Asus R2H UMPC на

Гэта дыскусія аб Asus R2H UMPC на ў Нетбуки форумах, частка нетбуков катэгорыі і таблеткі, Niles дае нічога не чую. А я купіў R2H, і я вельмі задаволены, я атрымаў яго ...

Рэклама ад Google (Знікаюць пасля рэгістрацыя)
Reageren

LinkBack Опцыі тэмы Узнаўленне
Дата ўступлення: 7 Кастрычнік 2004 г.
Rudi Hendrix is zeker op de goede weg
Паведамлення: 264
Піша нерях
19 красавік 2007 г.
Найлс дае нічога не чую. А я купіў R2H, і я вельмі задаволены!
Я бачыў яго ў аўтамабіль, пабудаваны (такім чынам, што я зрабіў гэта зноў, як гэта можа заняць). Рух і музыкі больш не праблема! Праз мае MDA Pro, я магу яшчэ па пошуку ў Інтэрнеце. Усё, што можна на самой справе!

Я 512MB, каб паказаць. Я веру ў сябе дастаткова. Чаму Asus заявілі, што вы можаце пакласці ў 512MB макс? Я чую яго больш апавяданні людзей, якія ўвялі ў 1GB без праблем.
Met citaat reageren

Дата ўступлення: 22 сьнежня 2003
montfort is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersmontfort is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersmontfort is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersmontfort is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersmontfort is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersmontfort is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersmontfort is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersmontfort is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersmontfort is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersmontfort is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersmontfort is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekers
Паведамленняў: 4698
Запавольвацель
19 красавік 2007 г.
Магчыма, вы ўжо ведаеце, але калі Вам ад 26 Кастрычнік 2006 г. і 15 сакавіка 2007 г R2H вы купілі, вы маеце права на абнаўленне Vista. У мяне Vista Business Edition ўжо ўнутры.

Для дадатковай інфармацыі: Windows Vista Upgrade праграмы
[HTC HD2 і HTC і iPhone 3G Герой] --->Pocketinfo Палітыка--->[Селио Redfly і EEE 1000H і OJ DOT / м]
Met citaat reageren
Дата ўступлення: 24 студзеня 2005 года
Niles is op de goede weg
Паведамлення: 216
Ідзе поўным ходам
24 красавіка 2007 года
Я купіў R2H на наступны дзень яны выйшлі, і таму проста прапусціў лодку. Я тут памятаю, каб перайсці да Vista, але я не ўпэўнены, што мае коштам € 90 (калі я ўбачу, USB DVD ROM прывад можа пазычыць). Здаецца, значна лепш працаваць у адпаведнасці з тымі, хто спрабаваў яго.
Met citaat reageren
Дата ўступлення: 4 мая 2007 г.
MPWpeter is op de goede weg
Паведамленняў: 19
Проста пачаў
4 мая 2007
Добры дзень, Мерсі-форум!
Я хачу UMPC для ўсяго свету, каб купіць. R2H здаецца на першы погляд найбольш прыдатным, Medion UMPC, як другое месца.

Дзіўнае справа, што R2H раптам у інтэрнэт-крамах прадаюцца паўсюль, і здаецца, Medion яшчэ не даступная. Ці ёсць пераемнік Asus каб атрымаць што-небудзь?

R2H таксама знаходзіцца ў аўтаномным крамах купіць? Я да гэтага часу не ў стане захоўваць яго ...
Met citaat reageren
Піша нерях
4 мая 2007
На маю вопыту, R2H вельмі добры варыянт!

Яны ўключаюць у сябе таксама MyComm продажу.
Для біт-націснуўшы it.nl пасля таго, што, здавалася б, яшчэ адзін у наяўнасці.

Калі ў вас злавіць і складныя клавіятура, сядзяць, як я люблю сваю рэкамендуецца!

