Omdat deze in nederland volgens HP Nederland op z'n vroegst half september verkrijgbaar zal zijn heb ik deze via eBay aangeschaft en hem sinds ruim een week in gebruik.
Купіў дарагую ажыццяўленні з 120 GB Hard Drive, 1,6 Ггц, 2GB RAM і 6 аккумулятором.
Ці 760, $ = аплатай + $ 85 за дастаўку і апрацоўку. Усяго 846 = $
Converted каля 547 = еўра. На жаль, яшчэ 115 = EUR ПДВ і пошліны на імпарт. Усяго з 662 = еўра.
Няма арахиса для minilap але што OOOHHHH ission прыгожа.
Гэта сапраўды поўнаразмернае клавіятура і экран Super Sharp.
Здымнай 6-элементная батарэя палачкі ўніз, і тым самым дае малы схіл на клавіятуры, якія я сама знаходжу вельмі прыемнай ў выкарыстанні. Вага не нізкі, але гэта не з'яўляецца недахопам для мяне. Міні добры з 1 боку падхапіць і перанесьці. Я знайсці ідэальнага памеру, выдатна ўпісваецца ў бардачку аўтамабіля, гэта не ўся табліца для завяршэння ў ходзе нарад, а таксама на лодцы не STA-в-дарогу.
Літары маленькія, вельмі маленькія, але з некаторымі зменамі настройкі для адаптацыі.
Недахопы: Гэта Vista ..............
Цяпер можна сказаць, што перавага, але я думаю, Vista з'яўляецца самай вялікай недахоп міні запісцы.
Цяпер у мяне няма вопыту з Vista, так як я мадэрнізаваў свой працоўны стол вольны час няздольнасць пакінулі ўсе негатыўныя паведамленні аб compatibilliteitsproblemen г.д. і вопыт, я меў мой міні мной на працягу 2 дзён, каб вырашыць, ці будзе Vista Off знесці і XP Pro сказаць.
Праграма на мой погляд, занадта цяжкі для працэсара праз так усё адбываецца вельмі марудна. Вэб-старонкі патрабуецца 100% загрузцы працэсара магутнасць! Гуляць онлайн гульні (нарды) забяспечвае пры кожным павароце 2 3 секунды затрымкі.
Проста хуткага пошуку файлаў і доступ да іх не існуе кіно і гуляць трагедыю.
Калі вы думаеце, Vista з'яўляецца штраф праграму, якая павольна і не бачым няхай сядзяць галоўным чынам таму, пераход на XP даволі працай. На сайце цяпер за ўсё HP драйвера для міні Звярніце ўвагу, таму што я не адзіны, хто знайсці Vista бедстваў. Пераход на XP Pro таксама з'яўляецца бясплатным, калі ў Вас ёсць установачны дыск XP Pro (копія) ўстаноўкі ўжо выкарыстоўваюцца з ProductKey XP, а затым ўвайсці тэлефоне і даць ProductKey ад Vista. Вы атрымаеце код актывацыі для XP-Pro.
XP Pro ўстаноўлены з міні адзначыць, віруючых Roeland ўсё, што вы можаце справіцца яму voorschoteld.
Па-XP Pro я Mozilla ўстаноўлены і VLC Media Player для прастаты выкарыстання.