Гэта дыскусія аб Праблема з файламі ўстаноўкі кабіны ў Windows Mobile дадатку форум, частка катэгорыі Windows Mobile; Modbreak Гэта не з'яўляецца мэтай гэтага форуму, што рашэнне дадзенага па пошце ці па тэлефоне. Такім чынам ...
Рэклама ад Google (знікаюць пасля Рэгістрацыя)![]() |
|
|
Спасылкі Назад | Прыстасавання для нарэзкі | Прагляд |
|
Cabfile глядзець вам у дрэве выбару, затым скапіяваць.
Цяпер вы можаце зрабіць дзве рэчы, адкрыйце акно ActiveSync і націсніце кнопку дрэва, або ў нармальнае дрэва, пракруціць ўніз, пакуль не знойдзеце мабільныя Aparat. Уставіць кабіны ў папцы. Адкрыйце Explorer на Вашым прыладзе і знайсці на кабіну, націсніце яе, пакуль яна не пачне ўстаноўку. Thats, по крайней мере, для мяне, бо я заняты з WM ![]() |
|
Я зараз больш, чым 12 часа рабіць, і я спадзяюся, што нарэшце-то больш для мяне, як дакладна і ясна растлумачыць, як я магу рабіць гэта яны павінны былі.
Дзякуй! |
|
Як App разблакаваць HTC Windows Mobile - Простая даведка
Тут вы можаце знайсці што-небудзь яшчэ, каб наладзіць палітыку. Затым вы можаце ўсталяваць. |
|
Паспрабуйце гэта проста, Gyrator працуе на маім Touch HD, і гэта толькі ўніверсальныя наладкі рэестра. Вы таксама можаце Шукаць па ceregeditor, дзе ў вас ёсць магчымасць аўтаматычна разблакаваць яго (з дапамогай майго ўласнага).
Каб быць у бяспецы, заўсёды рабіць рэзервовую копію. |
|
Прывітаньне Марка
CERegEditor Гэта здаецца цікавым. Вы хочаце сказаць, часам наступныя опцыі? Opperating сістэмай або прыстасаваннем, блакаваць любую запіс у рэестры. Для адключэння падушкі, калі ласка, скарыстайцеся убудаваным інструментам ў CeRegEditor, Прылады-> Адкрый рэестр. І я больш нічога не трэба, каб змяніць сваё Touch HD, і ў такім выпадку давядзецца працаваць? |

![]() |
|
||||
| Абмеркаванне | Аўтар | Форум | Каментарыяў | Апошняе паведамленне |
| CAB.files ўстаноўку! | jspr | Windows Mobile дадатку | 18 | 18 красавік 2009 22:33 |
| Кабіна файламі | parahawk4000 | HTC | 1 | 5 красавіка 2008 года 11:56 |
| Файлы CAB | hoogerhuis | Windows Mobile дадатку | 9 | 9 жнівень 2007 г. 23:02 |
| Кабіна файламі | chevy-fan | HTC | 2 | 31 Кастрычнік 2004 г 12:35 |
| Ўсталяваць CAB файлы непасрэдна з кампутара на КПК | speedme | Windows Mobile дадатку | 1 | 7 Лютага 2003 года 22:55 |
Ёсць 1 актыўныя карыстальнікі праглядаеце гэтую дыскусію (0 карыстальнікаў і 1 гасцей) |
|
| Прыстасавання для нарэзкі | |
| Прагляд | |
|
|