Ці сабе пераемніка? Я не ведаю, у якім стане яна ёсць, але я знайшоў нейкі час таму:
новы трывалы UMPC ад ASUS HAS GPS - навігацыі гаджэт
Met citaat reageren
Проста пачаў
4 мая 2007
Цытата:
Першапачаткова апублікавана Rudi Hendrix Bekijk bericht
Калі ў вас ёсць ўлову, а таксама складанай клавіятуры, сядзяць, як я люблю сваю рэкамендуецца!
Гэтая клавіятура з'яўляецца менавіта адным з абавязковых для ASUS
Met citaat reageren
Піша нерях
4 мая 2007
Я ведаю гэтыя клавіятуры сапраўды вельмі прыемна. Толькі шахце спрэчку з напой можа быць страчана.

Цяпер я хацеў, каб купіць новы, але вельмі цяжка знайсці. Targus пошце: яны больш не вырабляецца ...

Так што калі нехта пачынае ...
Met citaat reageren
Проста пачаў
4 мая 2007
@ Рудзі
Як ПДВ, што яны збілі яго да гэтага часу адна, яны просяць толькі € 200, - больш, чым дзе-небудзь яшчэ :-(
Met citaat reageren
Піша нерях
4 мая 2007
Чаму 200 мільёнаў больш? Залежыць крыху аб тым, дзе вы глядзіце і дзе ты глядзеў на.
Гэта версія з 60 ГБ HDD і Bluetooth і вэб-камеры. Многія больш танныя версіі, якія можна ўбачыць, не Bluetooth і вэб-камеры. Яны, як правіла, характарызуецца толькі 40GB HDD. Само па сабе, вядома, не шмат трэба зрабіць, але для мяне, Bluetooth з'яўляецца абавязковым!

€ 892, - у тым ліку ПДВ добра быць высокім, ды ...

У мяне няма акцый Beat-гэта ці гэта, але гэта быў усяго толькі кончык
Met citaat reageren
Дата ўступлення: 24 студзеня 2005 года
Niles is op de goede weg
Паведамлення: 216
Ідзе поўным ходам
4 мая 2007
Існуе, безумоўна пераемніка R2H, але ўсё яшчэ пакуль у распрацоўцы. T83 прыходзіць пазней у гэтым годзе восенню.

Ад ASUS T83 UMPC ці QWERTY паваротны - Engadget

Гэта, на жаль, не з'яўляецца часткай платформы Intel Маккаслин але выкарыстоўвае платформу VIA. Гэта дазволіць паскорыць нічога добрага, як 512MB памяці. Тым не менш, гэта значна танней, чым Q1 Ultra. Прычына гэтага не пераемніка майго R2H, што толькі дазвол 800x480. Калі б 1024x600, я думаю пра гэта.
Met citaat reageren
Дата ўступлення: 27 сакавіка 2007 года
SyNc^ is op de goede weg
Паведамленняў: 17
Проста пачаў
6 мая 2007
@ Монфор: Ёсць Windows Vista лепш на TabletPC або сказаць вы дазволіце Windows XP Tablet, але сядзець там. І таму ўсе праграмы або спецыяльныя драйверы, якія вы ў іх мае патрэбу чакаць. Як GPS/ Bluetooth і многае іншае.

Калі яна лепш, чым я для яго.

Дзякуй.
Sync ^
Met citaat reageren
Дата ўступлення: 22 сьнежня 2003
montfort is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersmontfort is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersmontfort is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersmontfort is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersmontfort is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersmontfort is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersmontfort is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersmontfort is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersmontfort is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersmontfort is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersmontfort is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekers
Паведамленняў: 4698
Запавольвацель
6 мая 2007
Цытата:
Першапачаткова апублікавана SyNc^ Bekijk bericht
@ Монфор: Ёсць Windows Vista лепш на TabletPC або сказаць вы дазволіце Windows XP Tablet да гэтага часу не сядзяць. І таму ўсе праграмы, ці вы павінны пачакаць, перш чым на спецыяльных драйвераў. Як GPS/ Bluetooth і многае іншае.

Калі яна лепш, чым я замовіць яго.

