerstankliner is een vraagbaak voor Mobilyz.com bezoekerstankliner is een vraagbaak voor Mobilyz.com bezoekerstankliner is een vraagbaak voor Mobilyz.com bezoekerstankliner is een vraagbaak voor Mobilyz.com bezoekers
Паведамлення: 3375
Гуру
2 студзеня 2009
Цытата:
Першапачаткова апублікавана postbus31 Bekijk bericht
Cabfile глядзець вам у дрэве выбару, затым скапіяваць.
Цяпер вы можаце зрабіць дзве рэчы, адкрыйце акно ActiveSync і націсніце кнопку дрэва, або ў нармальнае дрэва, пракруціць ўніз, пакуль не знойдзеце мабільныя Aparat.
Уставіць кабіны ў папцы. Адкрыйце Explorer на Вашым прыладзе і знайсці на кабіну, націсніце яе, пакуль яна не пачне ўстаноўку.
Thats, по крайней мере, для мяне, бо я заняты з WM
Мае тлумачэння няма, ваша тлумачэнне не працуе (я ўжо адзначыў, але ў розных слоў), няма нічога на працу.
Гэта так дзіўна, у мяне, як я ўжо меў кантакты з telefonsich, што я progje ж на маім прыладзе, Asus MyPal 632N з WM5 як cabfile, па дарозе проста паставілі SDCARD.
І ўстаноўка яе проста.
Аўтар тэмы можна сказаць, амін.
Ён атрымлівае яе няма магчымасці.
Прычыны? Ёсць пошук.
Я люблю гэты момант на WM6, якая prbobleem дастаўлена.
Programaa кажа, што яна не сертыфікавана, а затым зламанай
Таму будзе прадоўжана.

Але дзякую вас за тлумачэньні, на жаль, няма.

Прывітанне з Ўэст Hoeve.
Navigon, проста лепшы.
Met citaat reageren
Дата ўступлення: 25 Сакавіка 2003 г.
marco899 is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersmarco899 is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersmarco899 is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersmarco899 is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersmarco899 is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersmarco899 is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersmarco899 is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersmarco899 is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersmarco899 is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersmarco899 is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersmarco899 is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekers
Паведамлення: 3455
Член для жыцця
2 студзеня 2009
Цытата:
Першапачаткова апублікавана GuevaraNL Bekijk bericht
Я зараз больш, чым 12 часа рабіць, і я спадзяюся, што нарэшце-то больш для мяне, як дакладна і ясна растлумачыць, як я магу рабіць гэта яны павінны былі.

Дзякуй!
Як App разблакаваць HTC Windows Mobile - Простая даведка

Тут вы можаце знайсці што-небудзь яшчэ, каб наладзіць палітыку. Затым вы можаце ўсталяваць.
Touch HD, Palm Treo 750v, I-Mate SP5,Leadtek 95XX/SPV-C600.
Met citaat reageren
Новыя члены
3 студзені 2009
Цытата:
Першапачаткова апублікавана marco899 Bekijk bericht
Як App разблакаваць HTC Windows Mobile - Простая даведка

Тут вы можаце знайсці што-небудзь яшчэ, каб наладзіць палітыку. Затым вы можаце ўсталяваць.
Як вы ўжо маглі чытаць, гэта не з'яўляецца канкрэтным тэрмінал і Touch HD! Таксама атрымаць у пісьмовым выглядзе, што, безумоўна, не ўсе прылады працуюць (гл. адказ там) і г.д. Я лічу гэта складана сумяшчаць з чым-то, калі вынік не ўпэўнены, а ў горшым выпадку прыемных рэчаў у сто быць.

Што цікава зараз, ці гэта што-то рабіць з тым, што я ICM апарата атрымалі падпіску на Vodafone (купілі на 2Call) Ці можа быць, што яна заблакаваная? Вы можаце быць адмыкнутая з дапамогай праграмнага забеспячэння, але гэта зноў прымае неабходныя песет і версія HD я не магу знайсці.

Я да гэтага часу здаецца дзіўным. Там павінна быць что-то ўсё больш людзей якія адносяцца да Touch HD выбралі ICM, а таксама падпіскі або Gyrator andfere 3rdparty мець праграмнае забеспячэнне працуе?

