UMPC Asus R2H

Гэта дыскусія аб UMPC Asus R2H ў Asus Форум, частка Netbooks, таблеткі, міні-кампутараў катэгорыі; не чуе Нільс. Тым часам я купіў R2H, і я шчаслівая з тлушчам, я зразумеў ...

Рэклама ад Google (знікаюць пасля Рэгістрацыя)
Reageren

Спасылкі Назад Прыстасавання для нарэзкі Прагляд
Дата ўступлення: 8 кастрычніка 2004 года
Rudi Hendrix is zeker op de goede weg
Паведамленняў: 248
Поўным ходам ідзе
19 красавік 2007 г.
Niles Дае нічога не чую. Тым часам я купіў R2H, і я шчаслівая з тлушчам!
Я пабудаваў яго ў аўтамабілі (так, што я хацеў бы таксама зноў, як гэта можа здзелкі). Плаваць і гуляць музыку разам гэта не праблема! Праз майго MDA Pro, у мяне ёсць інтэрнэт. Усё гэта, магчыма на самом деле!

У мяне 512-сацыялістаў. Само па сабе, я думаю, дастаткова. Чаму ASUS зрабілі б, што можна пакласці ў 512MB Max? Я больш чуць гісторыі аб людзях, якія знаходзяцца там, каб пакласці 1GB без праблем.
Met citaat reageren
Дата ўступлення: 22 сьнежня 2003 г.
montfort is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersmontfort is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersmontfort is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersmontfort is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersmontfort is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersmontfort is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersmontfort is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersmontfort is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersmontfort is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersmontfort is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersmontfort is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekers
Паведамлення: 4846
Мадэратар
19 красавік 2007 г.
Магчыма, вы ўжо ведаеце, але калі вы ў пэрыяд з 26 кастрычніка 2006 года і 15 сакавіка 2007 г. Вы купілі R2H, вы маеце права на абнаўленне Vista. У мяне Vista Business Edition, ужо ўнутры.

Для атрымання дадатковай інфармацыі: Windows Vista Upgrade Праграма
[HD2 HTC iPhone 3G & & HTC Hero] --->Інфармацыя Pocket правілаў--->[Celio Redfly & EEE 1000H & OJ DOT / M]
Met citaat reageren
Дата ўступлення: 24 студзеня 2005
Niles is op de goede weg
Паведамленняў: 212
Поўным ходам ідзе
24 красавіка 2007 года
Я купіў маю R2H на наступны дзень яны выйшлі і таму проста прапусціў лодку. Я буду думаць аб пераездзе ў Vista, але я не ўпэўнены, што мой каштуе € 90 (калі я где-то USB DVD дыск можна браць). Здаецца, яшчэ вельмі шмат працы, што яны спрабавалі.
Met citaat reageren
Дата ўступлення: 4 Мая 2007 г
MPWpeter is op de goede weg
Паведамленняў: 19
Толькі пачаў
4 мая 2007
Мерсов Форума Hallo!
Я хачу купіць свет UMPC. R2H На першы погляд здаецца найбольш прыдатным, з паловай Medion UMPC як добрае.

Дзіўна, што R2H раптоўна з'яўляюцца ў інтэрнэт-крамах прадаецца, і Medion недаступны. Ці ёсць пераемнік Asus каб атрымаць што-небудзь?

Ці R2H ў аўтаномным крамах купіць? Я да гэтага часу не ўдалося знайсці магазін ...
Met citaat reageren
Поўным ходам ідзе
4 мая 2007
Па майму вопыту, R2H, безумоўна, з'яўляецца добрым варыянтам!

Яны ўключаюць у сябе таксама MyComm продажу.
У біт-націснуўшы it.nl пасля таго, што яны, падобна, яшчэ адзін у наяўнасці.

Калі ў вас ёсць клёў і раскладны клавіятуры, якія сядзяць на: Я люблю сваю рэкамендуецца!

