Паколькі гэтыя ў Нідэрландах у адпаведнасці з HP Нідэрландаў у найкарацейшыя сярэдзіне верасня будзе даступная праз eBay, што я купіў яго, а з больш чым адной тыдня ў выкарыстанні.
У. Я. Набыццё даражэй рэалізацыі з 120 Гб жорсткім дыскам, 1,6 Ггц, 2 ГБ аператыўнай памяці і 6 акумулятараў.
Выйграў 760, $ = + $ выплачваецца 85 за дастаўку і апрацоўку. Усяго 846 = $
Пераўтварыце аб 547 = еўра. На жаль, гэта 115 = еўра, імпарт і падатковых збораў. Усяго 662 = Еўра.
Няма арахиса для minilap але ooohhhh што ission прыгожа.
Клавіятура ў поўны памер, але на экране гэта супер рэзкім.
Здымная батарэя 6-элементная палачкі ўніз, і тым самым дае невялікім нахілам да клавіятуры, як і я знаходжу вельмі прыемным ў выкарыстанні. Вага з'яўляецца малым, але гэта не з'яўляецца недахопам для мяне. Міні добра з аднаго боку, падняць і перанесьці. Памеры я лічу ідэальным выдатна ўпісваецца ў бардачке аўтамабіля, гэта не ўся табліца выдаткаў нарад, а таксама на лодцы ніякіх перашкод.
Лісты маленькія, вельмі маленькія, але гэта з некаторымі змены настроек для адаптацыі.
Недахопы: Там Vista ..............
Цяпер вы можаце сказаць, што гэта перавага, але мне падабаецца Vista, асноўным недахопам міні-нататку.
Цяпер я не меў ніякага вопыту з Vista, так як я мадэрнізаваў настольных вольнага часу выйграў, страціўшы ўсе негатыўныя паведамленні аб compatibilliteitsproblemen і г.д. І вопыт, я на сваіх дзяцей, каб я ўсё ў межах 2 дзён, каб вырашыць адмовіцца ад Vista XP Pro і пакласці на іх.
Праграма, на мой погляд, занадта цяжкія для працэсара праз тое, што ўсё даволі павольна. Вэб-старонкі патрабуецца 100% CPU! Слухаць онлайн-гульні (нардам) забяспечвае на кожным кроку сакавіку 2 секунды затрымкі.
Хуткага пошуку і адкрыцця файла не існуе кіно і гуляць у гэта трагедыя.
Калі вы лічыце, Vista з'яўляецца выдатным праграмы і знайсці, што павольныя не пярэчыць супраць дазвольце мне перайсці да галоўным чынам таму што XP дастаткова задачай. На сайце HP у цяперашні час усе даступныя драйверы для міні-да ўвагі, таму што я не адзіны, хто Знайсці Vista катастрофы. Низведение да XP Pro таксама з'яўляецца бясплатным, калі ў вас XP Pro ўстаноўчай кампакт-дыска (копія) ўстаноўкі ўжо выкарыстоўваюцца з ProductKey XP, а затым ўвайсці на выклік і даць ProductKey ў Vista. Вы атрымаеце код актывацыі для XP Pro.
XP Pro устаноўлены з міні-нататкі бушуе Роланд усё, што вы можаце справіцца яму voorschoteld.
На XP Pro Я устанавіў Mozilla і VLC Media Player для прастаты выкарыстання.