Цытата:
Першапачаткова апублікавана Gazpacho
/ Мяне памятае бясконцыя супраць WM. iPhone абмеркавання. 
|
Мяне турбуе не тое, што шлях да iPhone. Наадварот, я думаю, гэта вельмі важна сёння экране. Я Touch Pro як інструмент бізнесу, і я вельмі сумую агляд мая ролю. Пасля некалькіх тыдняў iPhone я была рада, што я магу адправіць яго назад (перавагамі праграмы крэдытавання).
Я думаю пра iPhone на самом деле не рэвалюцыйным. Шчыра кажучы, нічога аб запуску HP Jornada ў 2000 годзе. Не глядзеў пляма, але канцэптуальна тое ж самае. Тады мяне таксама ёсць што патрапіла нянавісці інакш. Мы маглі б тэхнічным лепшага.
З іншага боку, я бачу, што калі няма хуткіх дзеянняў з боку Microsoft, HTC і Samsung рабіць, так што вы аднастайнасці ваша платформа поўнасцю страчаны. Забавы для разнастайнасці, але knudde распрацоўніка (Touch Паток модулі не існуе, і што Omnia не можа, а калі яны ўжо існуюць, несумненна, будзе розных ў кожным). І ў доўгатэрміновай перспектыве, што разбурае дабаўленую вартасць АС для спажыўца / бізнес.
Microsoft можа таксама лепш ў многіх адносінах. Я гляджу на інтэрфейс Zune ўбачыце, што яна працуе вельмі пляма, і гладкія (а таксама ў Xbox Media Center я думаю). Гэта было б сапраўды, як я хачу, пры ўмове, агляд бягучага GUI застаецца.
Я веру ў сябе больш за лепшай інтэграцыі і выведкі. Я гляджу на сярэдні аўтамабіль-навігацыі і экран HTC сёння, то ёсць крыху рэчаў, як і іншым функцыянальным паводзінамі падчас званка, плавання і адпачынку. інструменты, такія як
Xobni зрабіць гэта ў перспектыве і вельмі вялікі поспех. Інструмент ці Xobni частоты сувязі і адводзіць адтуль што ўсе настолькі разумны выбар (напрыклад, 95% вашага зносінаў, але 10 канкрэтных адрасоў ісці). Гэта ваша работа GUI умнее і захоўвае яго. Калі было что-то я любіла ім больш часу для майго навакольнага асяроддзя. Але гэта будзе версія 2100
Яап