Я сдаюсь надзеі яшчэ і да гэтага часу рабочы раствор ...
Met citaat reageren
Дата ўступлення: 25 Сакавіка 2003 г.
marco899 is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersmarco899 is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersmarco899 is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersmarco899 is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersmarco899 is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersmarco899 is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersmarco899 is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersmarco899 is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersmarco899 is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersmarco899 is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersmarco899 is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekers
Паведамлення: 3455
Член для жыцця
3 студзені 2009
Паспрабуйце гэта проста, Gyrator працуе на маім Touch HD, і гэта толькі ўніверсальныя наладкі рэестра. Вы таксама можаце Шукаць па ceregeditor, дзе ў вас ёсць магчымасць аўтаматычна разблакаваць яго (з дапамогай майго ўласнага).
Каб быць у бяспецы, заўсёды рабіць рэзервовую копію.
Touch HD, Palm Treo 750v, I-Mate SP5,Leadtek 95XX/SPV-C600.
Met citaat reageren
Новыя члены
3 студзені 2009
Цытата:
Першапачаткова апублікавана marco899 Bekijk bericht
Паспрабуйце гэта проста, Gyrator працуе на маім Touch HD, і гэта толькі ўніверсальныя наладкі рэестра. Вы таксама можаце Шукаць па ceregeditor, дзе ў вас ёсць магчымасць аўтаматычна разблакаваць яго (з дапамогай майго ўласнага).
Каб быць у бяспецы, заўсёды рабіць рэзервовую копію.
Прывітаньне Марка

CERegEditor Гэта здаецца цікавым. Вы хочаце сказаць, часам наступныя опцыі?

Opperating сістэмай або прыстасаваннем, блакаваць любую запіс у рэестры. Для адключэння падушкі, калі ласка, скарыстайцеся убудаваным інструментам ў CeRegEditor, Прылады-> Адкрый рэестр.

І я больш нічога не трэба, каб змяніць сваё Touch HD, і ў такім выпадку давядзецца працаваць?
Met citaat reageren
Новыя члены
3 студзені 2009
Цытата:
Першапачаткова апублікавана GuevaraNL Bekijk bericht
Прывітаньне Марка

CERegEditor Гэта здаецца цікавым. Вы хочаце сказаць, часам наступныя опцыі?

Opperating сістэмай або прыстасаваннем, блакаваць любую запіс у рэестры. Для адключэння падушкі, калі ласка, скарыстайцеся убудаваным інструментам ў CeRegEditor, Прылады-> Адкрый рэестр.

І я больш нічога не трэба, каб змяніць сваё Touch HD, і ў такім выпадку давядзецца працаваць?

Ну, нарэшце, кіраваць ім! Ўпершыню паспрабаваў CeRegEditor як апісана вышэй, але таксама, што гэта не так. Раптам я ўбачыў свет і падумаў, што калі-небудзь можа ляжаць на Сталлер кабіны! У тую ноч я сцёрты яго і вырашыў усталяваць зноў. Што было далей? Кабіна, што вы карыстаецеся для Сталлер файламі кабіны для ўстаноўкі, але я заўсёды думала, што націск на извозчике файл, які праграма ўсталявання аўтаматычна прымаюць. Гэта не так!

Спачатку трэба стэнд Сталлер кнопкай і адтуль вы можаце выбраць, які вы жадаеце ўсталяваць CAB і ў якім каталогу вы хочаце. Jeeminee, і я ўжо больш за 24 гадзін я сядзеў і перамоваў, каб заняць вас там ..

Дзякую вас усіх за мысленне і пошук рашэнняў. Цяпер я, нарэшце, карыстацца ўсімі добрым тое, што гэта прылада дае мне!
Met citaat reageren
Reageren

Аналагічныя перамовы

Абмеркаванне Аўтар Форум Каментарыяў Апошняе паведамленне
CAB.files ўстаноўку! jspr Windows Mobile дадатку 18 18 красавік 2009 22:33
Кабіна файламі parahawk4000 HTC 1 5 красавіка 2008 года 11:56
Файлы CAB hoogerhuis Windows Mobile дадатку 9 9 жнівень 2007 г. 23:02
Кабіна файламі chevy-fan HTC 2 31 Кастрычнік 2004 г 12:35
Ўсталяваць CAB файлы непасрэдна з кампутара на КПК speedme Windows Mobile дадатку 1 7 Лютага 2003 года 22:55

Этыкеткі
ActiveSync, ASUS, Кабіна, Compact Framework 3/5, Diamond, загрузка, Google, HTC, HTC Touch HD, пошта, Памылка, Мабільныя, MyPal, новы, Outlook, КПК, рэестр, экран, Смартфон, Праграмнае забеспячэнне, тэлефон, адзінка, Vodafone, Вэбсайт, Windows Mobile

Ёсць 1 актыўныя карыстальнікі праглядаеце гэтую дыскусію (0 карыстальнікаў і 1 гасцей)

Прыстасавання для нарэзкі
Прагляд

Правілы для паведамленняў
Ваш не павінна Пачаць новае абмеркаванне
Ваш не павінна адказвайце на паведамленні
Ваш не павінна Адпраўка прыкладанняў
Ваш не павінна Рэдагаваць Вашы паведамленні

Б. кодэкс быць Да
Улыбочку з'яўляемся Да
[IMG]код Да
HTML код Да
Trackbacks з'яўляемся Да