Дзякуй.
Sync ^
Vista яшчэ не распрацавана, яна чакае, знаходзячыся ўдалечыні, Vista будзе па-ранейшаму мець магчымасць выкарыстоўваць некаторыя абнаўлення, я думаю,
Прыкладна праз месяц ці каля таго, я чакаю, каб мець магчымасць больш падрабязна расказаць аб маім вопыце. З таго, што я чытаў ён будзе рабіць працу, асабліва почыркам было б лепш. Я лічу, што даволі умераным ў сапраўдны момант працуе. Vista драйверы ад Asus да гэтага моманту даступныя.
Ёсць памяць павялічваецца, у мяне 1 Гб замест 256Mb, што дадатковыя ў ёй, цяпер ён крыху лепш.
[HTC HD2 і HTC і iPhone 3G Герой] --->Pocketinfo Палітыка--->[Селио Redfly і EEE 1000H і OJ DOT / м]
Met citaat reageren
Дата ўступлення: 27 сакавіка 2007 года
SyNc^ is op de goede weg
Паведамленняў: 17
Проста пачаў
6 мая 2007
@ Монфор, я ў цяперашні час выкарыстоўваецца 768MB і бяжыць так прыгожа. Думаю, што не запоўніць кампакт-дыск з Windows Vista будзе парадак. І вось да гэтага часу чакае, каб выпрабаваць усё прама тут.

Sync ^
Met citaat reageren
Проста пачаў
7 мая 2007
@ Рудзі
Я не хачу скардзіцца на цябе ведаю! :-)
Існуе толькі такая вялікая розніца коштаў у гэтых прыладаў. Калі вы не звярталі ўвагу, якое Вы так шмат страцілі еўра. Асабліва, калі вы таксама лічым, што часта accessoies не сядзіць!

PDAshop.nl рабіць Найбольш шырока на сайце: Усе accessoieres, хто стаіць сядзець Фота падсумоўваюцца. Ёсць шмат у апошнія дні, і заклікаў afgemaild таму, што не грамадства. І сапраўды, усё, што вы атрымаеце нешта іншае ...

Я толькі загадаў funprice.nl Таму што пацвярджаецца па электроннай пошце даставіць жа аксэсуары. На жаль, яшчэ 2 баксаў даражэй ...
Met citaat reageren
Піша нерях
7 мая 2007
Вы, па крайняй меры версіі або блакітны зуб.

Я не быў раздражнёныя, але гэта менавіта тое, што я хацеў вас усіх папярэдзіць, што вы таксама павінны сачыць. Некаторыя рэчы застаюцца расплывісты, як гэта магчыма, так вы толькі спазненнем выяўляе, што выкананне не тое, што вы зрабілі.

Атрымаеце задавальненне ад прылады ў любым выпадку!

Калі вы калі-небудзь разгледзець справу ў машыне будаваць, я магу шчыра рэкамендую!
Я вось некалькі фотаздымкаў:
Фотаальбом, бясплатныя онлайн! Вашы лічбавыя фатаграфіі онлайн галерэя для свайго альбома! (Правады ў цяперашні час лепш вырашыць)
Met citaat reageren
Reageren

Этыкеткі
акумулятар, усе праграмы, ASUS, аўтамабіль, камера, злучальнік, лощина, электронная пошта, Фотаздымкі, свабодны, GPS, свабодны, залежыць, Інтэрнэт, пошта, mp3, рух, новы, КПК, Samsung, экран, аснасткі, праграмнае забеспячэнне, Sony, на продаж, Tom Tom, верхні, перспектыва, вэб-сайт, Дысплей, Wi-Fi

Ёсць 1 актыўных карыстальнікаў у цяперашні час прагляду гэтага абмеркавання (0 карыстальнікаў і 1 гасцей)

Опцыі тэмы
Узнаўленне

Правілы карыстання
Вы не можа новыя тэмы
Вы нельга адказваць на паведамленні
Вы не можа Адпраўка ўкладання
Вы нельга Рэдагаваць Вашы паведамленні

BB код з'яўляецца У
[IMG]Кодэкс У
HTML код Ад
Trackbacks з'яўляюцца У
Pingbacks з'яўляюцца У