Ці ёсць пераемнік? Я не ведаю, у якім стане ён ёсць, але я знайшоў некаторы час назад:
новая надзейная UMPC ад ASUS мае GPS - Нави гаджета
Met citaat reageren
Толькі пачаў
4 мая 2007
Цытата:
Першапачаткова апублікавана Rudi Hendrix Bekijk bericht
Калі ў вас ёсць клёў і раскладны клавіятуры, якія сядзяць на: Я люблю сваю рэкамендуецца!
Гэтая клавіятура з'яўляецца толькі 1 з папярэдне для ASUS
Met citaat reageren
Поўным ходам ідзе
4 мая 2007
Я ведаю гэтых клавіятурах HEEEEEL Ніцы. Толькі шахта спрэчку з волава пітной страчана.

Цяпер я хацеў новыя пакупкі, але іх цяжка знайсці. Targus пошце: яны больш не вырабляюць ...

Так што калі хто-то пачынае ...
Met citaat reageren
Толькі пачаў
4 мая 2007
@ Рудзі
Дарэчы прыемна біць іх, гэта яшчэ 1, яны просяць толькі € 200, - больш чым у любым іншым :-(
Met citaat reageren
Поўным ходам ідзе
4 мая 2007
Чаму 200 мільёнаў больш? Залежыць крыху аб тым, дзе вы глядзелі і глядзелі, каб у вас.
Гэта версія з 60 Гб жорсткім дыскам і Bluetooth і вэб-камера. Шмат таннай версіі вы можаце бачыць, няма Bluetooth і вэб-камера. Яны, як правіла, характарызуецца толькі 40GB HDD. Само па сабе, вядома, не робіць вялікай розьніцы, але для мяне, Bluetooth з'яўляецца абсалютным надо!

€ 892, - у тым ліку ПДВ добра быць высокім, да ...

У мяне няма акцый Beat-гэта ці што-то, але гэта было толькі водгук
Met citaat reageren
Дата ўступлення: 24 студзеня 2005
Niles is op de goede weg
Паведамленняў: 212
Поўным ходам ідзе
4 мая 2007
Існуе определенно пераемніка на R2H, але гэта яшчэ ў той час як у працэсе развіцця. T83 яшчэ восенню гэтага года.

Ад ASUS T83 UMPC ці QWERTY паваротных - Engadget

Гэта, на жаль, не ўваходзіць у склад платформы Intel McCaslin, але выкарыстоўвае платформу VIA. Што хуткасць не будзе рабіць таксама 512 Мб памяці. Аднак, гэта нашмат больш даступным, чым Q1 Ultra. Прычына гэтага не пераемніка майго R2H з'яўляецца толькі дазволам 800x480. Калі б 1024x600, я думаў пра гэта.
Met citaat reageren
Дата ўступлення: 27 сакавіка 2007 г
SyNc^ is op de goede weg
Паведамленняў: 17
Толькі пачаў
6 мая 2007
@ Монфор: лепш працуе на Windows Vista або TabletPC Дазвольце сказаць вам Windows XP Tablet, але сядзець там. І ўсе праграмы, таму спецыяльнага драйвера да вас чакаць. Як GPS / Bluetooth г.д..

Калі яна праходзіць лепш, чым замовіць яго.

Дзякуй.
Сінхранізацыя ^
Met citaat reageren
Дата ўступлення: 22 сьнежня 2003 г.
montfort is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersmontfort is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersmontfort is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersmontfort is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersmontfort is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersmontfort is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersmontfort is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersmontfort is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersmontfort is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersmontfort is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekersmontfort is een voorbeeld voor Mobilyz.com bezoekers
Паведамлення: 4846
Мадэратар
6 мая 2007
Цытата:
Першапачаткова апублікавана SyNc^ Bekijk bericht
@ Монфор: лепш працуе на Windows Vista або TabletPC Дазвольце сказаць вам Windows XP Tablet, але сядзець там. І ўсе праграмы, таму спецыяльнага драйвера да вас чакаць. Як GPS / Bluetooth г.д..

Калі яна праходзіць лепш, чым замовіць яго.

