SMS-паведамленні не адпраўляюцца

Гэта дыскусія аб SMS-паведамленні не адпраўляюцца ў Windows Mobile форум, частка катэгорыі Аперацыйная сістэма, у мяне ёсць праблема, калі знойдзены на WM5 SMS не можа быць адпраўлена, быў гук ...

Рэклама ад Google (знікаюць пасля Рэгістрацыя)
Reageren

Спасылкі Назад Прыстасавання для нарэзкі Прагляд
Дата ўступлення: 18 Ліпень 2009 г
paterke is op de goede weg
Паведамлення: 4
Новыя члены
22 ліпеня 2009
У мяне ёсць праблема знойдзена
Калі СМС ў WM5 не можа быць адпраўлена, быў гук паведаміць аб гэтым. Зараз з WM6 чуў нічога больш, я заўсёды думаю, што паведамленне адпраўляецца ў той час як фактычна пераехаў у чарнавікі.

Кто-то рашэнні?
Met citaat reageren
Дата ўступлення: 8 лістападзе 2006 года
fjr1300k is een zeer behulpzaam persoonfjr1300k is een zeer behulpzaam persoonfjr1300k is een zeer behulpzaam persoonfjr1300k is een zeer behulpzaam persoon
Паведамленняў: 486
Піша Lekker Mee
22 ліпеня 2009
Вы звычайна робіце з ўсплываючае паведамленне аб тым, што паведамленне будзе адпраўлена, калі вы націскаеце адправіць?
По крайней мере, в маім прыладзе, было дело. Асабіста я знайшоў гэта раздражняе, і я вывеў яго з строю.

Вы сапраўды можаце паглядзець у папцы Перададзеныя. Калі паведамленне гэта так паслаў.

Іншым варыянтам магло б стаць варыянт дастаўкі пацвярджэнне коммутаторы.
Вы атрымаеце добрае паведамленне SMS, калі сапраўды дастаўлены. Такім чынам, калі атрымальнік валодае ўладай, і паведамленне будзе зроблена пазней, вы атрымаеце паведамленне пазней. Перавагай з'яўляецца тое, што вы ведаеце, што паведамленне было атрымана.

Гэта, аднак, залежыць ад вашага правайдэра. T-Mobile падтрымлівае яго ў любым выпадку, але не KPN.
Мера kuuln Float, 'T ва Лос Lop.
Met citaat reageren
Дата ўступлення: 12 Сакавіка 2005
chiman is op de goede weg
Паведамленняў: 114
Поўным ходам ідзе
22 ліпеня 2009
Верагодна, у вас яна адключаная ў вашым КПК.

З дапамогай рэестра можна змяніць (перавышэнне).
Вось сайт з тлумачэннямі:
Ўключэнне або адключэнне SMS (тэкст паведамленні) апавясціла пузырь »Моя Лічбавая жыццё

Існуюць таксама некаторыя праграмы.

Ўдачы
MDA Compact I - SPV M700
Met citaat reageren
Reageren

Аналагічныя перамовы

Абмеркаванне Аўтар Форум Каментарыяў Апошняе паведамленне
Zip забяспечвае скампрэсаваныя для СМС паведамленні Gonny Windows Mobile дадатку 3 27 красавіку 2007 11:54
Бясплатныя SMS Даслаць бясплатныя СМС з 1,0 Gonny Windows Mobile дадатку 5 18 жніўня 2006 года 11:39
Дадатковыя SMS, рабіць больш з SMS Wouter Windows Mobile дадатку 4 6 Сакавіка 2006 11:48
SMS Адправіць SMS з БТ у зручны падключэнне да прыстасаванні ... .. аварыі nobacon Bluetooth 5 3 лютым 2004 года 14:39

Этыкеткі
KPN, КПК, рэестр, Праграмнае забеспячэнне, T-Mobile, адзінка

Ёсць 1 актыўныя карыстальнікі праглядаеце гэтую дыскусію (0 карыстальнікаў і 1 гасцей)

Прыстасавання для нарэзкі
Прагляд

Правілы для паведамленняў
Ваш не павінна Пачаць новае абмеркаванне
Ваш не павінна адказвайце на паведамленні
Ваш не павінна Адпраўка прыкладанняў
Ваш не павінна Рэдагаваць Вашы паведамленні

Б. кодэкс быць Да
Улыбочку з'яўляемся Да
[IMG]код Да
HTML код З
Trackbacks з'яўляемся Да