Дзякуй.
Сінхранізацыя ^
Have Vista яшчэ не да калі ласка, пачакайце некаторы час Off, Vista будзе па-ранейшаму выкарыстоўваць некаторыя абнаўлення, я чакаю,
Каля месяца або каля таго я чакаю, каб больш падрабязна расказаць вам аб маім вопыце. З таго, што я чытаў бы добра працаваць, асабліва почыркам было б лепш. Я думаю, на дадзены момант працуе вельмі умеренным. Vista драйвераў ад Asus з'яўляюцца ўжо існуючыя.
Маюць памяці павялічваецца, я не менш за 1 ГБ замест 256Mb, што дадаткова ў яе, цяпер ён крыху лепш.
[HD2 HTC iPhone 3G & & HTC Hero] --->Інфармацыя Pocket правілаў--->[Celio Redfly & EEE 1000H & OJ DOT / M]
Met citaat reageren
Дата ўступлення: 27 сакавіка 2007 г
SyNc^ is op de goede weg
Паведамленняў: 17
Толькі пачаў
6 мая 2007
@ Монфор, я зараз выкарыстоўваецца 768MB і ён працуе так добра. Думаю, што не запоўніць кампакт-дыск з Windows Vista будзе парадак. І нават больш вопыту ўсе чакаюць прама тут.

Сінхранізацыя ^
Met citaat reageren
Толькі пачаў
7 травень 2007 г.
@ Рудзі
Я не хацела, каб ворчала на свой слых! :-)
Там толькі столькі розніца ў цэнах у гэтых прыладах. Калі вы не звярталі ўвагу, якое Вы так шмат страціла еўра. Асабліва, калі вы таксама лічаць, што часта accessoies не сядзіць!

PDAshop.nl з'яўляецца найбольш поўным на сайце: Усе accessoieres хто стаіць сядзець акуратна падсумоўваюцца. Ці былі апошнія дні многія afgemaild і называецца, таму што ён не склад. І сапраўды, нідзе атрымаць некаторыя ...

Я проста замовіць funprice.nl Таму што пацвердзілі амаль для прадастаўлення аналагічных аксесуараў. На жаль, зноў 2 tientjes дарагі ...
Met citaat reageren
Поўным ходам ідзе
7 травень 2007 г.
Вы, по крайней мере версіі або сіні зуб.

Я не раздражняў, але гэта менавіта там, дзе я нават хацеў папярэдзіць вас, дазвольце сабе ўжо. Некаторыя рэчы застаюцца расплывістыя, магчыма, таму вам пакінуць ззаду тое, што спектакль не тое, што вы зрабілі.

Удачы з прыстасаваннем ў любым выпадку!

Калі вы калі-небудзь разгледзець рэчы ў аўтамабілі пабудаваць: я магу шчыра рэкамендую!
Я тут некалькі фотаздымкаў:
Фотаальбом, бясплатныя онлайн! Лічбавыя фатаграфіі ў Інтэрнэт Фота альбом Мой Альбом! (Кабель ў цяперашні час лепш вырашыць)
Met citaat reageren
Reageren

Этыкеткі
Акумулятар, ASUS, машына, камера, Раз'ём, Dell, бясплатна, GPS, Бясплатна, залежыць, Інтэрнэт, пошта, mp3, Рух, новы, КПК, Samsung, экран, Snap, Праграмнае забеспячэнне, Sony, продаж, верх, Vista, Вэбсайт, Прагляд, WiFi

Ёсць 1 актыўныя карыстальнікі праглядаеце гэтую дыскусію (0 карыстальнікаў і 1 гасцей)

Прыстасавання для нарэзкі
Прагляд

Правілы для паведамленняў
Ваш не павінна Пачаць новае абмеркаванне
Ваш не павінна адказвайце на паведамленні
Ваш не павінна Адпраўка прыкладанняў
Ваш не павінна Рэдагаваць Вашы паведамленні

Б. кодэкс быць Да
Улыбочку з'яўляемся Да
[IMG]код Да
HTML код З
Trackbacks з'яўляемся Да